Tipul de femeie pe care îl preferă bărbații

Tipul de femeie pe care îl preferă bărbații

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Multe filme și povești ne învață că femeia deșteaptă și de succes este cea care le dă clasă celor care sunt preocupate doar de aspectul lor. Deși ai crede că femeile sexi,”les femmes fatales”, sunt cele pe care bărbații le preferă, știința ține să te contrazică. Bărbații nu vor o bombă sexi alături, nici o femeie independentă și inteligentă. Tipul de femeie pe care aceștia îl preferă le este, din păcate,... inferioară.

Un nou studiu menționat de elitedaily.com a ajuns la rezultate surprinzătoare. Cercetarea în cauză a fost efectuată pe 121 de participanți britanici și a scos la iveală faptul că femeile inteligente într-o relație heterosexuală sunt văzute ca fiind ”problematice”, și tocmai din acest motiv trebuie evitate. Astfel de femei sunt mai preocupate de carieră, iar bărbații inteligenți pur și simplu nu pot accepta acest lucru.

femei in fata laptopului

Iată ce tip de femeie preferă bărbații

Deși ți se va părea revoltător, se pare că bărbații vor femei care să nu fie inteligente. Bărbații de succes au din ce în ce mai puține relații cu femeile din aceeași categorie, nu din cauza faptului că își doresc partenere prostuțe, ci deoarece vor pe cineva care să pună pe primul plan viața de familie, așa cum acest tip de femeie o face.

Pe scurt, bărbații nu doresc o femeie care să îi lase pentru job sau pentru alt lucru care ține de împlinirea profesională. Ei caută o parteneră care să le fie alături indiferent de circumstanțe, o femeie care să depindă de aceștia din toate punctele de vedere și care să îi admire pentru calitățile lor.

Așadar, ce ar trebui să facă domnișoarele inteligente? Autoarea Linda Hirshamn le sfătuiește, în cartea sa Get to Work, să își găsească un bărbat de casă, mai puțin deștept decât ele. Deși nu pare deloc romantic, atunci când privești problema din această perspectivă, este cel mai bun lucru pe care îl poți face, conform autoarei noastre.

femeie la birou

Dacă ești dedicată carierei și țelurilor tale și îți dorești un bărbat care să accepte acest lucru și să se mulțumească cu locul II pe lista ta de priorități, e exact atitudinea pe care trebuie să o ai. Găsește un bărbat mai puțin inteligent, care să te iubească la nebunie și care să te sprijine indiferent de situație.

Sfatul Lindei este din ce în ce mai des luat în considerare. Conform ksl.com, 21% dintre femeile căsătorite în 2012 aveau un soț mai puțin educat decât ele. Dacă mariajul cu un astfel de bărbat te îngrijorează din cauza faptului că nu știi cum te-ar putea avantaja, află că acest tip de partener este un tată ideal și un bucătar excelent. Așadar, în timp ce tu vei fi ocupată cu cariera, soțul tău poate să aibă grijă de copii și de treburile casnice. Din moment ce toți bărbații inteligenți sunt luați, ar trebui să te gândești și la acest compromis dacă vrei să te așezi la casa ta.

Tu ce părere ai despre rezultatele studiului care ne dă peste cap toate speranțele?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
19 boli care provoacă somnolența
19 boli care provoacă somnolența
Ce fel de femeie cred barbații că ești?
Incepe quiz
Ce fel de femeie cred barbații că ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.