Opt alimente care cresc tensiunea

Bolile cardiovasculare nu ne provoacă fiori de teamă la fel de puternici precum cancerul, dar adevărul este că ele ar trebui să ne populeze coşmarurile la fel de des precum neînduplecata afecţiune, deoarece provoacă mai multe decese, ucigând lent, dar sigur.
Iar una dintre cele mai pregnante cauze ale apariţiei lor o reprezintă o alimentaţie neadecvată, plină de alimente care cresc tensiunea. Sodiul reprezintă principalul inamic la adresa presiunii echilibrate a sângelui, dar nu doar sarea de masă ar trebui să te preocupe. Acest ingredient este ascuns, în cantităţi îngrijorătoare, chiar şi în alimente în care nu i-ai fi suspectat prezenţa.
Descoperă în galerie opt alimente de care trebuie să te fereşti, deoarece cresc tensiunea şi pot cauza, în timp, afecţiuni cardiovasculare periculoase, care nu au nimic de-a face cu o inimă frântă!
Află de aici şi ce înseamnă dacă ai tensiunea diferită la braţe!





