Nu Skin

10 lucruri care te urâţesc

Andreea Baluteanu
Te laşi dominată de gândurile negative

Te laşi dominată de gândurile negative

Ştii concepţia aceea conform căreia frumuseţea fizică este reflecţia celei interioare, sufleteşti? Se pare că este cât se poate de adevărată! Cum arată o persoană care se lasă permanent cotropită de gândurile întunecate? Are riduri, o privire temătoare, iar buzele ei se curbează rareori în zâmbete binevoitoare. Însă nu numai înfăţişarea fizică îţi va fi alterată, ci vei transmite şi vibraţii negative celor din jur, care îţi evită compania, oricâte daruri ţi-ar fi oferit mama natură!

„Cum să fiu frumoasă?” este întrebarea pe care orice femeie şi-a pus-o, cel puţin o dată în viaţă! Trucurile de beauty învăţate de la vedete sau produsele cosmetice miraculoase, care ne promit marea cu sarea, se află constant în mintea noastră!

Însă te-ai întrebat vreodată care sunt lucrurile care te urâţesc? Oricât de mult am investi în ultimele lansări ale industriei de beauty, în masaje miraculoase sau în proceduri cosmetice invazive care ne promit un chip perfect şi un trup atrăgător, dacă vom cultiva constant obiceiuri care ne urâţesc, rezultatul nu poate fi unul pozitiv.

Descoperă în galerie care sunt lucrurile care te urâţesc! Tu comiţi vreunul dintre aceste „păcate” care îţi alterează frumuseţea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!