Nu Skin

Salutul Soarelui, postura de yoga care îţi garantează sănătate şi fericire!

Andreea Baluteanu

Cu siguranţă ai auzit vorbindu-se despre beneficiile extraordinare ale mişcărilor de yoga pentru sănătatea fizică şi psihică! Ritmul rapid al vieţii te împiedică însă să devii o adeptă loială a yoga sau să îţi bifezi prezenţele la sală? Avem pentru tine o recomandare de postură yoga care nu te va solicita fizic, nu îţi va consuma momentele preţioase ale dimineţii, dar îţi va oferi însă un trup sănătos, o minte armonioasă şi o gândire pozitivă!

Descoperă mai jos extraordinarele beneficii ale Salutului Soarelui, mişcarea noastră preferată de yoga!

13 beneficii ale Salutului Soarelui, cheia spre o viaţă împlinită

Imaginea de mai jos îţi va arăta care este ciclul corect de executare al Salutului Soarelui, dar nu îţi va „povesti” care sunt beneficiile sale, parte de care ne vom ocupa noi. Pentru a te putea bucura de toate efectele extraordinare ale acestei posturi de yoga, maeştrii aceste forme aproape „divine” de mişcare te îndeamnă să execuţi Salutul Soarelui imediat după ce te trezeşti, într-un ritm mai alert, pentru a-ţi trezi organismul la viaţă.

Executând Salutul Soarelui cu consecvenţă, te vei abona la uluitoarele beneficii de mai jos!

Îţi vei îmbunătăţi digestia şi funcţionarea organelor interne. Stomacul, pancreasul, intestinele, ficatul, rinichii vor funcţiona mai bine după Salutul Soarelui. Nu mai ştii ce remedii să găseşti împotriva constipaţiei? Această poziţie de yoga poate fi răspunsul pe care îl cauţi.

Salutul soarelui restaurează buna funcţionare a creierului şi a întregului sistem nervos. Oboseala, memoria slabă, stresul şi grijile vor lua o pauză şi te vor supăra mult mai rar, dacă îţi vei face un obicei din a saluta soarele în fiecare zi.

Te vei bucura de o inimă mai sănătoasă. Abonează-te la această poziţie extraordinară de yoga, iar palpitaţiile şi presiunea arterială crescută pot deveni amintire.

Vei ameliora funcţionarea plămânilor. Umple-i cu aer şi apleacă-te în faţa soarelui, iar plămânii vor fi „ca noi”.

Salutul soarelui este prietenul la cataramă al glandelor. Mişcările de streching din poziţia noastră preferată de yoga sunt o adevărată alinare mai ales pentru glanda tiroidă, a cărei activitate deficitară este la originea multor afecţiuni ale prezentului.

Vei întări musculatura spatelui, a pieptului, a umerilor, mâinilor, pumnilor, degetelor, abdomenului, pulpelor şi gambelor! Aproape că nu este muşchi în corp care să nu fie trezit la viaţă de Salutul Soarelui!

Menstruaţia se va normaliza. Salutul Soarelui favorizează şi sănătatea organelor genitale, ameliorând durerile de la menstruaţie, liniştind simptomele acesteia şi uşurând şi trecerea spre menopauză.

Femeile însărcinate vor adora Salutul Soarelui! Practicată în primele stadii ale sarcinii, această mişcare de yoga va alina din durerile sarcinii şi va atenua greţurile matinale.

Vei elimina kilogramele în plus din regiunea abdomenului, a şoldurilor, coapselor. Am ajuns şi la partea care ne entuziasmează cel mai tare!

Salutul Soarelui alungeşte silueta! Practică-l zi de zi, şi vei avea un corp mai suplu, dar şi mai lung, graţie mişcărilor care eliberează de presiune corpul şi îl determină să îşi atingă potenţialul!

Sistemul tău imunitar îţi va mulţumi.  Marii maeştri yoga duc o viaţă sănătoasă şi trăiesc până la vârste înaintate, iar Salutul Soarelui este unul dintre secretele lor.

Îţi vei menţine tinereţea şi frumuseţea. Mişcările lente ale yoga, combinaţia cu tehnici de resporaţie şi mentalitatea pozitivă a acestui sport te vor păstra în formă şi îţi vor garanta vitalitatea pentru mai mult timp!

Te vei abona la gânduri pozitive şi la o viaţă de calm şi linişte. Numai gândul de a saluta în fiecare dimineaţă astrul vieţii, de a-ţi închia viaţa luminii sale, este suficient pentru a te umple de o pace aproape nepământeană.

Tu te numeri printre fanii yoga? Ai executat până acum Salutul Soarelui?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!