Femeia citește jurnalul soacrei și îi află cel mai întunecat secret, după moartea ei

Femeia citește jurnalul soacrei și îi află cel mai întunecat secret, după moartea ei

Redactor Divahair.ro

Există, cu adevărat, familia perfectă? Până la urmă, fiecare persoană are propriile sale secrete, unele cu adevărat șocante, care i-ar putea destrăma armonia din familie într-o singură clipită, dacă ar fi aflate. O femeie utilizatoare a Reddit a împărtășit cu publicul larg o poveste greu de conceput, care încă o bântuie.

La scurt timp după ce soacra sa s-a stins din viață, Cristina a fost rugată de către familia ei sa se uite prin lucrurile femeii. Deși nu era deloc apropiată de mama soțului ei, aceasta a fost fericită să ofere o mână de ajutor rudelor sale îndurerate. Ea nu avea nici cea mai mică idee că un simplu gest de bunătate se va transforma într-un adevărat coșmar. Ulterior, pentru că nu știa cum să gestioneze situația, Cristina și-a postat dilema pe Reddit, sperând că internauții i-ar putea oferi un sfat sau o părere. 

Imagine cu o femeie care citește un jurnal vechi

Totul a început când femeia a descoperit o carte cu un aspect foarte ciudat printre lucrurile soacrei sale. Totuși, ea și-a dat seama în scurt timp că ținea în mâinile sale jurnalul soacrei ei din anii 1980. Curioasă fiind de amintirile sale și de poveștile de iubire de demult, aceasta a început să răsfoiască, în liniște, câteva pagini. Ei bine, nu a trecut mult timp până când Cristina a început să-și regrete gestul.

"M-am băgat într-o adevărată încurcătură, așa că am nevoie de sfaturi. Știu că este vina mea că am fost curioasă, dar nu știam ce este și arăta diferit de orice altceva ar fi deținut ea", scrie ea pe Reddit.

Ce s-a întâmplat? Ceva de-a dreptul neașteptat, clar! În jurnalul ei, soacra vorbea despre problemele de care avea parte cu "fiica ei cea mare". Dar despre ce fiică era vorba? Femeia nu știa ca soțul ei să fi avut o altă soră. În plus de asta, nici măcar firul cronologic din jurnal nu avea sens.

"Se pare că soacra mea nu numai că a avut un alt copil, dar a fost căsătorită și cu o altă persoană decât socrul meu", a mai adăugat ea în mediul online.

Însă Cristinei îi venea greu să creadă ceea ce citea. Soacra sa se mândrise dintotdeauna cu faptul că a fost căsătorită doar o singură dată în viața ei. Este și mai interesant faptul că-și trimisese fiica secretă într-un într-un lagăr de corecție. Din păcate, tânăra nu și-a schimbat comportamentul și, în cele din urmă, a fugit de acolo.

Mai mult de atât, femeia ar fi dat vina pe soțul ei de atunci pentru gesturile fiicei sale, hotărând, mai apoi, să divorțeze de el. Jurnalul conținea, de asemenea, numeroase dovezi ale existenței fetei respective: certificatul de naștere și o fotografie veche.
După ce a aflat toate aceste lucruri, Cristina a rămas șocată. Cum era să îi dea o astfel de veste soțului ei?

"Acum sunt blocată cu cel mai întunecat secret al soacrei mele și habar nu am ce să fac cu el sau chiar dacă ar trebui să spun cuiva.", a mai menționat ea pe Reddit.

Mai târziu, ea a venit cu o actualizare despre cum a evoluat situația. Femeia le-a dezvăluit soțului ei și cumnatei sale secretele aflate din jurnal. Dar, ulterior, ceva chiar mai șocant s-a întâmplat.

Cumnata a recunoscut că știa despre acea poveste și a mai mărturisit că tocmai de aceea nu se înțelegea prea bine cu mama sa. În schimb, soțul femeii a rămas fără cuvinte atunci când a aflat ce s-a întâmplat, mai ales că întreaga sa familie a încercat să ascundă secretele mamei lui. El chiar s-a supărat pe sora lui pentru că nu i-a zis niciodată adevărul până în acel moment.

"Soacra mea a mințit în legătură cu vârsta ei. Ea nu are 85 de ani. Ea are 73 de ani", a mai scris Cristina.

Cumnata a mai povestit, de asemenea, că a încercat să ia legătura cu sora sa vitregă, dar lucrurile nu au evoluat deloc bine. Fiica secretă a încercat să se revadă cu mama ei biologică și a creat un întreg scandal atunci că a apărut la ea la ușă. Socrul Cristinei, pur și simplu, nu a vrut să o creadă pe tânără atunci când i-a zis că este fiica soției sale. Soacra a negat și ea existența fetei și nu a făcut decât să îi trântească ușa în nas.

"Ea nu dorește să fie contactată din nou și nu vrea să aibă de-a face cu niciunul dintre ei.", a spus ea despre fiica secretă a soacrei sale.

Socrul Cristinei nu avea nici cea mai mică ideea despre secretele răposatei sale soții. Aceasta nu ar fi vrut să îi spună adevărul pentru că era prea bătrân.

"Familia se vindecă acum", a concluzionat femeia în mediul online.

Internauții au rămas și ei șocați de cele întâmplate. Aceștia și-au exprimat părerile în secțiunea de comentarii de la postarea de pe Reddit.

"Mă bucur că i-ai spus soțului și cred că este mai bine să îl lași pe socrul tău să își trăiască viața fără să știe acest lucru"

"Wow. Nivelul de traumă generațională pe care această femeie l-a provocat întregii tale familii este pur și simplu astronomic.

"Când te gândești că a păstrat această fațadă pentru întreaga lor viață, este pur și simplu cutremurător."

Ce crezi despre această situație? Ce ai fi făcut în locul Cristinei?

*Numele femeii este unul fictiv.

Citește și: Un băiețel sărac cheltuiește ultimii bani ai mamei singure pentru propria afacere

Surse foto: iStock

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
Femeia aceasta a născut copilul răposatului ei soț la aproape doi ani de la moartea acestuia
Femeia aceasta a născut copilul răposatului ei soț la aproape doi ani de la moartea acestuia
Care este cel mai mare secret al tău?
Incepe quiz
Care este cel mai mare secret al tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.