Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Testul care îți dezvăluie personalitatea ascunsă

Miercuri, 29.03.2017
de Mihaela Onofrei

Personalitatea este un fenomen complex din cadrul psihologiei. Deși se manifestă în relațiile pe care le stabilim cu ceilalți, se pare că există o latură ascunsă a acesteia, de care nu suntem conștienți. O mare parte din personalitatea noastră stă în subconștient și se arată doar atunci când avem de-a face cu anumite situații. Astfel, reacțiile exagerate pe care le avem uneori și care îi surprind pe cei din jurul nostru sunt doar o parte ascunsă a adevăratei noastre personalități.

Pe lângă situațiile dificile, mai există și alți factori ce ne scot la suprafață această personalitate ce stă îngropată în subconștient. Simțurile sunt principalii declanșatori ce dau frâu emoțiilor. Astfel, anumite mirosuri, sunete sau chiar și imagini ne fac să ne descoperim felul nostru ascuns de a fi.

Iată testul care îți dezvăluie personalitatea ascunsă!

Pentru a avea un rezultat cât mai exact, nu te grăbi în a alege o imagine. Uită-te cu mare atenție la fiecare și alege-o doar pe cea care îți spune ceva și care te atrage cel mai mult. După ce ai făcut acest lucru, citește rezultatul mai jos.

nisip

1

lemn

2

piele de soparla

3

faianta

4

punga plastic

5

matase

6

pene albastre

7

blana

8

cal

9

arici

10

1. Versatilă

Indiferent de situația în care te afli, întotdeauna reușești să scapi cu bine. Flexibilitatea ta îți permite să rămâi calmă și să îți asculți rațiunea în situații de stres și de provocări. Această adaptabilitate te va ajuta în carieră, în relațiile pe care le vei stabili cu cei din jurul tău și în toate situațiile de cumpănă prin care vei trece pe durata vieții.

2. Persistentă

Rezistența și puterea vin în cele mai neobișnuite pachete. Deși nu este un lucru tocmai evident, ești o persoană foarte puternică. Poți face față oricărei provocări pe care viața ți-o oferă. Chiar dacă nu este de multe ori ușor, întotdeauna reușești să te ridici și să te scuturi de praf. Ești un exemplu pentru ceilalți și ești mereu pregătită să lupți pentru ceea ce vrei și pentru convingerile tale.

3. Tenace

Te pricepi la orice și reușești să obții întotdeauna rezultatele pe care ți le propui. Nimeni nu te poate distrage de la munca ta, mai ales când faci mai multe lucruri deodată. Ambițioasă și persistentă, ești pregătită să faci tot ce e nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele.

4. Centrată

Cu picioarele pe pământ și cu un echilibru interior de invidiat, reușești să găsești pacea interioară la care mulți visează. Atunci când ești de față la o dispută, reușești să menții o atitudine neutră și să susții cauzele corecte. Te pricepi foarte bine în a menține o linie de armonie și de mulțumire.

5. Impulsivă

Este posibil ca oamenii să nu te vadă în acest mod întotdeauna, însă în interiorul tău ești pregătită să fugi și să dansezi în orice clipă. Planificarea îți poate lua prea mult din timpul tău prețios, iar tu cunoști foarte bine potențialul explorării și al urmăririi instinctului. Viața este prea scurtă pentru a nu încerca lucruri noi și pentru a nu te bucura de aventură.

6. Insistentă

Atunci când vrei ceva, nimic nu îți va sta în cale pentru a-l obține. La început, nu pari atât de insistentă, însă atunci când vrei ceva ești atât de determinată, încât toată lumea vine la tine pentru ajutor. Încrederea în tine te ajută să obții un echilibru perfect între a fi insistentă și a avea un aer de superioritate față de cei din jurul tău.

7. Emotivă

Deși nu toată lumea își dă seama de acest lucru, experimentezi o gamă variată de emoții, la cele mai înalte niveluri. Inima ta găsește moduri subtile de a prelua conducerea gândurilor tale. Astfel, devii mult mai preocupată de felul în care te simți în anumite situații decât de aspectele logice ale acestora. A te lăsa condusă de emoții te poate face să fii o prietenă foarte empatică și înțelegătoare.

8. Creativă

Dacă majoritatea persoanelor sunt capabile să vadă lucrurile doar așa cum sunt, tu poți trece dincolo de aparențe și vezi oportunități peste tot în jurul tău. Această lume există pentru a fi experimentată. Deși sunt oameni care nu reușesc să îți înțeleagă mintea creativă și inovatoare, trebuie să știi că ei sunt cei care pierd. Această trăsătură este o adevărată comoară ce trebuie păstrată mereu bogată. Imaginația ta te poate ajuta să obții tot ce îți dorești.

9. Empatică

Deși oamenii din jurul tău te apreciază pentru natura empatică, este posibil ca tu să nu fii conștientă pe deplin de acest lucru. Sentimentele tale sunt adesea influențate de cele ale oamenilor din jurul tău, făcându-te o ascultătoare excelentă și un camarad înțelegător și de încredere. Te preocupă problemele celor din jurul tău și ești dispusă să faci sacrificii pentru a ști persoanele dragi fericite.

10. Deschisă

Deschiderea ta față de necunoscut și dorința de a încerca lucruri noi îți permit să trăiești o viață plină de experiențe plăcute. Nu obișnuiești să îi judeci pe cei din jurul tău, iar acest lucru te face să fii o persoană foarte apreciată, căreia toată lumea i se confesează. Atunci când ai de-a face cu o idee nouă, iei în considerare toate aspectele înainte de a trece la acțiune.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!