Nectar de agave
Nectarul de agave este bogat în fructoză, motiv pentru care poate provoca oscilații ale glicemiei și, prin urmare, o stare proastă de dispoziție. Se consideră că acest aliment are mai multă fructoză decât un îndulcitor comercial, motiv pentru care poate fi greu pentru ficat. Cantitatea mare de fructoză afectează starea de spirit deoarece crește riscul de sindrom metabolic (un grup de afecțiuni care pot include hipertensiune arterială, colesterol crescut, exces de grăsime corporală și boli cardiace sau accident vascular cerebral).
După cum deja știi, ești ceea ce mănânci. Astfel, în momentul în care optezi pentru carbohidrați și dulciuri în mod constant, să nu te mire faptul că te îngrași sau că te simți mereu tristă.
La fel cum alimentele pot provoca poftă, în același mod ele pot schimba stări și moduri de viață. Prin urmare, trebuie să ai foarte mare grijă la ceea ce mănânci, pentru a nu ajunge pe mâna medicilor din cauza kilogramelor în plus sau a depresiei.
Iată care sunt cele 10 alimente pe care trebuie să le eviți, dacă vrei să nu ai o dispoziție proastă!