Fiecare persoană din viața ta reprezintă un dar

Fiecare persoană din viața ta reprezintă un dar

Alida Enache

Oamenii sunt, cu adevărat, cadouri pentru noi, toți ceilalți, cei care avem șansa de a-i cunoaște. Fiecare persoană care intră în viața ta este, de fapt, un dar pe care îl primești din partea Universului. Fiecare om ascunde un scop, o lecție prețioasă, pe care o va împărtăși cu tine. Trebuie doar să privești cu atenție și să asculți...

Fiecare persoană din viața ta este un dar, așa că bucură-te de tot ceea ce trăiești alături de cei care te înconjoară. Poate că, uneori, legăturile pe care le legi cu unele persoane sunt confuze și ți-ar putea părea nefolositoare, dar puțin mai târziu vei înțelege că nu a fost așa. Toți oamenii care trec cu care te intersectezi în această viață îți vor oferi o lecție prețioasă, un cadou.

Dar ce daruri se ascund în noi și în oamenii din jurul nostru?

Darul oglinzii

Când o altă persoană mă reflectă, ea reflectă, de fapt, ceea ce condamn în alții, ceea ce nu observ în mine. Omul oglindă apare în viața ta, astfel încât să poți observa ceea ce este ascuns în tine. Abia după ce îl vei cunoaște în profunzime vei reuși să te eliberezi de situațiile negative din viața ta.

Darul înrudirii

Acești oameni sunt, de fapt, suflete pereche. Cei care au o conexiune profundă, chiar inexplicabilă, și sunt legați de valori comune au rolul de a-și "ușura" existența unul altuia.

Darul schimbării

Universul trimite în calea noastră, de asemenea, oameni care ne vor ajuta să ne vindecăm, să renunțăm la anumite comportamente distructive. De exemplu, dacă ai obiceiul de a-i controla pe ceilalți, de a manipula, chiar și dacă o faci în scopuri bune, vei întâlni o persoană dornică de libertate, care nu te va lăsa niciodată să-i impui vreo limită. Și, în felul acesta, vei înțelege că comportamentul tău este unul egoist și vei reuși să te vindeci de el.

Darul vindecării

Oamenii care au darul vindecării apar în viața ta pentru a-ți da șansa să-ți vindeci rănile trecutului. Ei te vor ghida, te vor ajuta să evoluezi spiritual și îți vor dezvălui lucruri despre tine, lucruri despre care nu aveai nici cea mai mică idee. Astfel, te vei vindeca de resentimente, temeri, îndoială de sine și nu numai.

Darul inspirației

Există și oameni care apar în viața ta pentru a te susține, pentru a te inspira, pentru a te ajuta să-ți atingi marele scop. Cei care te admiră și îți spun, deseori, că vei fi o persoană de succes sau că te descurci de minune sunt aici pentru a te ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

Darul avertizării

Unele persoane intră în viața ta ca un avertisment, ca un indiciu, ca o oportunitate de a privi în avans consecințele alegerilor tale. Acordă mare atenție acestor oameni pentru că ei te vor învăța cum să nu te lovești de eșecuri pe parcursul existenței tale.

Darul credinței

Atunci când vei avea impresia că nu ai niciun scop în viață, că nu ți-a fost scris să faci ceva măreț, cineva va călca pragul sufletului tău și îți va readuce credința în inimă. Nimic nu este imposibil, și astfel de oameni nu te vor lăsa să uiți asta. Atât timp cât ai încredere în tine, vei putea obține tot ceea ce îți dorești, Și, din când în când, dacă vei uita asta, cineva va apărea lângă tine pentru a-ți aduce aminte.

* Articolul este o adaptare a celui de pe Cluber.

Citește și: Încercările vieții nu sunt un sfârșit al poveștii tale - sunt un alt capitol incitant

Surse foto: iStock

Surse articol: Cluber

Articolul urmator
Atenție români! 10% din țânțarii din România sunt purtători ai virusului West Nile 
Atenție români! 10% din țânțarii din România sunt purtători ai virusului West Nile 
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.