Un bărbat își așteaptă fiul pe care nu l-a văzut de ani de zile la aeroport, nu-l găsește printre pasageri

Un bărbat își așteaptă fiul pe care nu l-a văzut de ani de zile la aeroport, nu-l găsește printre pasageri

Redactor Divahair.ro

Tu ți-ai lăsa copilul de doar șapte ani să călătorească de unul singur cu avionul? O mămică a făcut acest lucru și a ajuns să regrete cumplit decizia sa. Aceasta este povestea ei:

Micuțul Justin, în vârstă de doar șapte ani, a vrut să își viziteze tatăl, Pierce, în Orlando. Mama sa, Arlene, a fost de acord cu această întâlnire și l-a dus pe băiețel la aeroport, să îl îmbarcheze. În Orlando, tăticul aștepta nerăbdător să-și vadă fiul, având deja foarte multe planuri făcute pentru zilele pe care le-ar fi petrecut împreună. Totul părea să meargă strună, iar lucrurile erau stabilite la cel mai mic detaliu. Cine ar fi crezut că această călătorie a micuțului se va transforma într-un adevărat coșmar? Imediat după ce avionul a aterizat, tăticul și-a dat seama că fiul lui era de negăsit. Dar ce se întâmplase?

Arlene și fiul ei, Justin, s-au dus la Aeroportul Național Ronald Reagan Washington din Virginia. Băiețelul de șapte ani urma să se îmbarce într-un zbor spre Orlando, Florida, unde îl aștepta cu nerăbdare Pierce. Era pentru prima dată când Justin călătorea de unul singur, minor fiind, însă însoțitoarea de zbor a încercat să-i explice mămicii acestuia că nu există niciun risc. Se pare, totuși, că s-a înșelat.

Imagine cu interiorul unui aeroport

"Totul va fi bine, doamnă Cardigan. Mulți minori călătoresc singuri în jurul țării și ar trebui să ajungem la timp la soțul dumneavoastră. Băiatul va fi însoțit de o stewardesă, iar acest zbor este cel mai bun pentru că nu există escale. Totul va fi perfect", a spus însoțitoarea de zbor.

Arlene a dat din cap, extrem de emoționată. Micuțul ei era în creștere, dar, până la urmă, era încă un copil. Nu voia să îl lase să plece, dar nu avea de ales. Nu-și mai văzuse tatăl de ani de zile. După divorțul lor, Pierce s-a mutat din Virginia în Orlando, Florida, și era ocupat mai tot timpul. Cu greu își găsea timp liber și pentru fiul lor.

Tocmai din acest motiv, tăticul a vrut să profite de vacanța de două săptămâni pe care o avea. El l-a invitat pe Justin în Orlando și i-a promis că vor vizita împreună parcurile tematice de acolo. Micuțul era atât de entuziasmat de întâlnirea lor, încât Arlene nu l-ar fi putut refuza niciodată.

"Bine, Justin. Te duci cu această doamnă și te urci în avion. Ascultă-i pe adulții din jur. Să nu fugi de stewardesă, căci vei ajunge curând la tatăl tău. Când vei ateriza în Orlando, mă suni imediat. Și apoi, sună-mă din nou când îl vei întâlni pe tatăl tău. Ai înțeles?", i-a spus mămica fiului ei înainte de a-l îmbarca.

"Da, mamă!", a răspuns el, zâmbind, în timp ce făcea un salut militar.

"Bine, te iubesc. Du-te!", a continuat ea și a privit cum Justin a apucat mâna însoțitoarei de zbor și a intrat pe poartă.

Imediat după, mămica s-a dus la o cafenea din aeroport. Inițial, s-a gândit să aștepte ca avionul să decoleze, dar apoi s-a decis să aștepte ca fiul ei să ajungă și sa îi dea un telefon. Micuțul ar fi călătorit maxim două ore.

Imagine cu o ceașcă de cafea pe masă

***

În tot acest timp, Pierce îl aștepta pe Justin la Aeroportul Internațional din Orlando și parcă nu mai avea răbdare. Era atât de entuziasmat să-și vadă fiul, să-l strângă la piept. Trebuia sa profite din plin de cele două săptămâni pe care le-ar fi petrecut alături de el.

Bărbatul chiar a ajuns în aeroport cu o oră înainte ca avionul în care zbura fiul său să aterizeze și a așteptat. În cele din urmă, avionul a ajuns, iar Pierce s-a apropiat de poartă pentru ca fiul său să-l poată vedea. Problema este că Justin nu era de găsit. Toată lumea ieșise din avion, dar ce se întâmplase cu micuțul?

Imagine cu un bărbat care așteaptă în aeroport

Îngrijorat, tăticul s-a apropiat de cineva de la compania aeriană și a început să-i pună întrebări. Un însoțitor a venit imediat să-l ajute.

"Îmi pare rău, domnule. Nu a fost nimeni cu numele Justin Cardigan în acel zbor. Nu avem nici o înregistrare a unui minor neînsoțit pentru acest zbor", a spus însoțitorul, șocându-l pe Pierce.

"Nu este posibil! Vă rog, verificați din nou!", a implorat tăticul, încercând să rămână calm.

În tot acest timp, telefonul lui Pierce suna constant. Era Arlene, bineînțeles, care voia să știe dacă fiul ei a ajuns.

Imagine cu o femeie care butonează un telefon

"Bună, Pierce. De ce nu m-ați sunat când a sosit Justin? I-am spus să mă sune când aterizează avionul și când se întâlnește cu tine", a întrebat femeia, extrem de agitată.

"Arlene, ascultă. Nu știu cum să îți spun asta, dar Justin nu a ajuns. O însoțitoare de bord de aici a spus că nu a fost în avion. Nu înțeleg ce se întâmplă", a spus tăticul, la fel de speriat.

"Nu este posibil, e o nebunie! NU! Spune-i însoțitoarei să verifice din nou!", a început ea să țipe. "O să vorbesc și eu cu cineva aici. Sunt încă la aeroport", a continuat.

"Ok. Ascultă, calmează-te. Totul va fi în regulă. Trebuie să fie o încurcătură sau ceva", a spus bărbatul, încercând să o calmeze pe fosta lui soție.

"Nu mă calmez! Este copilul nostru, Pierce! Vorbim mai târziu!", a țipat ea și a închis imediat telefonul.

"Domnule, așa cum am spus, nu era niciun Justin Cardigan în avion. Nu pot face nimic. Sunteți sigur că aceasta este compania aeriană cu care a zburat?", a întrebat însoțitoarea.

"Da! Este singurul zbor care a sosit la această oră din Virginia! Fiul meu a fost în acel avion. Fosta mea soție tocmai mi-a confirmat. Vă rog, ajutați-mă, domnișoară. Are doar șapte ani. Puteți să sunați pe cineva? Să sun la poliție?", a implorat tăticul disperat.

"Justin, unde ești? De ce nu m-ai sunat mai devreme? Ce se întâmplă?" a întrebat Arlene disperată la telefon, imediat după ce i-a răspuns fiul său.

"Mamă, încercăm să-l găsim pe tata de ore întregi și nu e nicăieri. Ai vorbit cu el?", a spus băiețelul.

Imagine cu un băiețel care așteaptă în aeroport

"Tatăl tău este chiar în zona de sosire. Este la fel de îngrijorat ca și mine. Te rog, dă-i telefonul însoțitoarei tale", a spus Arlene. Imediat după, i-a cerut o explicație femeii care îi însoțea copilul. Aceasta a asigurat-o că nu există niciun Pierce Cardigan nicăieri în aeroport.

Mămica le-a spus celor doi să aștepte și l-a sunat, din nou, pe fostul ei soț.

"Pierce, m-a sunat Justin și mi-a spus că te caută de mult timp. Ce se întâmplă?", a întrebat femeie, disperată.

"Nu se poate, Arlene. Este imposibil. Oamenii de aici spun că nu a fost în avion!", a spus Pierce.

"Cum e posibil așa ceva? Așteaptă o secundă!", i-a răspuns femeia și imediat și-a dat seama ce s-a întâmplat.

Aceasta a intrat să-și citească e-mailurile , unde îi trimisese lui Pierce detaliile zborului.

"Pierce, unde ești?", a întrebat ea.

"Ce vrei să spui? Sunt la Aeroportul Internațional Orlando. De ce?", a întrebat tăticul, încurcat de cuvintele soției sale. În acel moment, și-a dat și el seama ce se întâmplase.

"Justin a ajuns la Aeroportul Internațional Orlando Sanford!", a strigat Arlene, iar Pierce a luat-o la fugă.

"Iisuse! Arlene, de ce nu ai spus asta în e-mailul tău!? Voi fi acolo în 30 de minute!", a strigat el, supărat, în timp ce fugea către mașina sa.

În timp ce Pierce călătorea către celălalt aeroport, Arlene l-a sunat pe Justin și i-a explicat însoțitorului său ce se întâmplase. Apoi a așteptat ca fostul ei soț să ajungă și să se reunească cu fiul lor. În aproximativ o oră, Justin a sunat-o pe femeie.

Imagine cu un copil fericit îmbrăcat într-un tricou roșu

"Sunt cu tata, mamă! Îți mulțumesc că m-ai ajutat! O să-ți trimit poze de la Disney în curând!", a spus el, entuziasmat.

Arlene a încheiat apelul, iar apoi a respirat adânc. Totul era bine, până la urmă.

Tu ce părere ai despre această întâmplare?

Citește și: O mică eroină, în vârstă de 12 ani, își salvează cei 4 frați mai mici din incendiul care le-a distrus casa

Surse foto: UnsplashUnsplashUnsplashUnsplashUnsplashUnsplashUnsplash, iStock

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
O femeie a văzut că soțul își scotea verigheta zilnic, înainte de a pleca la birou. Ce a descoperit într-o zi, când l-a urmărit
O femeie a văzut că soțul își scotea verigheta zilnic, înainte de a pleca la birou. Ce a descoperit într-o zi, când l-a urmărit
Ce asteapta barbatii de la tine?
Incepe quiz
Ce asteapta barbatii de la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.