Soțul meu m-a făcut să plâng în timp ce discuta cu părinții despre căsnicia noastră

Soțul meu m-a făcut să plâng în timp ce discuta cu părinții despre căsnicia noastră

Redactor Divahair.ro

Toți sperăm să găsim acea iubire ca în povești, în care compatibilitatea să fie evidentă și care să ne facă să simțim fluturi în stomac. Unii dintre noi chiar reușesc să fie împliniți întreaga viață, fiindcă au ocazia să își întâlnească alesul sau aleasa, mai devreme sau mai târziu.

Povestea mea de dragoste este una atipică, pentru că nu a debutat deloc întâmplător. Totul a început de la o căsătorie aranjată de părinți, ceva normal în cultura și în familia mea. Acum, sunt cu soțul meu de doi ani și jumătate, iar emoțiile pe care le simt nu pot fi descrise în cuvinte. După ce ne-am cunoscut, am ieșit la întâlniri vreo două luni, timp în care mi-am dat seama că este un tip chiar drăguț, deși nu aveam nicio așteptare la început. Apoi, după încă o lună, am ajuns să ne căsătorim și am rămas imediat însărcinată. Acest pas nu a fost unul planificat, dar s-a întâmplat și amândoi ne-am bucurat la fel de tare. Când soțul meu a aflat că vom deveni părinți, și-a luat concediu pentru următorii trei ani, din dorința de a fi alături de mine și de a mă ajuta cu bebelușul. Nu a fost nicio problemă, având în vedere că este angajat la firma tatălui său.

Când a venit pe lume fetița noastră, lucrurile s-au schimbat și mai mult, pentru că a început să mă ajute să-mi fac baie, s-a oferit să gătească și chiar să se ocupe de curățenie. În plus, chiar și acum mă întreabă tot timpul cum mă simt și mă invită la discuții în care vorbim deschis despre emoțiile de proaspătă mămică. Sigur știi și tu cât e de greu să faci față schimbărilor hormonale! Vorbim despre orice, despre nevoi, despre ce este necesar prin casă și despre organizarea treburilor.

Bărbat care își sărută partenera pe frunte în lumina apusului de soare

În momentul redactării acestui mesaj, fiica noastră are șapte luni și amândoi petrecem timp cu ea. Doar de asta ne-am luat concediu și am rămas acasă, nu? O adorăm pe micuța noastră, iar eu, în ultima vreme, mi-am concentrat atenția mai mult asupra ei. Deși observam toate aceste lucruri pe care soțul meu le face pentru mine, nu am realizat de la început cât de mult înseamnă și pentru el. Sau cât de mult însemn eu pentru el...

De curând, am fost invitați la o petrecere, acasă la socrii mei, unde au venit și părinții mei, cei cinci frați ai mei și cei șapte frați ai soțului. Noi, cei tineri, eram în curte, iar bunicii fetiței stăteau în casă. La un moment dat, partenerul meu a intrat să ia ceva de mâncare și de băut, iar eu am rămas afară cu minunea noastră. Mi s-a părut că lipsește de prea mult timp, așa că am mers să văd ce se întâmplă și am surprins o discuție care m-a lăsat mască! Nu mă așteptam niciodată să aud așa ceva ca răspuns la o întrebare despre căsnicia noastră. Părinții noștri l-au întrebat ce simte în legătură cu mine, cu noi.

A început atunci să plângă și le-a spus că nu găsește cuvintele potrivite pentru a descrie cât de fericit se simte. Le-a mărturisit că în fiecare dimineață, când se trezește și vede copilul și pe mine, nu poate să nu plângă. A mai adăugat că acum nu reușește să își imagineze cum ar arăta viața fără noi și chiar le-a mulțumit că ne-au adus împreună.

Nu m-am putut abține să nu plâng... Soțul meu este un tip uimitor! Mi-a făcut viața mai ușoară și mă sprijină în creșterea fetiței. Uneori, se trezește noaptea pentru a mă lăsa pe mine să dorm. Chiar îl iubesc. Atunci nu voiam să știe că am auzit conversația, dar mi-am propus să îi arăt și eu cât de fericită sunt că îl am alături.

Ce crezi că am făcut pentru a-mi răsplăti soțul? M-am gândit să organizez o surpriză, fiindcă nu am avut niciodată ocazia să îi spun cât de mult îl prețuiesc. Le-am rugat pe surorile lui să mă ajute să-l țin afară cu fetița, în timp ce i-am pregătit mâncarea preferată și am decorat camera cu baloane pe care scria „te iubesc”. Sunt o persoană timidă și reținută, dar de acum voi încerca să îi arăt mai des dragostea pe care i-o port. Îi voi demonstra prin gesturi mici, așa cum și el îmi demonstrează mie.

Unele relații pot părea desprinse dintr-un basm, dar adevărul este că realitatea întrece, de multe ori, imaginația oricărui autor.

Acest articol este o adaptare a celui publicat pe Brightside și este inspirat din povestea protagoniștilor comediei romantice „Wedding Season” (2022) de pe Netflix.

Soțul meu a început să se comporte ciudat după ce sora mea a anunțat că este însărcinată

Surse foto: iStock, Unsplash

Surse articol: Brightside

Articolul urmator
„Mama mea a avut o aventură cu soțul meu și și-a făcut un tatuaj pentru el". Ce a urmat a fost halucinant
„Mama mea a avut o aventură cu soțul meu și și-a făcut un tatuaj pentru el". Ce a urmat a fost halucinant
Cat timp va dura casnicia ta?
Incepe quiz
Cat timp va dura casnicia ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.