Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

10 numere pe care orice femeie trebuie să le aibă în telefon

Luni, 09.07.2018

Dincolo de multiplele oportunităţi de distracţie, un smartphone poate fi salvator în caz de urgență, însă nu va fi de mare ajutor dacă nu ai numerele esenţiale notate în agendă. În anumite situații, timpul este foarte preţios, iar tastele cu apelare rapidă sunt o idee excelentă pentru urgenţe.

Numere de telefon pe care orice femeie trebuie să le aibă

Controlul calităţii

Controlul calităţii îţi oferă informaţii despre alimentele pe care le-ai cumpărat, dar te ajută şi să descoperi ce conservanţi nocivi ar putea conţine mâncarea pe care o oferi celor mici.

Ce numere de telefon trebuie să ştii!

Compania de utilitate

În cazul unei întreruperi a alimentării cu energie electrică sau a unei scurgeri de gaz, compania de utilități este în măsură să te ajute să rezolvi problema. Nu recurge la improvizaţii, ci apelează la specialişti.

Un vecin de încredere sau un prieten apropiat

Numărul unei persoane de încredere nu ar trebui să lipsească de pe tastele de apelare rapidă. Nu se ştie când ai nevoie de cineva care să îți verifice locuința când eşti plecată de acasă sau de o mână pricepută într-o problemă urgentă.

Un lăcătuș

Cercetează bine oferta din zona cea mai apropiată locuinţei tale, găseşte un lăcătuş disponibil şi salvează-i numărul de telefon în agendă. Nu se ştie când rămâi cu cheile blocate în uşă. Pentru astfel de momente, e bine să ai la îndemână numărul unui specialist!

Protecţia animalelor

Personalul de la protecţia animalelor din zona ta poate face mai mult decât tine în caz de urgenţă. Nu numai că ajută la găsirea familiei unei pisici rătăcite, dar se descurcă mult mai bine şi mai rapid în cazul în care semnalezi un animal lovit pe marginea şoselei.

animal de companie la masa

Veterinarul

Nu pierde timp căutând pe Google tratamente de urgenţă pentru animalul tău de companie. Apelează medicul veterinar şi cere-i ajutorul. Acesta nu cunoaşte doar fişa „pacientului”, dar are la îndemână şi cele mai rapide metode de a-l ajuta, înainte ca problema să se agraveze.

Revendicări de asigurare auto

După ce te-ai asigurat că ai rezolvat problemele medicale, apelul către compania de asigurări ar trebui să fie următorul pe care îl efectuezi după un accident de mașină. Dacă explici situația pe loc, în timp ce este încă actuală, este mai puțin probabil să ratezi detaliile importante.

Școala copilului tău

Este important să ai la îndemână numărul şcolii unde învaţă copilul tău. Mai ales dacă acesta îşi petrece cea mai mare parte din timp acolo, atunci o tastă de apelare rapidă ar trebui rezervată pentru a putea lua repede legătura cu cineva de la şcoală. Niciodată nu poţi şti când apare o urgenţă!

Urgenţe

Numărul de la urgenţe nu ar trebui să lipsească de pe tasta de apelare rapidă. Chiar şi atunci când călătoreşti în străinătate, familiarizează-te imediat cu serviciul local de urgenţe. E bine să fii prevăzătoare şi să poţi rezolva rapid orice problemă apărută.

Asistenţa rutieră

Nu se ştie când rămâi pe marginea drumului fară benzină sau, mai rău, maşina începe să îţi facă probleme total neaşteptate. Dacă mai eşti şi singură, atunci cu siguranţă de pe tastele de apelare rapidă nu ar trebui să îţi lipsească numărul de la asistenţa rutieră.

telefon mobil

Indiferent cât de pregătită crezi că ești pentru situații de urgență, evenimentele nedorite te pot lua prin surprindere, provocând stres inutil. Tocmai de aceea, aceste 10 numere de telefon ar trebui să fie nelipsite din agenda telefonică a tuturor femeilor, dar nu numai!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!