Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Patru motive surprinzătoare pentru care caşti

Andreea Baluteanu
Căscatul, expresia afecţiunii

Căscatul, expresia afecţiunii

Probabil ai auzit şi tu despre efectul contagios al căscatului, dar l-ai pus pe seama unei superstiţii populare. Se pare că nu e aşa! Oamenii de ştiinţă au descoperit că, atunci când o persoană apropiată nouă cască, simţim nevoia să îi urmăm exemplul, nu pentru că ne este somn sau suntem plictisiţi, ci din empatie şi pentru a ne întări în mod subconştient relaţia cu aceasta. Această teorie se aplică membrilor familiei şi apoi prietenilor, dar nu şi străinilor. De ce caşti atunci când tipul hot din metrou o face? Pentru că, instinctiv, vrei să te apropii de el!

Te-ai obişnuit să caşti atunci când eşti obosită sau extrem de plictisită? Filmele fără pic de acţiune sau sens, conversaţiile cu bărbaţi fără sare şi piper şi dimineţile de luni de la birou sunt martorele obişnuite ale căscatului tău repetat?

Oamenii de ştiinţă spun că este vorba de mai mult decât atât! Ţi s-a întâmplat vreodată să caşti fără motiv? Să te simţi ruşinată sau confuză, pentru că eşti nevoită să îţi acoperi gura care nu mai vrea să rămână închisă, deşi nu ai nici cel mai mic motiv să te simţi obosită şi nu eşti sub nicio formă plictisită?

Dacă te-ai regăsit şi tu în aceste descrieri, descoperă în galerie patru motive surprinzătoare pentru care caşti!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!