Descopera arma contra infectiilor pielii si a mucoaselor!

Redactor Divahair.ro

Laboratoire INNOTECH International - Franta, are in portofoliu un produs de top in lupta cu microbii: DERMOBACTER 125 ml/300 ml, solutie cutanata, antiseptic bactericid cu spectru larg, indicat pentru realizarea antisepsiei si tratamentul adjuvant al afectiunilor cutaneo-mucoase de etiologie bacteriana primara sau care se pot suprainfecta.

Dermobacter se poate utiliza ca agent antimicrobian in infectii bacteriene si fungice ale pielii si mucoaselor, atat la copii cat si la adulti.

Asocierea celor doua substantelor active, clorhexidina si clorura de benzalconiu, actioneaza asupra unui spectru larg de germeni responsabili de infectii cutanato-mucoase de etiologie bacteriana primara sau care se pot suprainfecta. Formula succesului - asocierea de doua substante active cu actiune sinergica.

 Dermobacter 300 ml


Dermobacter 125 ml

Clorura de benzalconiu: spaima bacteriilor!

Clorura de benzalconiu (derivat cuaternar de amoniu): este un bactericid, virucid si fungicid cu efect asupra:

- Germenilor Gram + (Gram pozitivi), cum sunt: Stafilococul auriu (Staphylococcus aureus), Streptococii (Streptococcus), Corynebacterium;
- Germenilor Gram - (Gram negativi), cum sunt Neisseria gonoreea, Proteus, Klebsiela, Mycolasma, Ureaplasma, inclusiv Pseudomonas aeruginosa;
- Bacteriilor transmise pe cale sexuala: Trichomonas vaginalis, Chlamidia;
- Fungilor (ciuperci sau micoze): Candida albicans;
- Virusurilor: HIV, Simplex herpes (HSV2), Cytomegalovirus (CMV).

Clorhexidina (antiseptic din familia biguanidelor): este un agent antimicrobian ce actioneaza asupra germenilor Gram+ (Gram pozitivi), Gram - (Gram negativi) si asupra fungilor: Candida albicans.

Dermobacter dezinfecteaza intr-un minut!

- efectul se instaleaza rapid dupa un timp de contact de 1 minut;
- efectul se mentine mai mult de 6 ore;
- actioneaza rapid si de durata chiar si in prezenta substantelor organice (proteine, exudat).

Cand pielea are nevoie de ajutor, foloseste Dermobacter!

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Viza de publicitate nr. 414 /02.04.2014 si  nr. 86 /02.04.2014. Referinte : 1. Rezumatul caracteristicilor produsului.

Articolul urmator Demodex: ce este și cum îți afectează sănătatea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.