Un tată singur s-a prezentat în rochie la școala fiilor dintr-un motiv înduioșător

Un tată singur s-a prezentat în rochie la școala fiilor dintr-un motiv înduioșător

Redactor Divahair.ro

A fi părinte singur este, cu adevărat, o provocare. Deși întâlnim mult mai des conceptul de mamă singură, există și foarte mulți bărbați care sunt nevoiți să se descurce cu micuții fără ajutorul sau prezența unei partenere. Chatchai "Sam" Panuthai este unul dintre acei tătici, care a reușit să își crească copiii de unul singur, eroic și cu mare devotament.

Chatchai "Sam" Panuthai este un thailandez, din Kanchanaburi. Fosta sa soție și mama fiilor săi s-a mutat în Europa imediat după divorț, iar de atunci el face tot posibilul pentru a le oferi micuților lui o viață normală.

Nu este ușor să fii părinte singur, dar tăticul de care vorbim aici a depășit orice așteptare. În ciuda provocărilor care i-au apărut în cale pe parcursul timpului, a reușit să le asigure lui Imsome și Ozone o educație de calitate și, în același timp, le-a acoperit lipsurile emoționale lăsate de mama lor.

 Imagine cu  Chatchai “Sam” Panuthai îmbrăcată în rochiță, alături de copilul său

Până în anul 2018, nimeni nu-i cunoștea povestea de viață, însă bărbatul s-a făcut remarcat în acea vară cu un gest extrem de surprinzător. În ziua de 12 august, Thailanda sărbătorește Ziua Națională a Mamei. Pentru a marca acest moment, copiii thailandezi vin la școală însoțiți de mamele lor.

Din păcate, Imsome și Ozone nu o mai aveau pe femeia care le-a dat viață prin preajmă, așa că ar fi trebuit să se prezinte la școală de unii singuri. Cu siguranță că s-ar fi simțit excluși, nu-i așa? Ei bine, din fericire, tăticul lor și-a dat seama ce trebuie să facă pentru a evita o astfel de situație dureroasă. Ce a făcut, mai exact? S-a îmbrăcat într-o rochiță roz, elegantă, și-a pus o fundiță în păr și s-a prezentat la școală în calitate de... mămică.

 Imagine cu  Chatchai “Sam” Panuthai îmbrăcată în rochiță, alături de copilul său

Simpaticul moment a fost surprins de o prietenă apropiată a lui Panuthai, Kornpat Ae Sukhom. Ea a postat un videoclip în mediul online, căruia i-a atribuit mesajul: "A vrut ca fiii să nu se simtă excluși pentru că mama lor i-a părăsit. Cea mai bună mamă din 2018".

Filmulețul a devenit viral într-un timp foarte scurt și a adunat peste 6 milioane de vizualizări, topind inimile internauților de pretutindeni. Însă cei cu adevărat emoționați de acel moment au fost micuții Imsome și Ozone. În videoclip se poate vedea cum se așează adesea la picioarele "mamei" lor pentru a-și exprima recunoștința pentru tot ceea ce a făcut.

"Toată lumea s-a bucurat, a râs și a făcut poze cu el. Cei doi fii ai săi nu erau foarte siguri ce se întâmplă și de ce tata purta o rochie", a mai spus Sukhom.

Societatea tinde să diferențieze rolul de tătic singur de cel de mămică singură, dar adevărul este, până la urmă, că viața unui părinte singur este la fel de dificilă în ambele cazuri. Din fericire, unele persoane reușesc să facă față cu brio provocărilor care le apar în cale în ceea ce privește creșterea copiilor lor, dând naștere unor astfel de povești inspiraționale.

Citește și: O tânără curajoasă, nevoită să-și crească singură, cu greu, sora cu sindrom Down, din cauza iresponsabilității părinților

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Brightside, Huffpost, Buzzfeed

Articolul urmator
A refuzat să mai audă de bărbați după divorțul care i-a distrus viața. Într-o zi, fiul ei a venit acasă cu viitorul ei soț
A refuzat să mai audă de bărbați după divorțul care i-a distrus viața. Într-o zi, fiul ei a venit acasă cu viitorul ei soț
Ce fel de rochie de seara ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de rochie de seara ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.