Otosan gel de gât Forte – Soluția naturală pentru ameliorarea durerilor de gât

Otosan gel de gât Forte – Soluția naturală pentru ameliorarea durerilor de gât

Redactor Divahair.ro

Durere acută, iritatie, pierderea vocii, tuse uscată? Toate sunt simptome neplăcute ale unor afecțiuni la nivelul tractului laringian sau faringian. Durerea de gât nu reprezintă o afecțiune în sine, ci mai degrabă un simptom, iar cauzele pot fi foarte diverse. Însă de departe cea mai des întâlnită cauză este inflamatia produsă de un virus.

Agenții patogeni tipici pentru durerile acute de gât sunt: răcelile, inflamarea amigdalelor sau alte inflamații din cavitatea bucală și a gâtului, provocate de viruși sau uneori de bacterii. Răgușeală indică faptul că inflamația a cuprins și laringele și corzile vocale.

Otosan Gel pentru Gât Forte este un produs pentru ameliorarea simptomelor asociate cu iritarea gâtului.

familie dormind

Datorită formulei sale speciale sub formă de gel, acesta formează o peliculă mucoadezivă activă în tractul faringian și laringian, care protejează mucoasa de acțiunea iritantă a agenților externi, oferind o stare de confort prin eliminarea durerilor de la nivelul gâtului. Cu un gust natural plăcut de Lămâie, formulă îmbogățită cu miere conferă o senzație de prospețime reconfortantă.

Otosan Gel pentru gât forte favorizează, de asemenea, hidratarea mucoasei și facilitează recuperarea fiziologică a țesuturilor, reducând iritarea și senzația de durere.

Printr-un complex de ingrediente naturale, Otosan gel pentru Gât Forte acționează eficient având proprietăți multiple: mucoadezivă (CM-Glucan), emolientă (extract de muștar sălbatic), anestezică (anetol), calmantă (ulei esențial de Cimbru alb, ulei esențial de Portocală organică).

Acesta este un Dispozitiv medical. Citiți cu atenție instrucțiunile de folosire. Disponibil în Farmacii.

 

Articolul urmator
Puls în ureche: cauze și remedii
Puls în ureche: cauze și remedii
Cat de cocalar este iubitul tau?
Incepe quiz
Cat de cocalar este iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.