Femeia aceasta a născut copilul răposatului ei soț la aproape doi ani de la moartea acestuia

Femeia aceasta a născut copilul răposatului ei soț la aproape doi ani de la moartea acestuia

Redactor Divahair.ro

Minunile chiar se întâmplă în zilele noastre, mai ales pentru că acum sunt posibile cu ajutorul tehnologiei avansate și a procedurilor medicale extrem de dezvoltate. Și uite așa, mulțumită erei în care trăim, o femeie a reușit să aducă pe lume copilul soțului ei decedat la aproape doi ani de la moartea acestuia.

Lauren McGregor, o femeie de 33 de ani din Liverpool, și-a pierdut soțul în 2020, în luna iulie. Bărbatul a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală în fază terminală și, din păcate, nu a putut ține piept bolii sale.

Diagnosticul dur al bărbatului, care era șofer de stivuitor și portar, a venit în anul 2013, chiar la nouă luni după ce a început o relație cu Lauren. Chiar dacă a făcut numeroase tratamente și a încercat să lupte cu nemiloasa boală, Chris nu a reușit să izbândească. Medicii au fost foarte rezervați în privința sa și i-au explicat încă de pe atunci că ar mai putea trăi maxim 10 ani.

 Imagine cu Chris și Lauren în timp ce se îmbrățișează

Lauren și regretatul ei soț se cunoașteau încă de mici copii, căci mamele lor erau prietene. Povestea lui de iubire a început, totuși, mulți ani mai târziu, atunci când s-au revăzut la înmormântarea mamei lui. La vremea aceea, bărbatul avea deja un copil dintr-o altă relație, pe Wade, dar își dorea să devină din nou tătic alături de partenera sa.

Din păcate, diagnosticul care a venit la nici un an de relație nu le-a mai permis celor doi îndrăgostiți să viseze la un viitor strălucit împreună. Întreaga lor poveste, care a durat aproape șapte ani, a fost presărată cu suferințe, lacrimi amare și... multe nopți petrecute în spital.

„Evident că nu știam că erau simptomele bolii la momentul respectiv, dar au început în octombrie 2013. Se simțea rău, mergea la doctor pentru că era răcit, avea bufeuri dacă se ridica puțin prea repede în picioare.

Apoi, în decembrie 2013, vorbeam la telefon și am pierdut semnalul și noi discutaserăm de dinainte că, dacă pierdeam vreodată semnalul, el mă va suna ca să nu ne sunăm amândoi în același timp.

Deci am pierdut semnalul și el nu m-a sunat timp de o oră. Când într-un final a făcut-o mi-a spus că a durat atât de mult pentru că nu își amintea numele meu încât să mă sune înapoi.”, a povestit femeia despre momentul în care a aflat că răposatul ei soț era bolnav.

Chris McGregor a pierdut lupta cu boala incurabilă în luna iulie a anului 2020 și a lăsat în urma sa multă durere. Totuși, în mod surprinzător, acest eveniment teribil care i-a schimbat complet viața lui Lauren s-a transformat, ulterior, într-o binecuvântare. Chiar dacă soarta i-a luat bărbatul mult iubit, femeia a primit, la schimb, o minune de băiețel. Seb s-a născut în ziua de 17 mai 2022, la aproape doi ani după moartea tatălui său. Cum a fost posibil acest lucru?

 Imagine cu Lauren și bebelușul ei din ziua în care a născut

Ei bine, la nouă luni după ce a rămas singură, Lauren a început fertilizarea in vitro, folosindu-se de sperma congelată a regretatului ei soț. Din fericire, procesul a fost unul reușit, permițându-i femeii să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea copil al bărbatului. 

"Nu am simțit că ar fi trebuit să îi prezint lui Seb fotografia tatălui său - am simțit că se cunoșteau deja. Mi-a dat pur și simplu o bucățică din el, de oriunde s-ar afla acum. Știam că ar fi greu să fac asta singură, dar sunt atât de multe momente pe care mi-aș dori să le pot împarți cu Chris, să le putem împărtăși unul cu celălalt.”, a declarat ea.

Atunci când a născut, mămica a ținut o fotografie cu soțul ei în sala de operație. De asemenea, medicii i-au permis să își păstreze și verigheta și un colier în care poartă cenușa lui Chris în timpul procedurii. În mod normal, pe parcursul nașterii, femeile nu au voie să poate bijuterii.

Bebelușul s-a născut prin cezariană, căci era destul de mare, semânând cu tatăl său. Acesta a cântărit patru kilograme la naștere și a fost scos din spital chiar de fratele său mai mare.

„Asta a însemnat totul pentru mine. Unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut Seb a fost să apuce colierul, un gest pur și simplu frumos. Personalul a fost uimitor, chiar înțelegea situația.”, a spus ea.

Lauren se bucură extraordinar de mult să fie mămică și, în plus de asta, copilul ei îi aduce aminte, zi de zi, de bărbatul pentru care a luptat atât de mult timp. Micuțul îi seamănă leilt părintelui său, care, din păcate, nu a mai apucat să-l cunoască.

Imagine cu Seb îmbrăcat cu un pulover pe care îi este scris numele

"Seb seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său pe zi ce trece. Când s-a născut, avea un păr des, cu un fir de păr perfect în formă de "M", la fel ca cel al lui Chris. Cu toții îl tachinam pentru asta.", a mai zis femeia.

"Buzele lui au devenit mai grosuțe, la fel ca ale lui Chris - în timp ce buzele mele sunt destul de subțiri. Pe măsură ce trăsăturile lui încep să dezvolte, îl văd pe Chris din ce în ce mai mult.", a mai adăugat mândra mămică.

Celălalt fiu al lui Chris, Wade, este foarte implicat în creșterea frățiorului său vitreg. Mai mult de atât, el are și o relație foarte bună cu mama sa vitregă și chiar a stabilit cu aceasta anumite obiceiuri care să le aducă aminte de Chris. 

Imagine cu Lauren și Wade într-o excursie

"A fost ceva ce a menționat la începutul sarcinii mele, un lucru pe care și-a dorit să-l facă. Nu cred că sunt mulți adolescenți care măcar să se gândească la asta, dar a fost ceva ce și-a dorit cu adevărat să facă pentru tatăl său.", a mai spus Lauren.

"Wade mi-a spus că se simte ca și cum ar avea o bucată din tatăl său cu el acum, dar a trebuit să îi reamintesc că are deja o bucată din tatăl său în el însuși", a mai adăugat ea.

Lauren și Wade plănuiesc să îl sărbătorească pe bărbat în fiecare an de Ziua Tatălui: „Vrem să facem o listă cu toate locurile preferate ale lui Chris și să începem o tradiție de a merge în fiecare an de Ziua Tatălui în câte un loc care să ne aducă aminte de el. Va însemna mult să avem o zi în care să vorbim doar despre el, evident că vorbim de el și în treacăt, dar asta ar fi o tradiție dedicată amintirii lui.”

În plus de asta, femeia și-a propus să îi povestească micuțului ei totul despre părintele său pentru a-i putea menține vie amintirea: „Îi vom spune totul despre tatăl său, dar nu vreau ca situația să fie o povară pentru el. Când va fi mai în vârstă, tatăl lui va face parte din viața lui atât cât își va dori și știu că asta s-ar putea schimba pe măsură ce va crește.”

Ce crezi despre această situație?

Citește și: Au fost abandonați, peste noapte, de mama lor. Șapte ani mai târziu, femeia se întoarce în viețile lor

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: WalesonlineTimesnownews, Dailymail

Articolul urmator
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
În ce zodie se va naște copilul tău?
Incepe quiz
În ce zodie se va naște copilul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.