Antioxivita - creat de o româncă, cel mai vândut supliment pe Vegis.ro

Antioxivita - creat de o româncă, cel mai vândut supliment pe Vegis.ro

Redactor Divahair.ro

Creat de cercetătorul român Simona Bișboacă dupa o rețetă brevetată, AntioxiVita este cel mai puternic antioxidant 100% natural de pe piață și cel mai vândut produs din categoria Suplimente alimentare pe Vegis.ro. Antioxivita a ajuns până acum la peste 13.000 clienți ai magazinului online Vegis.ro, fiind unul dintre cele mai populare și apreciate produse de pe site.

AntioxiVita a obținut Medalia de Aur la Salonul de Inventică Mondială de la Varșovia în 2011 fiind apreciat în special pentru calitățile sale antioxidante, antivirale, antibacteriene și antitumorale.

antioxivita supliment alimentar

AntioxiVita este un extract din sâmburi, pielițe și rahis de struguri albi și roșii(tescovina) ce înglobează o gamă mare de antioxidanți de tipul polifenolilor specifici strugurilor care au proprietăți sanogene deosebite.  Printre substanțele bioactive din Antioxivita se regăsesc: polifenolii – acizi fenolici, antociani, flavonoide, catechine, taninuri și resveratrol.

Produsul este obținut printr-o metodă de ultima generație, brevetată OSIM care reușește să extragă și să stabilizeze antioxidanții din struguri cu o concentrație de polifenoli totali de 300 mg/ml GAE (echivalent Acid galic).

“Având în vedere că strugurii nu sunt, în general, alimente alergerne și în urma documentării, chiar și cu privire la utilizarea strugurilor încă din antichitate, am ajuns la concluzia că acest extract din stuguri poate să ofere doar beneficii datorită compoziției de substanțe bioactive. AntioxiVita este recomandat în principal pentru buna menținere a stării de sănătate și în prevenția diferitor afecțiuni cauzate de îmbătrânire. Dar este foarte eficient și în cazul problemelor deja instalate, cum sunt afecțiunile cardiovasculare (normalizează colesterolul, trigliceridele, tensiunea arterială, etc), diabetul (normalizează glicemia), problemelor hepatice chiar și ca adjuvant în tratamentele antitumorale” declară Simona Bișboacă, inventatorul Antioxivita.

Antioxivita este totodată un produs foarte concentrat - o cantitate de 100 de mililitri, este echivalentul în principii active și antioxidanţi  a 80 de litri de vin roşu, iar materia primă procesată este din culturi certificate ecologic.

În contextul actual în care clienții aleg tot mai des produsele românești, Antioxivita a devenit foarte cunoscut, datorită calității și recunoașterii internaționale, iar feedback-ul celor care au folosit acest produs este unul pozitiv, are parte de review-uri foarte bune pe site de la persoane care l-au folosit atât pe termen scurt, cât și pe termen mai lung.” declară Mihai Bucuroiu, Fondator și Director de Dezvoltare Vegis.ro.

Resveratrolul, secretul tinereții

Resveratrolul este unul dintre cei mai cunoscuți și studiați antioxidanti din struguri, este conținut și în Antioxivita și contribuie la proprietățile anti-îmbătrânire și de îmbunătățire a stării de sănătate. Resveratrolul este SINGURUL anti-oxidant care acționează direct asupra genei Matusalemice (gena longevității), având capacitatea de a îmbogăți durata și calitatea vieții.

Prin acțiunea sa, acesta îndepărtează din organism radicalii liberi, normalizează nivelul de lichide în sânge, îmbunătățește circulația sângelui, arterele rămânând elastice, scade nivelul colesterolului rău și crește nivelul celui bun. Resveratrolul are un efect puternic antiinflamator și antibacterian. Menține fermitatea pielii, elasticitatea, împiedică îmbătrânirea prematură, îmbunătățește capacitatea memoriei, crește imunitatea organismului împotriva stresului, scade nivelul de glicemie și îmbunătățește vederea.

După succesul cu Antioxivita, cercetătoarea Simona Bișboacă a primit Medalia de Argint și pentru  esența de propolis fără alcool, o soluție apoasă fabricată la rece, o altă inveție brevetată.

Despre Vegis.ro

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din România. Înființat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializează de 6 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesați de un stil de viață sănătos și o nutriție bazată pe produse ecologice și naturale.  

Din sediul din Brașov, Vegis.ro livrează produse sănătoase în toată țara, în 24-48h de la confirmarea comenzii. 

Fiecare produs care intră în stocul Vegis.ro este însoțit de o factură și declarație de conformitate a calității produselor. Compania este certificată ecologic furnizând astfel garanția că produsele, procedurile de lucru și de depozitare sunt în conformitate cu reglementarile comunitare și naționale în vigoare. 

De asemenea Vegis.ro este unicul site din România certificat de către cel mai mare producător mondial de suplimente Solgar având licența RO111, acordată pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clienților săi.

Vegis.ro a câștigat în 2017 și 2016 premiul pentru Cel mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale, și premiul pentru Magazinul Anului în 2017, în cadrul Galei Premiilor e-Commerce.

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Legătura mai puțin cunoscută dintre depresie și insomnie
Legătura mai puțin cunoscută dintre depresie și insomnie
La ce e creierul tău cel mai bun?
Incepe quiz
La ce e creierul tău cel mai bun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.