Nu Skin

12 gânduri pozitive care îți vor schimba viața

Viorica Ghinea, redactor

Puterea gândurilor pozitive este mai mare decât îți imaginezi. Impactul lor asupra planului sentimental, al carierei și al sănătății a fost cercetat de mulți specialiști de-a lungul timpului, iar rezultatul este uimitor. Gândirea optimistă chiar îți poate schimba viața de la un pol la celălalt!

Poate că pare greu de crezut, dar nu ai nimic de pierdut dacă le testezi pentru o perioadă efectele, nu-i așa? Așadar, iată 12 gânduri pozitive care au puterea de a-ți îmbunătăți semnificativ viața!

12 gânduri pozitive cu puteri magice în viața ta

Dacă nu ești o persoană optimistă de felul tău, îți va fi dificil să adopți dintr-odată aceste gânduri pozitive, însă, treptat, pas cu pas, vei reuși să îți îmbunătățești atitudinea față de tot ceea ce te înconjoară.

Gândul 1: Am atâtea lucruri pentru care ar trebui să fiu recunoscătoare în viață. Sunt suficiente pentru a mă simți împlinită și fericită în fiecare zi.

Gândul 2: Sunt suficient de inteligentă pentru vârsta și statutul meu și pot să realizez multe lucruri frumoase în viață.

Gândul 3: Sunt o femeie frumoasă și, cu cât am mai multă grijă de mine, cu atât devin mai atrăgătoare. Defectele mele fizice contează mai puțin decât trăsăturile care mă fac să mă simt specială.

Gândul 4: Mă simt tristă că nu mai este o persoană/un animal în viața mea, însă am puterea să merg mai departe. Voi păstra în sufletul meu amintirile frumoase pe care le avem împreună.

Gândul 5: M-am dedicat 100%, așa că nu am cum să fiu respinsă. Iar dacă se va întâmpla acest lucru, înseamnă că nu era locul meu acolo ori că încă nu a sosit momentul potrivit. Sigur mă așteaptă ceva mult mai bun în viitor.

Gândul 6: Poate că nu par, dar sunt o persoană destul de puternică. Nu mulți au reușit să facă ceea ce eu am realizat în viața mea.

Gândul 7: Nu mă va opri nimic să îmi realizez visele. Ele sunt  importante pentru mine, așa că nu voi renunța cu una, cu două la dorințele mele cele mai aprige.

Gândul 8: Pot să fac orice îmi pun în minte, pentru că am tot ce îmi trebuie pentru a reuși în viață.

Gândul 9: Nu sunt invidioasă pe nimeni, pentru că știu că ce este al meu este păstrat deoparte. Nu îmi fură nimeni fericirea, norocul ori succesul. Voi reuși și eu, mai devreme ori mai târziu, în stilul meu.

Gândul 10: Nu am nevoie de bani pentru a fi fericită, ci de liniște și de oameni dragi în jurul meu.

Gândul 11: Nu voi rămâne singură la nesfârșit. Cu siguranță există undeva, poate chiar mai aproape decât îmi imaginez, un bărbat care să umple golul din sufletul meu.

Gândul 12: Sunt atât de norocoasă pentru că simt, văd, merg și vorbesc, încât restul pare floare la ureche.

Alege cele mai inspiraționale gânduri pozitive și transformă-le în mottouri ori reguli de viață. Le poți printa și lipi pe ușa camerei tale. Astfel, te vei asigura că te întâmpină în fiecare dimineață cele mai frumoase cuvinte pe care meriți să le auzi.

Citește și zece lucruri care te împiedică să fii fericită!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (58)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!