Un cuplu, căsătorit de 79 de ani fără să se certe măcar o dată, împărtășește secretul iubirii de neclintit

Un cuplu, căsătorit de 79 de ani fără să se certe măcar o dată, împărtășește secretul iubirii de neclintit

Redactor Divahair.ro

Sufletele pereche chiar există, iau un cuplu de bătrânei de Ohio ne stă drept dovadă tuturor! Aceștia s-au iubit necontenit și cu patos o viață întreagă, iar, spre surprinderea tuturor, nu s-au certat nici măcar o dată pe parcursul mariajului lor. Dar cum au reușit să depășească cu bine testul timpului?

Hubert și June Malicote și-au rostit jurămintele în fața altarului pe când aveau 20 de ani și nu au regretat nici măcar pentru o secundă decizia de a rămâne împreună pentru tot restul vieții. Aceștia s-au cunoscut la biserică, iar frumoasa lor prietenie s-a transformat rapid într-o poveste superbă de iubire, care durează de 79 de ani.

 Imagine cu Hubert și June Malicote în tinerețe

"Am intrat în biserică, iar ei erau cu toții în picioare. Chiar în fața noastră era o bancă plină de fete tinere, iar June s-a uitat în jur și a zâmbit", și-a amintit bărbatul despre acel moment.

Primii ani de căsnicie ai acestora nu au fost deloc ușori. Hubert a servit în cel de-al Doilea Război Mondial timp de doi ani, iar soția sa nu a încetat să spere o clipă că-l va revedea cu bine. Soarta a fost de partea lor până la urmă și s-au regăsit. June l-a așteptat pe partenerul ei în gară atunci când el s-a întors acasă.

Pe măsură ce îmbătrânea, femeia a început să se confrunte cu tot mai multe probleme de sănătate. Din fericire, soțul ei i-a fost aproape în fiecare moment, la fiecare atac cerebral. Și chiar dacă viața lor s-a schimbat, încetul cu încetul, din cauza bătrâneți, cei doi îndrăgostiți nu au renunțat niciodată la tabieturile lor. Chiar și în prezent obișnuiesc să ia masa împreună și să se uite, seară de seară, la filme western vechi. Înainte de culcare, bineînțeles, se sărută ca în tinerețe, pentru a păstra flacăra iubirii vie.

"O așez pe mama în scaunul cu rotile lângă locul unde stă tata, iar ei se țin de mână și își spun noapte bună unul altuia. Apoi, dimineața, sunt atât de fericiți să se vadă unul pe celălalt. Se salută și zâmbesc larg", a povestit Jo, fiica cuplului.

Hubert și June se iubesc de 79 de ani și nu și-ar putea imagina cum ar fi fost viața lor dacă nu s-ar fi întâlnit. Au trecut cu bine prin toate greutățile care le-au fost presărate în cale și chiar au depășit o depresie cruntă. Aceștia au împreună trei copii, șapte nepoți și 11 strănepoți.

Imagine cu Hubert și June Malicote în timpul unui interviu

"Dacă nu am fi împreună, echipa ar fi destrămată", a mărturisit June despre familia sa.

Care este secretul unei astfel de căsnicii? Ei bine, cei doi îndrăgostiți nu au pus niciodată preț pe cinele romantice în locuri luxoase sau pe lucrurile materiale. În schimb, s-au bucurat, pur și simplu, unul de prezența celuilalt. În plus de asta, după ce au trecut de o perioadă foarte grea, au învățat să trăiască o viață simplă, dar remarcabilă.

"Nu am ieșit prea mult în oraș. Când copiii erau mai mici, ne bucuram să stăm în jurul mesei și povestim despre cum ne-a fost ziua. Am avut o viață minunată", a mai povestit bătrânul.

Luna iulie a acestui an reprezintă o adevărată piatră de hotar pentru cei doi porumbei. Aceștia împlinesc venerabila vârstă de 100 de ani: June în ziua de 13 iulie, iar Hubert în data de 23 iulie. Mai mult, ei vor să marcheze momentul cu o petrecere intimă în curtea din spate a casei lor. Speră, de asemenea, să aibă parte și de o slujbă religioasă cu ocazia acelor evenimente.

"Ne vom închina lui Dumnezeu și îi vom mulțumi pentru numeroasele binecuvântări pe care le-a acordat acestei familii timp de un secol.", a spus Jo.

"Nu ne-am certat niciodată. Nu ne-am certat nici măcar o dată", a mai declarat June, cu mândrie, iar fiica sa a aprobat-o. Mândrul soț a mai mărturisit că viața lor nu a fost lipsită de probleme, dar chiar și așa, el și soția sa au făcut tot posibilul să se sprijine unul pe celălalt.

Cei doi îndrăgostiți au reușit să evite certurile întreaga lor viață tocmai pentru că Hubert și-a dat seama de la bun început că orice situație poate fi detensionată.

"Dacă apare o problemă, s-ar putea să trebuiască să te îndepărtezi pentru câteva minute. Apoi te întorci și schimbi subiectul sau îl rezolvi.", a explicată el.

Tu ce crezi despre această poveste superbă de iubire?

Citește și: Un bebeluș a venit pe lume fix la aceeași oră la care tatăl lui își dădea ultima suflare

Surse foto: Youtube

Surse articol: Amomama, Today, Wftv

Articolul urmator
Și-a scos fiica adolescentă din testament și a lăsat-o pe drumuri, fără milă, pentru că a rămas însărcinată cu iubitului din liceu
Și-a scos fiica adolescentă din testament și a lăsat-o pe drumuri, fără milă, pentru că a rămas însărcinată cu iubitului din liceu
Ce limbaj al iubirii folosești?
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.