Umidificatorul de aer : beneficii pentru tine și locuința ta

Umidificatorul de aer : beneficii pentru tine și locuința ta

Redactor Andreea Baluteanu

Mai ales acum, cu epidemia de gripă și viroze în floare, și atât de mulți oameni a căror imunitate e compromisă de atacul virusurilor, un umidificator de aer poate reprezenta acea achiziție care să îți salveze sănătatea. Deși acest dispozitiv e cu siguranță util vara, eficiența sa va fi resimțită mai ales iarna, când aerul din încăpere e mai uscat.

Dar la ce îți folosește un umidificator și care e cel mai bun produs ? Discutăm toate aceste aspecte în rândurile de mai jos!

De ce ai nevoie de un umidificator? 5 beneficii pentru tine și casa ta

Piele uscată, buze crăpate, dureri de cap și o tuse care pare să nu se mai sfârșească? Nu numai că ai spune, la prima vedere, că toate aceste simptome nu au nimic în comun, dar în nici un caz nu ai căuta să le îndrepți ameliorând calitatea aerului din interior.

Aerul uscat nu e numai neplăcut de respirat, dar poate cauza numeroase probleme de sănătate, și nu e nociv numai pentru cei care suferă de astm sau de alergii, așa cum se credea.

Dimpotrivă, acest aparat ajută cu brio următoarele categorii de oameni: cei care suferă de piele uscată, ochi iritați, senzație de uscăciune în gât sau pe căile respiratorii, alergii, tuse, sângerări nazale, dureri de cap sau buze crăpate. Ca să fim oneste, e greu să nu fi experimentat măcar un simptom din cele de mai sus!

Tocmai de aceea, un umidificator de aer e o achiziție mai mult decât necesară! Iată cum face diferența!

umidificator Dyson

Poate preveni gripa și răcelile!

Sunt studii care s-au axat pe efectul pe care îl are un umidificator de aer într-un mediu impregnat cu virusul influenza, arătând că reducea cu 40% activitatea virusurilor, făcându-le astfel mai puțin contagioase. Rezultatul e similar în cazul gripelor și răcelilor.

Înlesnește tusea productivă.

Mai ții minte când mama și bunica ne spuneau că odată ce tusea devine productivă, suntem mai aproape de vindecare? Atunci când începi „să rupi tusea” vei expectora flegma și te vei apropia de sfârșitul bolii.

Hidratează părul și pielea.

Piele mai netedă și cosițe mai strălucitoare? E posibil să fii nevoită să mulțumești umidificatorului. Dacă în timpul iernii observi că tenul și părul sunt mai uscate și buzele se crapă, știi ce trebuie să faci!

Reduce sforăitul.

Un coșmar trezit în realitate, sforăitul e neplăcut atât pentru „autorul” său, dar și pentru public. Deoarece aerul uscat afectează tranzitul prin căile respiratorii și acutizează sforăitul, se înțelege de ce ai nevoie de un umidificator dacă ai astfel de probleme.

Beneficii pentru casa ta

Nu numai tu, dar și locuința va fi mai fericită atunci când vă ține companie un umidificator. Acest dispozitiv stimulează creșterea plantelor de apartament, care sunt mai vioaie, dar prelungește și viața podelelor și a mobilierului din lemn. Totodată, un umidificator previne crăparea zidăriei sau a tencuielii și acumularea de energie statică.

Dar un astfel de aparat te ajută și să economisești. Cum? Aerul umed se simte mai cald, așa că vei coborî valoarea facturilor.

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, purificator+umidificator+ventilator, ideal pentru casa ta

Dacă ne întrebi care este recomandarea noastră în materie de umidificatoare de aer, vom răspunde fără rețineri Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, și vom merge chiar mai departe, afirmând că acest dispozitiv îți poate schimba viața în casa ta.

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde pe fundal negru

Un aparat 3 în 1 (umidificator, purificator și ventilator), Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde se îngrijește să te bucuri de cea mai înaltă calitate a aerului în casa ta. Apreciem în acest context și capacitatea sa de eliminare a virusurilor și a bacteriilor, atât de periculoase mai ales acum, în sezonul gripelor și răcelilor.

Însă Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde ne impresionează și pentru că detectează și distruge formaldehida în mod continuu, unul dintre cele mai dăunătoare gaze din casa ta, eliminată de produse de curățenie, dar și de odorizante și chiar de vopselurile folosite în construcții sau în mobilier.

Totodată, aparatul distruge și temutul virus H1N1 (virusul gripei A), testele arătând că după 60 de minute de acțiune la viteză maximă a ventilatorului, concentrația în aer în cameră a fost redusă cu 99%.

Cum funcționează acest umidificator, purificator și ventilator de excepție? Are la bază un filtru de cărbune activ ce captează și neutralizează 99,95% din particulele de până la 0,1 microni și un filtru catalitic pentru a distruge formaldehida. Mai departe, acționează tehnologia Air Multiplier™, care proiectează înapoi în încăpere aerul purificat și umidificat, răcindu-l atunci când este cazul.

Ce mai e de remarcat? Cât de puțin este necesar să intervii. Prea multă umiditate strică, așa că dispozitivul are un mod Auto, dar și funcții pentru ca tu să setezi umiditatea dorită manual. Nu trebuie să faci calcule complicate, căci ecranul LCD îți arată dacă trebuie să mărești fluxul de aer.

Ce ne mai place? Cei trei senzori care monitorizează constant aerul, afișând nivelul de poluanți și indicii calității. Pe lângă virusuri, despre care ți-am vorbit mai sus, aparatul identifică și distruge și bacteriile dăunătoare, expunând fiecare picătură de apă la o lumină UV puternică de λ275nm, pentru a umidifica în mod igienic.

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde pe fundal alb

Aplicația Dyson Link e de asemenea de mare ajutor, căci prin intermediul ei poți controla și poți monitoriza calitatea aerului de oriunde.

Și capacitățile de personalizare sunt uluitoare. Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde se pliază excepțional pe gusturile tale, existând mai multe moduri de funcționare. Astfel, modul de noapte presupune cele mai silențioase setări și un afișaj estompat, în timp ce modul difuz deviază fluxul de aer prin spatele dispozitivului, umidificând și purificând fără a răcori. Vrei să te simți ca în Caraibe în propria casă? E posibil cu Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, prin modul briză, cu algoritmi unici, care modifică fluxul de aer ca să imite o briză proaspătă și răcoroasă.

Ai și control vocal prin servicii de voce compatibile, inclusiv Amazon Alexa, Siri și Google Assistant. Nu trebuie să îți fac griji nici privind igiena, de altfel un capitol delicat când vine vorba despre un umidificator: ciclul de curățare profundă e activat lunar prin atingerea unui buton, iar filtrul se schimbă repede și ușor, în urma notificărilor primite.

Schimbă calitatea aerului din casa ta, schimbă-ți viața! Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde e acel dispozitiv de care nu știai ce dramatică nevoie ai până ce nu îl vei încerca!

Articolul urmator
Totul despre cicoare: beneficii și proprietăți
Totul despre cicoare: beneficii și proprietăți
De ce fug bărbații de tine?
Incepe quiz
De ce fug bărbații de tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.