I s-a spus să divorțeze de soție pentru că nu arată la fel de bine ca el. Ce răspuns a avut bărbatul

I s-a spus să divorțeze de soție pentru că nu arată la fel de bine ca el. Ce răspuns a avut bărbatul

Redactor Divahair.ro

Ce faci atunci când gurile rele îți spun să divorțezi de dragostea vieții tale pentru că nu ar arăta la fel de bine ca tine? Le dai peste nas în mod public, clar și le dovedești tuturor că iubirea adevărată și pură nu are nici cea mai mică legătură cu aspectul fizic. Cel puțin, asta a făcut un utilizator al platformei de socializare TikTok.

Fiecare dintre noi avem, fără doar și poate, o altfel de perspectivă asupra felului în care ar trebui să arate jumătatea noastră... sau a altora. Până la urmă, frumusețea unei persoane nu se bazează pe aspectul fizic al acesteia, deși, în zilele noastre, încă se promovează masiv o astfel de gândire superficială.

Ryan și Cami, un cuplu american, obișnuiesc să împărtășească deseori în mediul online mici frânturi din viața lor sub formă de videoclipuri scurte. Cei doi sunt căsătoriți, au doi copii și se iubesc enorm de mult, în ciuda răutăților care li se aruncă în față.

 Imagine cu Cami și Ryan în timp ce vorbesc unul cu celălalt în mașină

În timp ce împărtășesc videoclipuri care surprind frumoasa lor relație, cei doi îndrăgostiți se aleg, deseori, cu reacții negative din partea internauților. Da, unele persoane din mediul online la judecă superba poveste de iubire și pun la îndoială sentimentele pe care le au față unul de celălalt. De ce? Ei bine, unii oameni consideră că Ryan este mult prea frumos pentru a fi cu Cami și tocmai de aceea îl îndeamnă constant să o părăsească.

Ryan și Cami sunt profund îndrăgostiți unul de celălalt și se prețuiesc nespus de mult. Tocmai de aceea, tind să nu bage în seamă comentariile celor răutăcioși.

 Imagine cu Ryan și Cami în timp ce filmează un videoclip pentru TikTok

Chiar și așa, în ziua de 30 iunie 2022, cuplul a hotărât să răspundă într-un mod absolut ingenios și neașteptat celor care, pur și simplu, își răpesc un moment din viața lor pentru a le critica relația. Ryan și Cami au filmat un videoclip în care își unesc degetele de la mână pentru a forma o inimioară, iar apoi arată un semn obscen. Ulterior, au distribuit filmulețul pe TikTok, care a devenit viral într-un timp foarte scurt. Acesta a adunat peste 98.000 de reacții și peste 1300 de comentarii. Se poate vedea AICI.

"Întotdeauna vor exista oameni răutăcioși, haha. Când cineva spune că ar trebui să fiu cu cineva care "se potrivește cu aspectul meu" și nu cu mămica mea cea voluptoasă", scrie în dreptul videoclipului postat în mediul online.

Imagine cu Ryan și Cami în timp ce fac o inimioară cu degetele de la mână

Bineînțeles, după cum era de așteptat, Ryan și Cami s-au ales cu numeroase comentarii. Se pare, totuși, că de această dată, internauții au fost mult mai blânzi cu aceștia și chiar le-au oferit comentarii de susținere și apreciere.

"#POWERCOUPLE ceea ce Dumnezeu a adus împreună nu poate fi despărțit."

"Voi spune doar că doamna ta este extrem de atrăgătoare & voi doi aveți o energie grozavă împreună. Pot să-mi dau seama cât de mult ați râs după ce ai oprit camera"

"Nu înțeleg de ce oamenii cred că chimia, conexiunea și dragostea se bazează pe greutate! Sunteți superbi împreună", au fost câteva dintre mesajele primite de către cei doi îndrăgostiți.

De asemenea, multe alte persoane au subliniat faptul că Ryan și Cami se potrivesc de minune și că au fost creați unul pentru celălalt.

Cuplul a mai distribuit un filmuleț foarte amuzant în luna iulie a acestui an, care a strâns, de asemenea, peste 1900 de reacții. Textul care însoțește videoclipul în care apare doar Cami este: "Nu ți-e teamă că te va înșela?". Femeia a răspuns, foarte amuzată și sigură pe ea, cu: "Nu, e cam obsedat de mine".

Tu ce crezi despre această situație? Cum reacționezi atunci când te confrunți cu reacții răutăcioase în mediul online?

Citește și: Tocmai am "ieșit", brusc, din depresia mea de 16 ani. Sunt fericită dintr-o dată. Ce înseamnă asta?

Surse foto: Captură TikTok, Captură TikTok, Captură TikTok

Surse articol: Amomama, TikTok, TikTok

Articolul urmator
Am aflat chiar în noaptea nunții că soțul meu îmi este infidel și m-am răzbunat pe el de față cu toată lumea
Am aflat chiar în noaptea nunții că soțul meu îmi este infidel și m-am răzbunat pe el de față cu toată lumea
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.