Cântărea 300 de kilograme la 23 de ani! Cum arată femeia după 3 schimbări simple

Cântărea 300 de kilograme la 23 de ani! Cum arată femeia după 3 schimbări simple

Alexandra Dragoi

Povestea lui Amber Rachdi, o fată care la 23 de ani era obeză, a reușit să impresioneze o mulțime de oameni. În plus, Amber a devenit un exemplu pentru alții, ambiționându-i să lupte cu kilogramele în plus.

Iată povestea tinerei care a slăbit 180 de kilograme!  

De la 300 la 120 de kilograme - povestea lui Amber Rachdi 

inainte si dupa slabire

Amber Rachdi a fost invitată la o emisiune ca să își expună povestea incredibilă și a reușit să impresioneze publicul. La numai 23 de ani, Amber cântărea nu mai puțin de 300 de kilograme. Lucrurile care nouă ni se par simple, precum condusul sau mersul pe jos, pentru ea deveniseră aproape imposibile. Cel mai dureros lucru a fost faptul că, din cauza kilogramelor, Amber nu se putea spăla singură și ajunsese să se simtă neputincioasă și inutilă. 

Chiar dacă femeia se obișnuise deja cu ideea că nu va putea să slăbească niciodată, la trei ani după difuzarea emisiunii în care a fost invitată să își împărtășească povestea, Amber a reușit să își schimbe complet viața.

fata care a slabit

Sursa foto: Instagram

Ea e reușit să dea jos nu mai puțin de 180 de kilograme. Amber nu se ferește să spună că a apelat la operația de micșorare a stomacului, dar atrage atenția asupra faptului că bypassul gastric este doar un mic sprijin în lupta contra kilogramelor. Pentru a fi un candidat eligibil pentru operația de micșorare a stomacului, Amber a ținut în prelabil un regim alimentar strict și a făcut, pe cât posibil, mișcare, pentru a ajunge la kilogramele dorite de medicul care a făcut intervenția. 

„Cred că cel mai mare avantaj pe care îl are această operație este că îl face pe om să conștientizeze cât de important este să facă alegeri corecte în privința alimentației”, a scris Amber pe pagina ei de Facebook.

Amber ține în continuare regim și face mișcare, sperând că va ajunge la o greutate ideală. „Aventura” ei a determinat-o să își schimbe complet stilul de viață, iar mesajul ei pentru persoanele care se confruntă cu kilogramele în plus este: „Nu renunța niciodată la visul tău, chiar dacă pare aproape imposibil. Cu perseverență și ambiție, totul este posibil!”.

Știm că ești curioasă să afli și alte povești asemănătoare, așa că te invităm să citești povestea unei femei care a renunțat la dietă și a slăbit miraculos sau cum a reușit o femeie să slăbească 60 de kilograme cu ajutorul apei!

Surse foto: Instagram, Pinterest

Articolul urmator
Glanda pineală: ce este și cum îți ajută organismul
Glanda pineală: ce este și cum îți ajută organismul
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.