Nu Skin

Cum să fii mai atrăgătoare în 2017: iată cel mai tare truc

Redactor Alexa Galgau

Orice femeie ar vrea să dețină secretul care i-ar permite să devină irezistibilă în ochii oricărui bărbat. Eforturile noastre de a arăta perfect nu sunt suficiente pentru a garanta succesul în jocul seducției, care este mult mai complex de atât în momentul în care căutăm să punem bazele unei relații. Atunci, care este modalitatea prin care putem să îi cucerim pe bărbații care nu se uită doar la fizic (pentru că sigur nu ne dorim parteneri superficiali)?

Citește cum să fii mai atrăgătoare în 2017: avem o metodă simplă, care nu implică mult efort din partea ta, dar care îți garantează succesul!

Cum să fii mai atrăgătoare

Ce înseamnă, de fapt, atracția? De multe ori, ceea ce numim „dragoste la prima vedere” nu este altceva decât atracție pur fizică, animalică, o forță care ne face să ne pierdem ușor rațiunea și să avem acele sentimente intense, care din păcate se sting adesea la fel de repede precum apar.

A fi atrăgătoare nu înseamnă nicidecum doar a arăta bine, a fi îmbrăcată cu stil sau a te machia cu iscusință, deși toate aceste lucruri contribuie la nivelul tău de sex-appeal și nu ar trebui ignorate. Nivelul de atractivitate este mai profund de atât, pentru că ține foarte mult de ceea ce spunem, dar și de ceea ce facem. Ți s-a întâmplat să întâlnești persoane care să nu se înscrie neapărat în standardele de frumusețe ale societății actuale, dar care să fie incredibil de atrăgătoare? Dacă da, știi că aceste persoane au „acel ceva” greu de definit care acționează ca un magnet și mai mult ca sigur ți-ai dori să afli și tu secretul lor.

O parte din atractivitatea unei femei vine din mister. Mulți bărbați sunt „vânători” înnăscuți, ceea ce înseamnă că adoră jocul de-a cuceritorul, misterul și, bineînțeles, provocarea. Pentru ei, o femeie misterioasă este o dilemă ce trebuie dezlegată neapărat și, uneori, cu cât este mai greu de cucerit sau de înțeles, cu atât este mai atrăgătoare. Însă acest gen de atracție nu este una durabilă și nu poate sta la baza unei relații serioase, pentru că, inevitabil, misterul dispare, oricât de mult ai dori să îl păstrezi.

Manierele și eleganța fac și ele parte din sex-appeal, însă nu te poți baza doar pe ele pentru a cuceri un bărbat. Independența și individualitatea reprezintă, la rândul lor, două calități care sunt considerate a fi foarte atrăgătoare în prezent - cu cât o femeie le exprimă mai clar, cu atât este privită cu mai mult respect de către ceilalți, atât timp cât nu își pierde celelalte două însușiri menționate anterior: manierele și eleganța.

Cu toate acestea, lucrurile de mai sus nu îți garantează succesul atunci când vrei să cucerești un bărbat, deși toate sunt ingrediente importante ale seducției și nu pot fi trecute cu vederea.

Psihologii au găsit un posibil răspuns pentru femeile care vor să fie mai atrăgătoare în ochii celor din jur, mult mai simplu decât ne-am fi putut imagina. Se pare că cel mai important aspect atunci când vrei să fii atrăgătoare sunt chiar emoțiile tale. Însă exprimarea emoțiilor nu este suficientă, ci este absolut necesar ca ele să fie sincere și ușor de înțeles. Psihologii au ajuns la concluzia că suntem atrași involuntar de persoane ale căror sentimente le putem înțelege cu ușurință.

Atunci când ne dorim o relație, fără să vrem încercăm să ne apropiem de oameni care au aceleași valori ca noi, aceleași idei și sentimente, astfel încât să comunicăm cu ușurință. Ideea că opusurile se atrag nu este adevărată atunci când vorbim despre relațiile de lungă durată, deoarece ne este foarte greu să comunicăm cu persoanele foarte diferite de noi.

La aceste concluzii au ajuns oamenii de știință după ce au făcut un experiment social, în cadrul căruia câțiva voluntari au privit videoclipuri cu femei care exprimau tristețe sau frică. S-a constatat cu surprindere că nivelul de atracție simțit față de aceste femei, de către voluntari, era direct proporțional cu gradul în care le înțelegeau emoțiile și nu avea deloc legătură cu modul în care ele arătau.

Acum știi cum să fii mai atrăgătoare în ochii celorlalți: fii sinceră, deschisă și exprimă-ți cât mai clar emoțiile!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta