"Nu i-aș dori asta nimănui". O femeie care a primit 1.000.000 de lire sterline la 17 ani dezvăluie de ce regretă atât de mult asta

"Nu i-aș dori asta nimănui". O femeie care a primit 1.000.000 de lire sterline la 17 ani dezvăluie de ce regretă atât de mult asta

Redactor Divahair.ro

Cum ai reacționa dacă ai câștiga chiar acum un milion de lire sterline? Chiar crezi că o astfel de sumă ți-ar putea schimba viața în bine? Mulți oameni tind să creadă asta, într-adevăr, însă dacă banii nu sunt gestionați cu cap s-ar putea ca urmările unui astfel de câștig să fie drastice.

Jane Park, o tânără scoțiană, avea doar 17 ani atunci când a câștigat un milion de lire sterline la loterie, în anul 2013. La vremea aceea, ea a devenit cel mai tânăr câștigător al EuroMillions și, bineînțeles, viața i s-a schimbat pentru totdeauna și în adevăratul sens al cuvântului... însă nu într-o direcție bună.

Mulți s-ar aștepta ca viața lor să devină una de vis odată ce pun mână pe o astfel de sumă, dar realitatea este alta. Banii nu aduc fericirea, într-adevăr, însă au puterea de a schimba întru totul personalitatea și sufletul omului. Cu ce crezi că s-a ales Jane după ce a primit milionul de lire sterline? Ei bine, poate fi greu de crezut, însă nu cu o viață de basm, ci cu multe-multe regrete.

Imagine cu Jane Park la un eveniment

În timpul unui interviu acordat în cadrul emisiunii Dr. Phil, tânăra și-a amintit de ziua în care a aflat că a fost norocoasa câștigătoare a marelui premiu. Atunci, entuziasmată, a fugit de la magazinul la care era acasă pentru a le da tuturor apropiaților ei minunata veste.

La momentul respectiv, nu era un lucru normal ca o persoană atât de tânără să câștige premiul cel mare, motiv pentru care Jane Park a fost încurajată să-și facă povestea publică. Din păcate, decizia sa a fost una greșită și nu i-a adus prea multe bucurii.

''Singurul meu regret ar fi că am făcut-o atât de public'', a povestit ea.

Park s-a descris ca fiind ''o tânără naivă de 17 ani'' la momentul respectiv și nu a știut cum să gestioneze o sumă atât de mare. O parte din bani i-a folosit pentru vizitele în cabinetele medicilor esteticieni. Și-a mărit sânii și a optat pentru un lifting al feselor, lucruri pe care nu le-ar fi făcut niciodată dacă nu ar fi primit o sumă atât de mare dintr-o dată, după cum a menționat.

Din cauza operațiilor, tânăra a avut parte de complicații și a fost nevoită să petreacă o lună în spital pentru a se recupera.

''Am lucruri materiale, dar în afară de asta, viața mea este goală. Care este scopul meu în viață?'', a mai spus ea.

La un moment dat, Jane Park chiar s-a întors să lucreze la un magazin de chipsuri pentru că și-a dat seama că preferă să aibă o ''rutină de lucru'', deși avea bani pentru a se întreține.

În urma provocărilor pe care a trebuit să le înfrunte după ce a câștigat, tânăra, care acum are 27 de ani, și-a dat seama că viața sa ar fi fost mai ușoară dacă nu ar fi primit niciodată banii respectivi.

''Viața mea ar fi fost mult mai ușoară dacă nu aș fi câștigat. Îmi doresc să nu fi câștigat niciodată, nu i-aș dori nimănui acest lucru. Am crezut că va fi de 10 ori mai bine, dar a fost de 10 ori mai rău", a spus ea.

Ea a mai asemănat experiența de a câștiga atât de mulți bani la o vârstă foarte fragedă cu un ''basm nu prea strălucit despre care nimeni nu te avertizează''.

Din acest motiv, femeia s-a hotărât să schimbe această realitate și să sensibilizeze publicul cu privire la modul în care limita de vârstă pentru a juca la loterie ar trebui să fie majorată de la 16 la 18 ani în Marea Britanie. Și, din fericire, acest lucru chiar s-a întâmplat, iar Park s-a simțit ușurată și împlinită pentru că alți tineri nu vor fi nevoiți să treacă prin ceea ce a trecut ea.

''Simt că am avut un impact masiv în acest sens'', a concluzionat tânăra.

Ce părere ai despre povestea lui Jane Park? Ți se pare ok ca persoanele minore să poată juca la loterie?

Citește și: Un tânăr are grijă de bunica sa, în timp ce toți ceilalți din familie o ignoră până când își dezvăluie testamentul

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Brightside, Standard, Edinburghnews

Articolul urmator
Bărbatul își înșală soția. După mulți ani, o femeie găsește o geantă cu bani și un plic pe care era scrisă povestea infidelității
Bărbatul își înșală soția. După mulți ani, o femeie găsește o geantă cu bani și un plic pe care era scrisă povestea infidelității
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?
Incepe quiz
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.