Părinților li s-a spus "Lăsați copilul să meargă în Rai" cu 15 minute înainte de naștere, dar au refuzat să renunțe

Părinților li s-a spus "Lăsați copilul să meargă în Rai" cu 15 minute înainte de naștere, dar au refuzat să renunțe

Redactor Divahair.ro

Uneori, părinții sunt neputincioși în fața suferinței copiilor lor, și, deși și-ar da și viața să-i poată salva, acest lucru nu este posibil. Până la urmă, nu mulți sunt cei care chiar au un cuvânt de spus în fața bolii sau a morții, dar iată că, și de această dată, credința face minuni!

Nick Schnarr și Brooklyn Diamond Schnarr din Indiana, Statele Unite ale Americii, au fost de-a dreptul încântați să afle că vor deveni, din nou, părinți împreună. Din păcate, fericirea avea să le fie umbrită de un eveniment tragic.

Soții aveau deja două fetițe, pe Sophie și Lily, atunci când au primit minunata veste și abia așteptau să se nască bebelușul lor. Au numărat, cu nerăbdare, orele și minutele până când ar fi trebuit să își țină micuțul în brațe, însă ultimele luni de sarcină au fost presărate cu numeroase provocări.

Într-o zi, la jumătatea sarcinii, Nick Schnarr și partenera sa au primit o veste teribilă, care, pur și simplu, i-a devastat. Copilul lor nenăscut avea "apă în creier", adică un exces de lichid cerebral, iar șansele sale să trăiască erau minime. În terminologia medicală, el suferea de hidrocefalie și chiar dacă ar fi supraviețuit, ar putea suferi traume cerebrale grave.

Bineînțeles, medicii au insistat ca sarcina să fie întreruptă, însă părinții nu au vrut să se dea bătuți. Așa că au cerut ajutorul specialiștilor de la un spital pentru copii din Cincinnati, sperând că ei ar putea face o minune pentru micuțul lor. Din păcate, nici cel mai buni doctori din țară nu și-au permis să facă o promisiune în legătură cu viitorul copilului. Șansele ca el să moară imediat după naștere erau de 90%.

Tocmai de aceea, medicii au încercat să le explice părinților că nu este cazul să își facă prea multe speranțe. Li s-a spus să se gândească la modalități de a-și lăsa îngerașul să se stingă în pace.

Încă Nick Schnarr și Brooklyn Diamond Schnarr nu au vrut să renunțe nici de această dată. Mămica a continuat sarcina și în data de 8 iulie 2016 i-a fost programată cezariana. Înainte cu 15 minute de operația sa, tăticul s-a întâlnit cu doctorii responsabili pentru a discuta toate opțiunile nașterii.

"Literalmente, cu 15 minute înainte de a o duce pe Brooke înapoi pentru a începe cezariana, am avut o altă întâlnire cu medicii și am discutat despre utilizarea unui tub de respirație și despre momentul în care ar putea fi nevoie să scoatem acel tub și să lăsăm copilul să meargă în Rai.", a spus el.

Însă fericiții părinți nu au fost nevoiți să își la revedere de la copilul lor. Deși nimeni nu ar fi crezut că este posibil, băiețelul s-a născut fără alte complicații și chiar a ajuns la el acasă, să-și cunoască surorile. A stat sub supravegherea doctorilor la terapie intensivă neonatală o perioadă, iar apoi a primit undă verde pentru a merge să locuiască cu familia sa.

Imagine cu Nick Schnarr și Brooklyn Diamond Schnarr  alături de bebelușul lor, după naștere

Toată lumea, inclusiv medicii și asistentele, au fost uimiți de faptul că micuțul Charlie Edward Schnarr a supraviețuit. Nimeni nu a găsit un raționament logic sau o explicație medicală pentru asta.

"Cumva, creierul său a găsit o cale de a "curăța" în mod natural blocajul sau de a redirecționa lichidul care provoca "refluxul" opresiv de lichid cerebral", a povestit tăticul.

Dar Nick și Brooke consideră că micuțul lor este în viață acum doar mulțumită lui Dumnezeu. Ei s-au rugat continuu și au sperat că vor avea partea de o minune, iar rugăciunile lor a fost ascultate de Divinitate.

După ce a avut parte de un astfel de miracol, mândrul tătic a vrut să își împărtășească povestea și cu alte persoane pentru a le oferi speranță celor care se confruntă cu o astfel de suferință. El a publicat experiența sa și a familiei lui în mediul online, iar internauții au fost de-a dreptul extaziați să afle că Charlie este în viață și sănătos. Iată câteva dintre comentariile lor:

"Lăudat să fie Dumnezeu pentru că l-a adus pe Charlie în această familie. Bine ai venit acasă",

"Cu adevărat remarcabil....Felicitări pentru miracolul vostru!!!",

"Felicitări pentru băiețelul vostru frumos și sănătos! Dumnezeu face minuni în fiecare zi! Sunt atât de fericită pentru întreaga voastră familie!!!",

"Ce miracol... rugăciunile au fost ascultate! Dumnezeu este bun! Felicitări și bucurați-vă de copil! Este atât de prețios!"

"Nick, m-ai făcut să plâng și să mă bucur cu tine! Dumnezeu este într-adevăr Un Mântuitor! Copiii ca Charlie Edward Schnarr au o chemare specială în viață."

Tu ce părere ai despre această poveste emoționantă? Crezi că Dumnezeu a făcut o minune pentru acest copil?

Tatăl bolnav află că și fiica sa are cancer și este nevoit să aleagă între a se salva pe el sau pe ea

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Amomama, Faithit, Godvine

Articolul urmator
"De neconceput!": Mama, șocată să găsească un bebeluș ascuns în camera fiicei sale adolescente
"De neconceput!": Mama, șocată să găsească un bebeluș ascuns în camera fiicei sale adolescente
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.