Nu Skin

Cum să îți crești sex-appealul: zece trucuri care funcționează întotdeauna

Redactor Alexa Galgau

Orice femeie își dorește să aibă cât mai mult sex-appeal, desigur, fără a trece granița spre vulgaritate. O femeie sexi trebuie să păstreze misterul și să rămână o doamnă, dar să stârnească în același timp  imaginația bărbaților din jurul ei. Ușor de zis, greu de făcut, nu? Este greu în special dacă ne gândim la cât de subiectivă este această caracteristică - ceea ce ție ți se pare sexi altuia nu i se va părea neapărat la fel. Totuși aceasta nu înseamnă că nu există câteva trucuri pe care să le aplici dacă vrei să sucești mințile bărbaților din jurul tău!

Iată ce să faci ca să îți sporești sex-appealul și să devii o adevărată femeie fatală fără a face schimbări majore!

Ghid pentru dezvoltarea sex-appealului

1. Păstrează contactul vizual: este foarte important să te uiți în ochii tuturor persoanelor cu care interacționezi, pentru că vei da dovadă de încredere în tine, iar această calitate este mai sexi decât orice haină sau lenjerie!

2. Sexi înseamnă expresivitate: oricine poate să pună o haină sexi sau să se aranjeze într-un anumit fel, dar, ca să ai cu adevărat sex-appeal, trebuie să înveți să fii dinamică și expresivă - în gesturi, mimică, tonalitatea vocii, zâmbet etc.

3. Apelează la umor: dacă ai această calitate dezvoltată, nu ezita să o folosești, pentru că toată lumea te va considera mai atractivă dacă nu iei totul mult prea în serios. Această atitudine relaxată și detașată (dar nu indiferentă) este unul dintre cele mai sexi „accesorii” ale unei femei!

4. Lasă-ți încheieturile descoperite: nu doar pentru că sunt foarte sexi (mai mult decât ai crede), ci și pentru că există glande la nivelul lor care emit feromoni, iar aceștia sporesc atractivitatea pe care o percep ceilalți la tine.

5. Fă-ți câteva haine la croitor: sau, dacă îți permiți, fă-ți majoritatea hainelor la croitor! Adevărul este că se întâmplă foarte rar să găsim in magazine haine care să ne vină perfect. Chiar dacă noi nu percepem conștient aceste imperfecțiuni, creierul le receptează, iar acest lucru contribuie la o imagine care ne defavorizează. Nu putem sublinia destul importanța de a purta haine croite pe trupul tău!

6. Nu îți mai pensa sprâncenele: sau, mai bine zis, nu le mai pensa atât de mult, dacă ai acest obicei. Sprâncenele mai pline sunt asociate cu tinerețea, în vreme ce acelea subțiri te îmbătrânesc sau îți înăspresc chipul. Dacă vrei să le dai o formă și să le lași să crească din nou, va trebui să mergi la un estetician și să apelezi la câteva produse de machiaj pentru a contura sprâncenele până firele se refac.

7. Încetinește: conform psihologilor, dacă ne încetinim vorbirea și mișcările cu doar 10%, părem mult mai sexi! De exemplu, în loc să mergi cu pas grăbit spre o anumită destinație, forțează-te să încetinești și să îți accentuezi ușor mișcările. Sau, de pildă, în loc să gesticulezi rapid, încearcă să faci mișcări mai lente și automat vei fi percepută ca fiind mult mai sexi.

8. Ai grijă de corpul tău: deși avem tendința de a folosi o mulțime de produse cosmetice și de înfrumusețare, poate că unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vine vorba despre sex-appeal este să avem o igienă personală impecabilă și să avem grijă de corpul nostru.

9. Ia lecții de la femei mai sexi decât tine: dacă atunci când vezi o femeie sexi prima ta tendință este să te compari cu ea (și să te deprimi, cel mai adesea), este cazul să îți schimbi atitudinea. De fapt, cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine și sex-appealul tău este să îți iei „notițe”. Aceasta nu înseamnă să copiezi stilul cuiva de la A la Z, dar dacă observi ceva ce îți place la o așa-zisă adversară, încearcă să folosești acel ceva în avantajul tău. Și nu uita că invidia îți scade enorm din sex-appeal!

10. Poartă dantelă: acest material are puteri de-a dreptul transformatoare atunci când vine vorba despre sex-appeal! Pune pe tine o bluză sau o rochie cu dantelă și vei deveni o prezență de-a dreptul seducătoare, exprimându-ți totodată feminitatea în toată splendoarea ei.

Poate că sex-appealul este și subiectiv, dar cu siguranță poți să îl dezvolți dacă ții cont de sfaturile simple de mai sus!

Descoperă și câteva culori de păr pe care o femeie stilată le poartă în această iarnă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta