Dezinfectare și mâini catifelate! Descoperă soluția care te protejează pe deplin

Dezinfectare și mâini catifelate! Descoperă soluția care te protejează pe deplin

Redactor Andreea Baluteanu

Suntem conștiente că în această perioadă dezinfectarea este sfântă. Fie că mergem la cumpărături sau ieșim la o terasă, dezinfectantul este must-have în geanta noastră, luând locul rujului sau al elasticului de păr.

Și deși îi suntem etern recunoscătoare pentru că ne protejează de virusuri și de bacterii, nu putem trece de multe ori cu vederea faptul că ne usucă pielea delicată a mâinilor într-un asemenea grad încât nici măcar cele mai hidratante creme nu fac față.

Pentru orice femeie care s-a văzut în situația de a fi nevoită să aleagă între dezinfectarea de excepție și mâinile sale catifelate există o soluție, pe care ți-o prezentăm cu drag în rândurile de mai jos. Microorganismele să se păzească, avem gama de dezinfectanți care protejează și hidratare într-o singură aplicare!

Cu mâinile curate și catifelate: se poate cu gama de dezinfectanți Dezinsol

Știi deja că suntem mari fane Esentia, magazinul online de unde ne aprovizionăm cu uleiuri esențiale și hidratante. Produsele de marcă ne oferă soluții naturale la problemele din viața de zi cu zi, fie că e vorba despre pielea uscată sau despre oboseala cronică.

Suntem gata să îți prezentăm noua noastră pasiune, și anume dezinfectanții și igienizanții din gama Dezinsol. Ai aceeași preocupare de a livra ingrediente cât se poate de benefice, 100% naturale și hidratante, alături de agenți bactericizi și fungicizi, ceea ce echivalează cu protecție sporită și mâini catifelate. Dezinfectanții Dezinsol reprezintă biocizi naturali creați după recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății, ceea ce îi plasează pe un loc fruntaș în preferințele noastre, și sunt avizați de Ministerul Sănătății: cu alte cuvinte, nu ai de ce să îți faci griji, beneficiezi de un produs conceput după cele mai înalte standarde.

vizual cu dezinfectant dezinsol

Ce mai e de remarcat? Că aceste produse includ și etanol 75% vol, dar de origine agricolă. Acestuia i se adaugă glicerina cu efecte calmante și hidratante și un mix de uleiuri esențiale pe care să le alegi după placul inimii.

Bonus: dezinfectanții Dezinsol sunt disponibili în 6 variante de prezentare, de la 50 la 5000 de ml. Așa că ai la îndemână atât soluții pentru tine, dar și pentru întreaga familie sau, dacă ai un business, pentru angajații sau clienții tăi. Dă mai departe ajutorul provenit de la natură și nu are cum să nu îți fie bine.

Nu mai rămâne decât să îți amintim că specialiștii recomandă ca, pentru dezinfecția mâinilor, să asiguri un contact de minimum 30 de secunde cu o cantitate corespunzătoare la 5 ml de produs, aplicat de câte două ori.

Abia așteptăm să îți prezentăm, în rândurile de mai jos, cele 4 variante de arome ale dezinfectantului Dezinsol!

Începem cu notele de lavandă și de lămâie, pure și atât de energizante. Iar virtuțile acestor ingrediente sunt deja cunoscute. Pe de o parte, acizii din lămâie au proprietăți antibacteriene și antiseptice, în timp ce lavanda a fost folosită încă din Antichitate în băile publice pentru a ține microorganismele dăunătoare la distanță. Grație celor două ingrediente ai parte nu numai de igienizarea mâinilor, dar și de catifelarea și hidratarea acestora. Noi nu ne mai închipuim viața fără micul și atât de beneficul recipient. 

dezinfectant pentru maini cu lavanda si lamaie

Ai la dispoziție și un igienizant pentru mâini cu ulei esențial de lavandă și lămâie, pe lângă dezinfectantul de mai sus. 

Adori notele orientale, profunde și ești încântată de un produs care miroase precum o vacanță exotică? Primești tot ceea ce visezi prin igienizantul de mâini cu ulei esențial de paciuli și tonka. Extras din frunzele unei plante aromatice, uleiul esențial de paciuli este utilizat în numeroase afecțiuni ale pielii precum dermatitele, acneea sau deshidratarea, ceea ce îl transformă într-o prezență de excepție în cadrul unui dezinfectant de mâini. Dar uleiul esențial de paciuli poate fi folosit și pentru caracteristicile sale insecticide, antifungice și antibacteriene, conform Healthline. De partea cealaltă, uleiul esențial de tonka oferă o aromă plăcută, fiind prezent adesea în formulele parfumurilor: acest produs protector este ideal pentru o fată glam.

ingienizant de maini cu paciuli

Dorești un dezinfectant care să îți aducă fericire atunci când îl utilizezi? Această asociere, puțin probabilă în cazul unui produs tradițional, este însă mai mult decât posibilă atunci când folosești igienizantul pentru mâini cu ulei esențial de citrice și de geranium. Are efect hidratant, lăsând pielea proaspătă, netedă și atât de moale, dar impresionează și grație atributelor microbiene oferite de uleiul esențial de lămâie. Studiile au lăudat însă și potențialul extraordinar al uleiului esențial de geranium (mușcată), care are o activitate bactericidă comparabilă cu cea a antibioticelor. Proprietățile sale antimicrobiene transformă acest ulei esențial într-o prezență binevenită în cadrul unui dezinfectant.

igienizantul pentru mâini cu ulei esențial de citrice și de geranium

Te vei simți instant revigorată și te vei bucura de o senzație uluitoare de prospețime grație igienizantului de mâini cu ulei esențial de lemongrass și pin. Efectele antimicrobiene sunt asigurate de minunatul ulei esențial de lămâiță, care te va proteja de microorganismele periculoase fără a dăuna însă pielii. Compoziția este completată de uleiul esențial de pin, care miroase atât de bine, aducându-ți aminte de vacanțele magice de la munte, când peisajele îți tăiau răsuflarea, iar aerul pur îți umplea plămânii de fericire. Mai mult, și acest ulei esențial ce evocă pădurile seculare contribuie la capacitatea de dezinfectant a produsului, deși aria sa antimicrobiană nu este la fel de extinsă precum cea a lămâiței.

igienizantului de mâini cu ulei esențial de lemongrass și pin

A-ți dezinfecta mâinile nu mai e nicidecum sinonim cu a deshidrata pielea. Obține efecte biocide în mod natural, asociate cu parfumuri proaspete sau profunde și cu virtuți hidratante în gama de dezinfectanți Dezinsol. Produsele sunt disponibile la Esentia, raiul aromelor și al extractelor naturale capabile să îți facă viața mai frumoasă, de unde îți garantăm că nu vei pleca cu mâna goală.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Top 6 alimente pe care să le consumi pentru a crește producția de colagen a corpului
Top 6 alimente pe care să le consumi pentru a crește producția de colagen a corpului
Ce zeu te protejeaza in secret?
Incepe quiz
Ce zeu te protejeaza in secret?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.