Poți fugi de ele, dar nu la infinit! 10 legi nemiloase ale iubirii pe care nu le poți evita

Poți fugi de ele, dar nu la infinit! 10 legi nemiloase ale iubirii pe care nu le poți evita

Alida Enache

Se spune că bucuria cea mai mare a vieții este să fii convins că ești iubit și să iubești, la rândul tău. Într-adevăr, ce-ar fi fost lumea fără iubire? Iubirea ne face mai buni, iubirea ne face mai blânzi și nu există sentiment mai pur sau mai înălțător pe acest pământ decât iubirea. Iubirea ne da speranță, dar iubirea ne-o și ia, căci iubirea este tot ce avem și singura modalitate prin care ne putem ajuta unii pe alții este prin iubire. Binele suprem pe care îl poți face pentru cineva, este sa-l iubești.

Iubirea este legea universului, însă și ea, la rândul ei, funcționează după anumite legi. Unele dintre ele sunt înfricoșătoare și te-ar putea face să nu vrei să te mai îndrăgostești vreodată. Dar chiar și așa, cu bune și cu rele, nu merită iubirea să faci și sacrificii? Doar tu poți decide!

Află care sunt cele 10 legi nemiloase ale iubirii din rândurile de mai jos!

Imagine cu un cuplu

Cele 10 legi nemiloase ale iubirii pe care nu le poți evita

1. Încrederea este extrem de fragilă

Toate relațiile se bazează pe încredere, iar încrederea face o relație să fie solidă. Din păcate, încrederea se clădește cu greu și se destramă foarte ușor. Odată pierdută, cu greu se mai recâștigă.

2. Veți avea parte de momente plictisitoare împreună

Cuplurile care fac totul împreună și nu se plictisesc niciodată unul de celălalt există doar în filme! În realitate, ți-ai putea dori să citești o carte, sau să ieși în oraș cu prietenii tăi, în loc să-ți petreci seara în compania partenerului tău. Nu e ca și cum nu le-ați petrece pe toate celelalte împreună!

3. Nu veți fi întotdeauna de acord unul cu celălalt

Da, așa este! Nu sunteți identici și tocmai acest lucru vă face relația atât de specială. Nu te speria dacă atunci când trebuie să luați decizii importante, aveți păreri diferite! Este perfect normal! Încearcă doar să accepți faptul că și el are dreptul la o părere și ascultă-l.

4. Mariajul și întemeierea familiei nu sunt niște decizii, ci niște provocări

Multe persoane cred că nașterea unui copil va rezolva problemele mariajului sau va umple anumite goluri pe care cuplul le are în relație. Ei bine, acest lucru nu este adevărat! Să fii părinte poate fi greu, dar asta nu înseamnă că ai o problemă! Vei învăța să fii o mamă bună exact așa cum ai învățat să mergi pe bicicletă. La început părea greu, însă cu timpul ai devenit tot mai bună și ți-ai găsit echilibrul!

5. Nu veți fi atrași unul de celălalt la infinit

Relațiile sunt foarte pasionale la început, însă această pasiune dispare încetul cu încetul. Într-un final, rămâne iubirea care este mai calmă și mai clară ca oricând. Ai putea crede că dacă nu mai ești atrasă de partenerul tău, aveți o problemă și poate nu el alesul. Nu-ți face griji! Acest gând va dispărea cu timpul.

6. Uneori te vei simți singură

Ai putea crede că o relație sau un mariaj reprezintă opusul singurătății, dar lucrurile nu stau chiar așa. Uneori te vei simți singură și vei avea impresia că nimeni nu te înțelege. Toți oamenii au astfel de gânduri din când în când, nu contează dacă sunt singuri sau nu.

7. Vei avea gânduri ciudate

Te vei întreba de foarte multe ori dacă ar trebui să divorțezi sau dacă ai fi putut fi mai fericită cu altcineva. Astfel de gânduri pot apărea chiar și în cazul celor mai frumoase, fericite și solide relații. În general, oamenii își pun astfel de întrebări seara, înainte de culcare sau atunci când sunt singuri. Te-ai mai putea întreba și cum ar fi fost viața ta dacă te-ai fi născut în Franța! Dar asta nu înseamnă că a doua zi te vei naște a doua oară pentru a putea afla răspunsul la această întrebare.

8. Din când în când vei simți că nu mai există conexiune între voi

Uneori ori simți că ești legată de partenerul tău în adevăratul sens al cuvântului. Toată viața ta se leagă de a lui. Alteori nu vei simți aceste lucruri. Este perfect normal.

9. Vă veți răni unul pe celălalt

Nimeni nu te poate răni mai tare decât omul pe care îl iubești. Atunci când vă certați, aveți tendința de a pune sare pe rană. Partenerul tău îți cunoaște toate punctele sensibile și tot partenerul tău te poate face să suferi doar cu două vorbe. Și vice-versa. Important este să încercați să vă rezolvați problemele atunci când apar, pentru că dacă nu sunt rezolvate din timp, uneori poate fi prea târziu.

10. Iubirea nu poate supraviețui de una singură

Iubirea este o acțiune, nu doar un sentiment. Pentru a putea trăi sentimentul de iubire, trebuie să iubești. Gândește-te la iubire ca la o floare pe care o uzi în fiecare zi și de care ai grijă. Iubirea trebuie îngrijită și iubirea înseamnă muncă de echipă.

Acestea au fost cele 10 legi nemiloase ale iubirii. Ce crezi? Sunt chiar așa de rele?

Citește și: 10 frici secrete ale bărbaților despre care 90% dintre ei nu vor vorbi niciodată

Surse articol: Brightside, Ideasranking, Stylecraze

Surse foto: iStock

Articolul urmator
8 alimente care provoacă insomnie. Nu le consuma seara
8 alimente care provoacă insomnie. Nu le consuma seara
Ce limbaj al iubirii folosești?
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.