O familie de 11 doarme liniștită, un "înger" a apărut pentru a-i salva din incendiu

O familie de 11 doarme liniștită, un "înger" a apărut pentru a-i salva din incendiu

Redactor Divahair.ro

Îngerii chiar există, iar ei nu au nevoie de aripi pentru a ieși în evidență printre noi. Bunătatea, compasiunea și altruismul îi diferențiează, iar mulțumită lor, mulți dintre noi mai primim o șansă la viață. O tânără din Fairfield, Ohio, a sărbătorit ziua de 4 iulie 2022 ca în orice alt an, neavând nici cea mai mică idee că în următoarea zi va deveni o eroină.

În jurul orei 1 dimineața, Haily Strong, în vârstă de 23 de ani, a văzut mult fum ridicându-se dintr-o zonă apropiată ei. Fără să mai stea pe gânduri, femeia s-a suit în mașină și a plecat către locul cu pricina, dorind să afle ce s-a întâmplat.

"Era super întuneric. Abia puteam vedea un pic de fum negru deasupra copacilor. Sincer, la început am crezut că a fost doar un foc de artificii sau ceva de genul acesta", spune ea despre acel moment.

Imagine cu Haily Strong în timpul unui interviu

Ea a dezvăluit, ulterior, că nu ar fi putut pune capul pe pernă în acea noapte, dacă nu s-ar fi asigurat că totul este bine. Tocmai de aceea, a condus, ghidându-se după fumul ridicat deasupra copacilor, până când a ajuns în dreptul unei case. Locuința era în flăcări, iar tânăra nu avea nici cea mai mică idee cine locuia acolo.

Aceasta și-a dat seama imediat că trebuie să facă ceva pentru a salva persoanele din acea casă. A început să se roage și i-a cerut lui Dumnezeu să o ajute să salveze pe oricine s-ar fi aflat în interiorul locuinței. Haily s-a apropiat de ușa din față și a început să bată cu putere în ea. Flăcările deveneau din ce în ce mai mari, ceea ce nu putea să însemne decât că oamenii din casă erau în pericol. Camera de vedere amplasată în sonerie a surprins-o pe tânără bătând frenetic la ușă în timp ce striga: "Garajul vostru a luat foc!".

Imagine cu Haily Strong în fața casei care a luat foc

Josh Ellis și Brittany Downing, cei care locuiau în casa respectivă, nu aveau nici cea mai mică idee de ceea ce se întâmpla afară. Detectoarele de incendiu nu s-au declanșat.

Dar în tot acest timp, Haily simțea o căldură puternică pe brațe și pe față și îi era tot mai greu să respire prin fumul gros. Chiar și așa, ea a continuat să bată la ușă.

Cuplul se uita la televizor și a început să simtă mirosul de fum abia când au auzit zgomotul produs de femeie.

"În acel moment, în mare parte mă rugam doar ca garajul să nu mai explodeze - se produceau mai multe explozii mici - și mă rugam să pot face ca familia să se trezească", a mai spus ea.

Din fericire, două minute mai târziu, Josh Ellis, Brittany Downing și copiii lor au ieșit la ușă. Aceștia au fost șocați de incendiu și, imediat, au început să se îndepărteze de casă. Haily, de asemenea, a devenit profund emoționată după ce a văzut că pe acea ușă au ieșit exact 11 persoane. Da, cuplul respectiv avea nouă copii. Nouă copilași au fost salvați în noaptea acea de o tragedie cumplită, mulțumită femeii din Fairfield.

"Abia când am văzut o fotografie cu toți cei 11 împreună pe Facebook în acea seară, am înțeles cu adevărat câți am salvat de fapt în acea noapte. A fost foarte intens, sincer", a mai adăugat femeia.

Josh, tăticul, a fost atât de impresionat de gestul lui Haily. El a înțeles că femeia a avut atât de multă compasiune cât să conducă tocmai de la ea de acasă pentru a vedea ce se întâmpla și pentru a-i salva, mai apoi, familia. De asemenea, soția lui și toți copiii lor au fost la fel de recunoscători.

"Toate celelalte urmări care ar fi putut avea loc dacă ea nu s-ar fi oprit și nu ar fi bătut la ușă, nu știu dacă eu și el am fi fost astăzi aici pentru copiii noștri", a spus mămica.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incendiului, iar familia a rămas întreagă. Toți membrii acesteia consideră acum că femeia care i-a salvat le este înger păzitor.

Imagine cu Haily Strong și Brittany Downing îmbrățișându-se
Haily Strong și Brittany Downing îmbrățișându-se

 

"Este un înger. Ne-a salvat familia, nu exagerez în privința asta. Ea a rămas și ne-a salvat familia. Adică, casa era în flăcări", a spus bărbatul.

Cauza incendiului este neclară, dar, un anume lucru nu mai are nevoie de nicio explicație: puterea compasiunii și a faptelor bune.

Tu ce crezi despre această poveste cu final fericit?

Citește și: Femeia citește jurnalul soacrei și îi află cel mai întunecat secret, după moartea ei

Surse foto: Youtube

Surse articol: Amomama, Fox29, Kiro7

Articolul urmator
Un tânăr devine "scaun uman" pentru o bătrână slăbită, când rămân blocați în lift
Un tânăr devine "scaun uman" pentru o bătrână slăbită, când rămân blocați în lift
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.