Opt alimente care cresc tensiunea

Opt alimente care cresc tensiunea
Redactor Andreea Baluteanu
Vineri, 03.02.2017

Bolile cardiovasculare nu ne provoacă fiori de teamă la fel de puternici precum cancerul, dar adevărul este că ele ar trebui să ne populeze coşmarurile la fel de des precum neînduplecata afecţiune, deoarece provoacă mai multe decese, ucigând lent, dar sigur.

Iar una dintre cele mai pregnante cauze ale apariţiei lor o reprezintă o alimentaţie neadecvată, plină de alimente care cresc tensiunea. Sodiul reprezintă principalul inamic la adresa presiunii echilibrate a sângelui, dar nu doar sarea de masă ar trebui să te preocupe. Acest ingredient este ascuns, în cantităţi îngrijorătoare, chiar şi în alimente în care nu i-ai fi suspectat prezenţa.

Descoperă în galerie opt alimente de care trebuie să te fereşti, deoarece cresc tensiunea şi pot cauza, în timp, afecţiuni cardiovasculare periculoase, care nu au nimic de-a face cu o inimă frântă!

Află de aici şi ce înseamnă dacă ai tensiunea diferită la braţe!

Vezi galeria foto » Peşte şi fructe de mare congelate Sandvişuri
Articolul urmator »
Alimente bogate în acid hialuronic: motive să le incluzi în alimentație
Alimente bogate în acid hialuronic: motive să le incluzi în alimentație
Andreea Baluteanu | Joi, 04.04.2024
Incepe quiz
Ai gusturi proaste la mancare?
Ai gusturi proaste la mancare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (22)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Alimente procesate: ce sunt și de ce să le eviți
Andreea Baluteanu | Miercuri, 10.04.2024

Ne găsești pe