Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Specialiștii au analizat ce spune scrisul de mână al lui Trump despre personalitatea lui

Vineri, 03.02.2017
de Alexa Galgau

Deși Donald Trump scrie mai mult la tastatură decât pe hârtie, fiind deja cunoscut pentru activitatea intensă pe care o are pe Twitter, specialiștii au reușit să facă o analiză complexă a scrisului său de mână, după ce au studiat două tipuri de documente: o scrisoare și un ordin executiv semnat de președinte. Modul în care scrie Donald Trump dezvăluie multe lucruri nebănuite despre personalitatea lui!

Află ce spune despre Trump scrisul lui de mână!

Donald Trump la tribuna

Ce spune scrisul de mână despre Donald Trump

Se știe de mult că scrisul de mână dezvăluie multe despre personalitatea unui om, iar oamenii de știință au reușit să analizeze două documente scrise de Trump - adevărate rarități, dacă ne gândim că președintele Americii scrie cel mai mult în mediul online. Grafologia, știința care studiază scrisul de mână, poate să dezvăluie nu mai puțin de 5.000 de trăsături psihologice numai pe baza analizării dimensiunii, formei și înclinării literelor, dar și a spațiului dintre cuvinte.

 • Înclinarea scrisului spre stânga: este tipic persoanelor retrase, care preferă să lucreze din umbră și să nu le dezvăluie altora planurile lor. 
 • Literele mari: cu cât sunt de dimensiuni mai mari, cu atât arată un ego mai puternic. Literele mari spun despre o persoană că vrea să fie în centrul atenției, dar pot să însemne și faptul că persoana respectivă se preface că are multă încredere în ea însăși.
 • Spațiul redus între cuvinte: cu cât spațiul este mai mic, cu atât persoana în cauză este dornică de afecțiune și se teme să fie singură. Adesea, acești oameni sunt intruzivi și agasanți.
 • Literele ascuțite: o persoană agresivă, inteligentă și curioasă.
 • Punctul „i”-ului pus foarte sus: o imaginație foarte bogată.
 • Scrisul care apasă mult pe hârtie: indică o persoană care are foarte multă energie, care ia lucrurile în serios. În schimb, dacă scrisul este foarte apăsat, trădează nervozitate și o reacție aprinsă la critică.
 • Litera „I” este mai mare decât altele: atunci când o persoană vorbitoare de limba engleză scrie un „I” (care înseamnă și „eu”) mai mare decât restul literelor, înseamnă că este arogantă și are tendințe narcisiste.
 •  Semnătura ilizibilă: arată faptul că persoana în cauză este greu de înțeles și că nu îi place să fie citită cu ușurință de cei din jur. 

Așadar, profilul psihologic al lui Donald Trump, bazat pe scrisul lui de mână, este unul destul de interesant: deși pare arogant, egocentric, agresiv și nu suportă critica, personalitatea lui are și o fațetă diferită, deoarece pare să fie în același timp retras, nesigur pe sine, curios, cu o imaginație bogată și cu o teamă pronunțată de singurătate. Surprinzător sau nu?

Iată și gestul care dezvăluie adevărul despre relația dintre Donald Trump și Melania Trump!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!