O femeie a așteptat 12 ani să se mărite cu iubirea vieții ei, dar tatăl ei a murit chiar în ziua nunții

O femeie a așteptat 12 ani să se mărite cu iubirea vieții ei, dar tatăl ei a murit chiar în ziua nunții

Redactor Divahair.ro

Unii oameni sunt făcuți să rămână în viețile noastre pentru totdeauna, iar alții pleacă după ce își încheie misiunea pe Pământ. Aceasta este lecția pe care a trebuit să o învețe o femeie din Anglia după ce și-a pierdut tatăl în ziua ce trebuia să fie cea mai frumoasă din viața ei.

Joanna Chandler din Essex, Anglia, a așteptat 12 ani pentru a se căsători cu iubirea vieții sale, după ce, de-a lungul timpului, a fost nevoită să amâne evenimentul din diverse motive. Partenerul ei, David, a cerut-o în căsătorie în 2010 și amândoi au numărat anii, cu nerăbdare, până la ziua cea mare. Între timp, au făcut și trei copii, așa că au simțit din ce în ce mai tare nevoia să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Au plănuit să facă nunta în 2019, dar au anulat toate planurile, după ce au aflat că mama miresei suferea de o boală nemiloasă. Cui îi mai arde de o petrecere când un om atât de apropiat se luptă cu o formă de cancer?

„Plănuisem o nuntă mare în 2019, pe care am anulat-o când am descoperit că mama mea era bolnavă de cancer de sânge (leucemie)”, a mărturisit Joanna Chandler.

Deși evenimentul a fost amânat pentru următorul an, cei doi îndrăgostiți au reușit totuși să plece în luna de miere, unde au mers împreună cu părinții. Interesant este că logodnicul femeii poartă același nume ca al tatălui ei – David. Foarte frumos, nu? Părinții i-au acceptat Joannei alesul încă de la început și l-au iubit ca pe propriul copil, apoi s-au bucurat nespus când au devenit bunici, nu o dată, ci de trei ori. Tot ei au fost cei care i-au ajutat pe Joanna și David să pună la punct detaliile pentru nuntă.

În 2020, cuplul a încercat din nou să spună marele „DA” în mod oficial, dar planurile le-au fost încă o dată stricate. De vină a fost pandemia de COVID-19, care a dat peste cap întreaga lume.

Partenerii au rămas necăsătoriți încă doi ani, demonstrând că nu le lipsea răbdarea. Nu s-au grăbit, au așteptat ca astrele să se alinieze și să își poată alege o altă dată pentru căsătorie. Au decis să facă o nuntă mică, cu puțini invitați, sperând că vor reuși să îți împlinească visul în mai 2022.

Din păcate, o întâmplare tragică a avut loc fix în dimineața zilei de sâmbătă, 14 mai 2022. Când s-a trezit, mireasa a aflat că tatăl ei a murit în somn, chiar cu o noapte înainte de nuntă. În ziua precedentă, bărbatul în vârstă de 75 de ani construise o pergolă în care fiica lui scumpă urma să se mărite cu iubirea vieții sale. Nu avea idee că el nu va mai apuca să vadă momentul, așa că a mers liniștit la culcare. Era fericit pentru momentul pe care urma să îl trăiască Joanna, alături de David, iar ea era încântată că tatăl o va conduce la altar.

Bucuria familiei a fost spulberată chiar la primele ore ale dimineții, când mama miresei și-a găsit soțul mort în pat, cu telecomanda în mână. Toți știau că David Larner era sănătos și că nu suferea de afecțiuni preexistente. Ulterior s-a aflat însă că avea insuficiență cardiacă și sănătatea îi fusese afectată și de alte boli de inimă.

„Dar în clipa în care am intrat pe ușă, am știut că a murit.”, a povestit ea.

După ce a aflat despre moartea tatălui ei iubit, Joanna și-a anunțat copiii, iar micuții au rămas împietriți de durere. Bunicul le făcea întotdeauna poftele și i-a iubit mai mult ca orice. Totuși, pierderea tatălui nu a împiedicat-o pe femeie să facă nunta, mai ales că ar fi fost deja a treia oară când renunța la visul ei. A hotărât să se căsătorească, organizând o ceremonie restrânsă și anulând petrecerea de după.

„Știam amândoi că altfel nu vom ajunge niciodată să ne căsătorim – eram împreună de aproximativ 15 ani și eram logodiți de 12 ani.”, a explicat Joanna.

După ce a devenit oficial soția lui David, a strâns toată familia lângă ea și au depănat împreună amintiri despre tatăl ei. De acum înainte, femeia își va sărbători în fiecare an aniversarea nunții în aceeași zi în care tatăl ei s-a stins din viață. Este o amintire dureroasă care nu o va lăsa să se bucure în totalitate de un pas atât de important pe care l-a făcut la brațul partenerului său.

Joanna îl descrie pe tatăl ei ca fiind „un erou” și s-a alăturat unei fundații ce strânge fonduri și se luptă să găsească un test de detecție precoce sau un remediu pentru bolile de inimăBritish Heart Foundation. Mai mult, ea a alergat la Maratonul de la Londra pe 23 aprilie 2023, ca să strângă fonduri pentru aceeași cauză nobilă.

„Tata a fost cel mai bun, în toate felurile posibile. A fost constructor și apoi șofer de taxi. A făcut totul și mai mult de atât pentru mine și pentru cei doi frați ai mei. A avut întotdeauna cele mai bune sfaturi în fiecare aspect al vieții noastre și a decorat fiecare casă pe care am avut-o vreodată. Tatăl meu și David au construit o casă în care să trăim cu toții, iar părinții mei locuiau într-o anexă din lateral. A petrecut o mulțime de ani renovând casa și a alergat mereu de colo până colo, fără să își ia pauză vreodată. Îl iubea pe David și au petrecut multe weekend-uri împreună, la o bere, în casa și grădina frumoasă pe care munciseră atât de mult să o construiască.”, a mai povestit femeia despre tatăl ei.

De asemenea, a mai adăugat că îi pare rău pentru copiii săi, care nu se mai pot bucura de atenția bunicului:

„Tatălui mei îi plăcea să fie bunic. A avut o relație uimitoare cu copiii, el și mama mea au fost ca o a doua pereche de părinți pentru ei.”

Uneori, viața ne surprinde în moduri neplăcute, dar trebuie să extragem cele mai bune învățături din tot ce se întâmplă. Acești oameni au avut ocazia să își dea seama cât de important era bătrânul de 75 de ani pentru întreaga familie și cât de binecuvântați au fost să îl aibă alături. Deși nu mai este acum lângă ei, le-a lăsat cele mai frumoase amintiri și lecții de viață. A fost un exemplu și va rămâne pentru totdeauna un erou, după cum însăși fiica lui l-a descris.

O mireasă a murit la doar câteva ore de la rostirea jurămintelor. Soțul ei a ajuns în stare gravă la spital

Surse foto: Facebook

Surse articol: AmomamaMetro

Articolul urmator
Am aflat chiar în noaptea nunții că soțul meu îmi este infidel și m-am răzbunat pe el de față cu toată lumea
Am aflat chiar în noaptea nunții că soțul meu îmi este infidel și m-am răzbunat pe el de față cu toată lumea
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.