Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Opt alimente care cresc tensiunea

Redactor Andreea Baluteanu
Sare de mare

Sare de mare

O linguriţă de sare conţine aproximativ 2300 mg de sodiu şi este considerată a fi maximumul permis pe zi pentru o persoană fără probleme de sănătate, depăşind însă cele 1500 de mg pe care U.S. Dietary Guidelines le recomandă celor cu probleme cardiace. Îngrijorător este faptul că s-a propagat preconcepţia că sarea de mare, fiind mai sănătoasă, poate fi consumată în cantităţi mai mari. Experţii subliniază însă că toate tipurile de sare conţin la fel de mult sodiu, singura diferenţă fiind legată de volumul lor: sarea mai grunjoasă ar putea, într-adevăr, să fie consumată în cantităţi mai mici, prin prisma unui joc al subconştientului.

Bolile cardiovasculare nu ne provoacă fiori de teamă la fel de puternici precum cancerul, dar adevărul este că ele ar trebui să ne populeze coşmarurile la fel de des precum neînduplecata afecţiune, deoarece provoacă mai multe decese, ucigând lent, dar sigur.

Iar una dintre cele mai pregnante cauze ale apariţiei lor o reprezintă o alimentaţie neadecvată, plină de alimente care cresc tensiunea. Sodiul reprezintă principalul inamic la adresa presiunii echilibrate a sângelui, dar nu doar sarea de masă ar trebui să te preocupe. Acest ingredient este ascuns, în cantităţi îngrijorătoare, chiar şi în alimente în care nu i-ai fi suspectat prezenţa.

Descoperă în galerie opt alimente de care trebuie să te fereşti, deoarece cresc tensiunea şi pot cauza, în timp, afecţiuni cardiovasculare periculoase, care nu au nimic de-a face cu o inimă frântă!

Află de aici şi ce înseamnă dacă ai tensiunea diferită la braţe!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!