Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Spray Fixativ Natural - Finishing Spray

Vineri, 04.11.2016
de Viorica Ghinea

Fixativul Natural Finishing Spray de la Biosilk oferă volum și strălucire părului, asigurând o coafură cu aspect natural și de durată. Produsul are aerosoli în compoziție, dar și proteine din mătase naturală, un ingredient specific al gamei Biosilk.

Fixativul Natural Finishing Spray de la Biosilk oferă volum și strălucire părului, asigurând o coafură cu aspect natural și de durată. Produsul are aerosoli în compoziție, dar și proteine din mătase naturală, un ingredient specific al gamei Biosilk.

Cum ti se pare Spray Fixativ Natural - Finishing Spray? Voteaza!

5 (1)
Spray Fixativ Natural - Finishing Spray

63.99 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fixativul este un produs esențial în rutina de aranjare a podoabei capilare. Iar dacă ai părul fin, cu siguranță știi cât de greu este să găsești un produs care să răspundă nevoilor tale. Nu mai trebuie să te îngrijorezi în această privință de acum încolo pentru că fixativul Natural Finishing Spray este special conceput pentru părul fin, greu de aranjat. El asigură o fixare puternică, naturală și de durată. De asemenea, oferă volum podoabei capilare, un criteriu esențial în cazul părului fin.

 

Datorită proteinelor de mătase naturală, ingredientele principale ale acestui fixativ, produsul hidratează firele de păr și le oferă strălucire. Însă cel mai important avantaj al fixativului Natural Finishing Spray îl reprezintă rezultatele bune pe care le oferă în asigurarea controlului și rezistenței coafurii.

 

Alte caracteristici de care trebuie să ții cont au legătură cu faptul că produsul nu încarcă firele de păr și poate fi îndepărtat din ele printr-o simplă pieptănare. Produsul poate fi reactivat cu căldură, adică prin re-coafat. El nu elimină aerosoli puternici, care să te deranjeze atunci când respiri. În plus, ambalajul fixativului este simplu și elegant, unele dintre caracteristicile produselor profesionale.

 

La polul opus, la capitolul dezavantaje, s-ar putea să te simți descurajată de prețul mai ridicat față de alte produse de acest tip. Însă, după ce te vei convinge de calitatea acestui produs pentru aranjarea podoabei capilare, vei realiza că ai făcut o investiție bună.

 

Fixativul Natural Finishing Spray este disponibil pe Beautyoneshop.ro, la prețul de 63.99 Ron.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!