10 frici secrete ale bărbaților despre care 90% dintre ei nu vor vorbi niciodată

10 frici secrete ale bărbaților despre care 90% dintre ei nu vor vorbi niciodată

Alida Enache

Deși îți poate veni greu să crezi acest lucru, și bărbații sunt ființe sensibile, doar că le este mult mai greu să își exprime sentimentele datorită imaginii pe care trebuie să o mențină. Au multe temeri despre care, însă, nu vorbesc.

În cartea doctorului John Gray, „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, bărbații sunt descriși ca niște marțieni care prețuiesc puterea și au nevoia de afirmare.

„Marțienii prețuiesc puterea, competența, eficiența și realizările. Ei fac tot timpul ceva pentru a se afirma sau a-și dezvolta forța și îndemânarea. Conștiința lor de sine se definește prin capacitatea de a obține rezultate. Ei resimt împlinirile mai ales prin succese și realizări.”

scenă din The NotebookSursa foto: Youtube

Află care sunt fricile secrete ale bărbaților și cum și le manifestă din rândurile de mai jos!

Fricile secrete ale bărbaților despre care 90% dintre ei nu vor vorbi

1. Își fac griji în legătură cu felul în care arată.

Da, este adevărat! Nu doar femeile sunt preocupate de aspectul lor fizic, ci și bărbații. Mulți dintre ei cer sfaturi în legătură vestimentația, frizura sau chiar parfumul pe care îl poartă, doar că o fac într-un mod subtil. De asemenea, sunt preocupați de greutatea lor și își doresc mușchi pentru a avea ce să etaleze.

2. Își fac griji în legătură cu banii.

Mulți dintre bărbați își identifică masculinitatea prin capacitatea lor de a produce bani pentru a se întreține pe el și pe parteneră. Aceștia nu se simt bine atunci când partenera câștigă mai mult decât ei. Deși se bucură pentru ea, acest lucru îl poate face să se simtă mai puțin bărbat.

3. Își fac griji în legătură cu înălțimea lor.

Nu este un secret faptul că un bărbat perfect este un bărbat înalt. Chiar și atunci când nu este perfect, măcar să fie înalt! Ei bine, bărbații scunzi știu că nu au șanse în ochii femeilor care își doresc bărbați înalți, iar acest lucru este frustrant pentru mulți dintre ei.

Vezi și: 10 tipuri de bărbați cărora nicio femeie nu le poate rezista

4. Se simt amenințați de alți bărbați.

Și bărbații sunt geloși, uneori chiar mai mult decât femeile. Aceștia obișnuiesc să se compare cu alți bărbați atunci când vine vorba de felul în care arată și de câți bani dețin, însă nu vor recunoaște acest lucru niciodată.

5. Sunt îngrijorați de ceea ce crede partenera lor.

Toți bărbații își doresc să fie plăcuți și admirați de către sexul frumos și uneori chiar se chinuie pentru a obține acest lucru. Nu te lăsa păcălită de comportamentul lor indiferent căci acest lucru ar putea însemna că au o părere proastă față de propria persoană.

6. Sunt îngrijorați în legătură cu părul lor.

Da, se uită excesiv în oglindă și își întreabă mama dacă le stă părul bine sau dacă au început să chelească. Pot plânge ca niște bebeluși atunci când își observă primele fire albe sau în cazul în care părul lor arată rău.

7. Sunt îngrijorați în legătură cu dieta.

Bărbații sunt obișnuiți să își audă partenerele că țin o dietă și că își doresc să slăbească. Totuși, le e frică să recunoască că și ei au această problemă. Ți-ai văzut partenerul mâncând sănătos astăzi? Ei bine, acum știi de ce!

Vezi care sunt cele 3 zodii de barbati alaturi de care poti fi fericita, in functie de zodia ta

8. Le este frică să nu rămână singuri.

Partenerul tău se gândește deseori că ar putea rămâne singur și este foarte speriat de acest lucru. Deși se atașează mai greu decât femeile, ei o fac pentru totdeauna. Atunci când consideră că au găsit femeia ideală pentru ei, nu mai au nevoie de alta și le este frică să nu fie părăsiți.

9. Sunt curioși în legătură cu numărul partenerilor pe care l-a avut iubita lor.

Bărbații vor să știe exact care este competiția lor. Partenerul tău va încerca să afle cu câți bărbați ai fost înaintea lor, și, mai mult de atât, va încerca să le afle toate atuurile. Scopul lui este să devină mai bun ca ei.

10. Le este frică să își exprime sentimentele.

Bărbații au fost învățați încă din copilărie că ei sunt reprezentanții sexului puternic și că nu au voie să se lase copleșiți de emoții. Ei bine, și ei simt nevoia să plângă din când în când și le-ar prinde foarte bine să se descarce.

Acestea au fost cele 10 frici secrete ale bărbaților. Și ei au nevoie de multă afecțiune și atenție, exact ca o femeie. Tu ce crezi?

Citește și: Dacă EL vrea să se însoare repede cu tine, fugi cât te țin picioarele! Ce secret întunecat ascunde acest tip de bărbat

Surse articol: Brightside, Bornrealist, Boredably

Sursă foto principală: Youtube

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
62 de întrebări pentru prieteni care vor întări relația
62 de întrebări pentru prieteni care vor întări relația
Te pricepi sa le faci avansuri barbatilor?
Incepe quiz
Te pricepi sa le faci avansuri barbatilor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.