Nu Skin

Organic India, numărul 1 în România

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă mai aveai vreo îndoială că misiunea Organic India de a face lumea mai bună, dăruindu-ne ceaiuri și suplimente din extracte de plante respectate de milenii și protejând și mediul înconjurător în același timp, e un succes total, ceea ce îți vom povesti azi îți va spulbera dubiile.

ICERTIAS – International Certification Association GmbH, din Zurich, Elveția, a realizat un studiu cu 1200 de respondenți din România, care a certificat ceea ce bănuiam deja: că suplimentele și ceaiurile Organic India  au fost votate ca fiind numărul 1 în calitate în categoria ceaiurilor și a suplimentelor ecologice în România.

Întrebările adresate publicului au fost următoarele: “Specificați numele unui producător sau furnizor de SUPLIMENTE ALIMENTARE ORGANICE (alge, vitamine, minerale) care, conform experienței dumneavoastră și a celor din jurul dumneavoastră oferă cel mai înalt nivel de calitate de pe piața românească” și “Specificați numele unui producător sau furnizor de CEAI ORGANIC care, conform experienței dumneavoastră și a celor din jurul dumneavoastră oferă cel mai înalt nivel de calitate de pe piața românească". La ambele răspunsul oferit a fost Organic India. Nu putem decât să fim întrutotul de acord cu această părere.

Organic India mulțumește tuturor celor care cred în misiunea lor, iar noi le întoarcem gratitudinea, fiindu-le recunoscătoare pentru că există!

Fii activă în protejarea sănătăţii tale și a celor dragi ţie și vei descoperi puterea de a aduce un impact pozitiv atât în viața ta, cât și în jurul tău! Intră în Comunitatea #AdevarataStareDeBine și descoperă beneficiile celor mai renumite plante medicinale ayurvedice, 100% certificate organic, oferite cu iubire și conştiinţă de ORGANIC INDIA.

Pentru detalii vizitează www.organicindia.ro.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta