Femeile puternice sunt cele care au curajul să plece

Femeile puternice sunt cele care au curajul să plece

Alida Enache

Femeile puternice sunt cele care au curajul să plece. Femeile puternice sunt cele care nu se mulțumesc niciodată cu puțin, cele care au curajul de a visa la mai mult. Femeile puternice nu vor accepta niciodată o viață mediocră, confortabilă. Ele se vor chinui întotdeauna să obțină mai mult, să evolueze, să se dezvolte.

Femeile puternice au curajul de a le dovedi tuturor că pot fi mult mai mult decât ar fi crezut ei. Ele vor să se auto-depășească de fiecare dată, nu își setează anumite limite, ci doar standarde. Își permit să fie mult mai mult decât le-ar fi permis societatea. De ce? Pentru că pot și pentru că sunt conștiente de puterea pe care o dețin.

Imagine cu silueta unei femei în întuneric

Ele nu acceptă un “Nu” ca răspuns, sunt dispuse să facă absolut orice pentru a-și atinge țelurile. Să nu încerci vreodată să te pui în calea unei astfel de femei, ea îți va dovedi de fiecare dată că are capacitatea de a izbândi. Femeia puternică știe că ea deține toată puterea stelelor, a galaxiilor și a întregului univers. Știe că divinitatea este de parte sa și că o susține în tot ceea ce face. Ea este în stare să mute și munții din loc, așa că să nu te îndoiești niciodată de ea!

Nu, o astfel de femeie nu se va mulțumi cu puțin. Știe că merită mai mult, știe cum să obțină mai mult. Nu se va mulțumi niciodată cu un grup de prieteni alături de care nu se simte bine, nu se va mulțumi cu un partener care nu știe cum să îi aducă zâmbetul pe buze. Ea merită toată fericire de pe ceastă planetă. Pentru că muncește constant pentru fericirea astea, aleagă către ea, o manifestă.

Femeile puternice nu aleg niciodată normalitatea, banalul. Standardele societății nu au fost create pentru ele tocmai pentru că sunt în stare să le depășească.

Nu vei putea cuceri niciodată o femeie puternică cu bunuri materiale. Ea nu se dă în vânt nici după haine scumpe, nici după inelele cu pietre prețioase. Nu! Femeia puternică are nevoie de o persoană care să împărtășească această dorință de auto-depășire cu ea. Are nevoie de o persoană care să muncească zi de zi, cot la cot cu ea, pentru a-ți atinge țelurile.

Ea nu se va opri niciodată din a evolua. Vrea să învețe lucruri noi constant, vrea să cunoască întreaga lume, vrea să se bucure de fiecare minunăție a acestei lumi. Ea nu-și pierde niciodată speranța și îndrăznește să creadă că totul va fi bine, chiar și atunci când viața ei este de-a dreptul tumultuoasă. Ea știe că are puterea de a depăși orice obstacol cu care se va confrunta în drumul ei.

Ea nu se va opri niciodată din a încerca să-și facă viața frumoasă. Va căuta continuu aventură, lumină, căldură sufletească. Ea luptă. Mereu va lupta. Pentru ea, pentru drepturile ei, pentru a se face auzită și văzută.

Femeia puternică este aceea care a lăsat trecutul în urmă, care a reușit să-și depășească traumele și care se bucură de momentul prezent, de lucrurile extraordinare pe care i le oferă această lume. Știe că viitorul ei va fi strălucit, tocmai pentru că este dispusă să lupte pentru asta. Pur și simplu nu s-ar putea da bătută niciodată.

Femeile puternice sunt cele care pleacă. Ele îi părăsesc pe cei care nu sunt în stare să le facă viața mai frumoasă, pe cei care mint, pe cei care nu împărtășesc aceleași valori cu ele. Ele vor pleca de lângă cei care le-au trădat. Vor pleca de lângă cei care au crezut că le-ar putea doborî vreodată.
Nu, femeile puternice nu vor rămâne niciodată în același loc. Vor părăsi orașul bântuit de suflete cu priviri goale și descurajante. Locul lor nu este acolo! Ele merită mai mult, pot mai mult și vor obține asta. Femeile puternice nu-și vor pierde niciodată timpul lângă oameni care le trag în jos, care refuză să vadă bunătatea, pozitivitatea acestui Univers.

Femeile puternice sunt acelea care cred în ele. Mereu vor crede, mereu vor spera. Nu-și vor pierde niciodată încrederea în ele și vor reuși să depășească cu brio până și cele mai grele poveri ale vieții. Știu că sunt demne de o viață mai bună și vor face orice pentru a o obține. Pentru că sunt puternice.

Citește și: Cei care te iubesc o vor arăta, iar cei cărora le este dor de tine o vor spune

Sursă articol: Thoughtcatalog

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Legume crucifere: ce sunt și de ce să le consumi
Legume crucifere: ce sunt și de ce să le consumi
Cât de multe știi despre femeile care conduc lumea?
Incepe quiz
Cât de multe știi despre femeile care conduc lumea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.