Dacă ai grupa sângelui 0, acesta îți poate salva viața

Dacă ai grupa sângelui 0, acesta îți poate salva viața

Ionelia Olteanu

Grupa 0 este cea mai comună dintre toate, iar AB este cea mai rară. Persoanele cu această grupă de sânge se diferenţiază de celelalte prin mai multe caracteristici.

Grupa sângelui nu este singurul lucru care le face diferite față de ceilalți. Ele au și unele caracteristici foarte puternice care le deosebește. Abilitatea de a conduce, proactivitatea, energia ridicată și capacitatea de a rămâne mereu concentrat sunt unele dintre calitățile persoanelor cu grupa sanguină 0. 

sange

În Japonia, această grupă de sânge este asociată cu un anumit tip de personalitate. Se spune că oamenii care au grupa sângelui 0 sunt organizați, practici, responsabili și de încredere. Gândirea logică şi pragmatică îi face să fie foarte apreciaţi la muncă. În unele cazuri pot deveni impulsivi şi iau decizii pripite, fără să se gândească mai bine. În ceea ce priveşte relaţiile, cei care au grupa de sânge 0 sunt cei mai compatibili cu persoane care au aceeaşi grupă de sânge sau cu cei care au AB.

Dintre toate cele patru grupe de sânge, cei care poartă grupa 0 reacţionează cel mai bine în faţa stresului, au un sistem imunitar şi un psihic puternic. Exerciţiile fizice riguroase sunt elementare pentru cei cu grupa sanguină 0 deoarece aceştia au circulaţie sanguină deficitară.

Dieta recomandată pentru cei care au grupa 0 include consumul ridicat de proteine (provenite din carnea albă), dar aceasta trebuie să fie însoţită de exerciţii intense. Ideal este consumul de cereale integrale, aloe vera, ghimbir, salată verde, banane sau pepeni pentru a diminua simptomele refluxului gastric.

În ceea ce priveşte sănătatea, există şi avantaje pentru persoanele cu grupa de sânge 0. În primul rând, se pare că sunt mai ferite de cancerul pancreatic şi în al doilea rând, au un risc mult mai mic de a contacta malarie, în cazul în care vizitează o ţară în care există această boală sau dacă locuiesc într-una.

Conform unui articol citat în WebMD, doctorii spun că persoanele cu această grupă de sânge au cea mai mare cantitate de acid gastric în stomac, ceea ce facilitează digerarea cărnii.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ştii este că, dacă ai grupa de sânge 0, eşti donator universal. Asta înseamnă că poţi dona şi poţi salva până la trei vieţi doar cu o singură donaţie. Documentează-te despre donarea de sânge şi simte-te mai bine în pielea ta printr-un gest care poate face diferenţa!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce poate declanșa cancerul, conform neurologului Vlad Ciurea
Ce poate declanșa cancerul, conform neurologului Vlad Ciurea
Spune-ne ce gusturi ai la seriale și îţi spunem dacă îți întâlnești sufletul pereche anul acesta!
Incepe quiz
Spune-ne ce gusturi ai la seriale și îţi spunem dacă îți întâlnești sufletul pereche anul acesta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.