Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Bărbatul intră în casa bunicii logodnicei, găsește o poză cu el din copilărie și i se face rău

Redactor Divahair.ro

Cine ar fi crezut vreodată că o simplă vizită la bunica viitoarei soție s-ar putea transforma într-un adevărat dezastru? Tony, un bărbat care credea că a fost abandonat de părinții săi la vârsta de cinci ani avea să afle că și-a trăit toată viața în minciună, atunci când el și iubita sa și-au anunțat logodna. Din păcate, a realizat că nu o va putea duce la altar pe femeia vieții lui...

Anthony Udell (sau Tony) o cunoscuse pe Carol Frank în timpul facultății. După trei ani de relație, cei doi și-au dat seama că vor să trăiască pentru tot restul vieții împreună, așa că s-au logodit. Tinerii trăiau o frumoasă poveste de dragoste și nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca lucrurile să se încheie așa între ei doi.

Imagine cu o femeie care îmbrățișează un bărbatSursa foto: Unsplash

Părinții lui Carol îl cunoscuseră deja pe Tony și îl adorau. Bărbatul mai trebuia doar să o convingă și pe bunica iubitei sale că este un om bun și că îi merită inima. Doar bunica Emily mai trebuia să își dea acordul pentru nunta lor. Din păcate, Tony nu avea familie. Părinții săi îl lăsaseră într-un orfelinat atunci când a împlinit cinci ani, iar de atunci și-a petrecut mare parte din timp prin centre de plasament.

"Relaxează-te, dragule! Bunica este o drăguță! Vei vedea!", i-a zis Carol iubitului ei extrem de emoționat atunci când se pregăteau să ia masa cu bunica Emily.

Părinții lui Carol o anunțaseră deja pe bătrână că fiica lor o va vizită alături de o persoană specială, însă nu îi ziseră nimic despre nuntă. Aceștia își dorea ca marele anunț să fie făcut de Tony.

"Sper să mă placă! Întotdeauna mi-am dorit o familie, știi? Dar sunt atât de emoționat...”, i-a zis Tony iubitei sale.

"Oh, scumpule! Promit că va fi totul bine! Bunica Emily are o sensibilitate pentru bărbații înalți, bruneți și frumoși!", i-a zis Carol lui Tony, încercând să-l liniștească.

Într-un final, cei doi au ajuns la casa bunicii, iar pentru început, lucrurile au decurs chiar bine. Tony a sunat la ușa femeii, iar din spatele casei s-a auzit o voce veselă. Bătrâna le-a zis celor doi îndrăgostiți să vină la ea în grădină. Acolo, sub un copac bătrân maiestuos, Emily pusese o masă și o dichisise cu cele mai bune porțelanuri ale ei. Lumânările superbe, bineînțeles, nu lipseau nici ele. Totul era de vis.
Carol a fugit către bunica sa și a îmbrățișat-o.

Imagine cuo femeie în vârstă care îmbrățișeazo ă femeie tânărăSursa foto: Unsplash

“Mi-a fost dor de tine.”, i-a zis ea.

Bunica a strâns-o în brațe în timp ce se uita peste umăr ei. Acolo, în spatele ei, era Tony, mai speriat ca niciodată.

“Vino aici, tinere. Nu mușc!”, a răs Emily de iubitul nepoatei sale, iar apoi i-a oferit o îmbrățișare.

"Puteți sta jos! Ți-am pregătit mâncarea preferată, Carol!", a mai adăugat bătrâna.

Cei trei s-au înțeles de minune. Au mâncat și au discutat ore în șir. La un moment dat, Tony a observat că paharul bunicii Emily era gol, așa că i-a propus acesteia să îl umple cu vin. Fiindcă nu mai era nicio sticlă pe masă, bătrâna i-a zis iubitului lui Carol să aducă una din sufragerie. Bărbatul își dorea să țină un discurs și să o anunțe pe Emily că el și Carol se vor căsători.

După indicațiile primite de la bătrână, Tony a ajuns în sufragerie și a găsit vitrina în care se aflau sticlele de vin. Pe când se pregătea să ia sticla și să se întoarcă în grădină, s-a întâmplat ceva extrem de neobișnuit. Bărbatul a observat o fotografie pe șemineu. I se părea foarte de cunoscută. Un cuplu tânăr și un copil mic pozau, relaxați, în curtea casei bătrânei. Băiețelul purta un tricou cu mâneci scurte și niște pantaloni scurți, iar deasupra genunchiului stâng lui se putea vedea un semn de naștere distinctiv.

 Imagine alb negru cu un bărbat și o femeie care țin în brațe un bebeluș

Tony a început să tremure. A luat tabloul de pe perete și l-a privit mai atent. Îi s-a făcut rău instant. Și-a ridicat ușor manșeta pantalonului, cu degetele tremurânde, iar apoi și-a privit semul de pe propriul picior. Da, era același. Era identic cu cel al copilului din fotografie. El era. Simțea asta.

Tony a fugit imediat înapoi în grădină pentru a putea discuta cu bunica Emily.

"Doamna Frank, cine este în poza asta?", a întrebat, extrem de emoționat.

Bunica Emily a luat fotografia din mâinile lui Tony.

"Nu ar fi trebui să te atingi de poza asta. Este foarte prețioasă pentru mine. Este singura fotografie pe care o am cu nepotul meu Karl.", i-a răspuns ea.

"Nepotul tău? Ce s-a întâmplat cu el?", a mai întrebat Tony, confuz.

"Nu vreau să vorbesc despre asta.", a spus bunica Emily.

"Tony, este o chestie de familie...", a adăugat Carol, deranjată de gestul iubitului ei.

"Trebuie să știu. Te rog! Înseamnă foarte mult pentru mine!", a mai zis Tony.

Bunica Emily s-a ridicat. Părea foarte supărată.

"De ce? Nu este treaba ta!", a răspuns ea, nervoasă.

Tony le-a arătat semnul de pe piciorul lui.

"Cred că eu sunt băiatul din fotografie, doamnă Frank!”, i-a zis Tony.

Bunica Emily a fost atât de șocată de vorbele tânărului, încât a trebuit să se așeze pe scaun. La fel și Carol.

"Nepotul meu Karl a fost răpit când avea trei ani. L-am căutat ani de zile...”, a zis Emily.

"Eu am fost abandonat într-un spital când aveam cinci ani. Știam doar că mă numesc Tony. Am fost crescut în case de plasament, dar nu mi-am imaginat niciodată că... Trebuie să facem imediat un test ADN.”, a exclamat Tony.

Bunica Emily a dat din cap, aprobându-l: „Da, și trebuie să-ți chemăm părinții!”

"Părinții mei? Aceștia sunt părinții mei?", a întrebat Tony, fericit și tulburat, totodată.

"Oh nu. Aceia sunt părinții mei, ceea ce înseamnă că sunt mătușa și unchiul tău. Nu i-ai recunoscut?", a zis Carol, zâmbind.

Tony s-a uitat la Carol nedumerit: "Vrei să spui că suntem o familie? Tu și cu mine? Veri primari?"

Bunica Emily a zâmbit și ea și i-a zis: „Dacă ești Karl, atunci da, tu și Carol sunteți veri primari!”

"Oh!", a zis Carol, realizând grozăvia, iar apoi a fugit în casă, cu ochii în lacrimi.

"Ce se întâmplă? Ce am spus...", a întrebat bunica Emily.

"Noi... noi ne-am logodit. Urmează să ne căsătorim. Asta voia să îți zicem.", i-a zis Tony, supărat.

"Oh, dragii mei! Ei bine, Tony, dacă sunteți veri primari, mă tem că nu puteți face asta!", a adăugat bunica, întristată.

Tony și-a aplecat capul, supărat. Simțea cum lacrimile îi inundă ochii. Era teribil. Nu ar fi putut avea niciodată o familie cu Carol, așa cum sperase el. Toate visele sale erau ruinate... dar măcar aflase că are o familie.

"O iubesc pe Carol. Ea este iubirea vieții mele!", a șoptit Tony, în timp ce plângea.

Imediat după, tânărul s-a întors către bunica Emily.

"Ce s-a întâmplat cu părinții mei? De ce nu sunt ei în poză?", a întrebat el, nedumerit.

"Oh, aceasta este o poză de la una din aniversările tale! Unchiul și mătușa ta îți sunt și nași. Părinții tăi locuiesc în Iowa. Acum ai trei surori și un frate, dar ei nu au încetat sa te plângă niciodată!", a concluzionat bătrână.

Într-un final , testul ADN a confirmat faptul că Tony era într-adevăr Karl Frank, băiețelul care fusese răpit în copilărie. Familia lui s-a bucurat nespus de mult că s-a întors printre ei și l-au primit cu toții cu brațele deschise. Trei ani mai târziu, Tony a participat la nunta verișoarei sale, Carol. I-a urat toate cele bune, dar inima sa era frântă. Știa că nu va înceta niciodată să o iubească...

Ce putem învăța din această poveste?

Ei bine, realitatea bate filmul, iar viața de zi cu depășește cu mult ficțiunea. Tony s-a îndrăgostit de verișoara sa primară, iar mai apoi a aflat că nu era orfan. Unele visele nu pot deveni realitate, oricât de mult ți-ai dori asta. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să îți pierzi speranța!

Citește și: Am descoperit că soacra mea a ascuns o cameră de filmat în dormitorul nostru conjugal

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Unsplash, iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (119)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta