Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Vitamina care poate trata cancerul

Sorina Corneanu

Poate nu te-ai gândit la asta, dar vitamina C are efecte mai importante decât ți-ai imagina asupra sănătății. Recent, studiile au demonstrat că vitamina C administrată intravenos, dar nu numai, are rezultate uluitoare împotriva cancerului. Conform rezultatelor unui studiu recent, vitamina C este foarte eficientă în tratamentul cancerului colorectal, o maladie care curmă viețile a circa 50.000 de persoane anual.

Vitamina C și tratamentul cancerului

Autorul principal al studiului, Lewis Cantley, a descoperit că o cantitate de vitamina C echivalentă cu ceea ce s-ar putea găsi în circa 300 de portocale este suficientă pentru a stopa creșterea tumorii colorectale. Acești antioxidanți pătrund în celulele maligne, determinând moartea celulelor bolnave. În loc să atace celulele canceroase în mod direct, compușii din vitamina C par să se transforme într-o altă substanță, cunoscută sub numele de acid dehidroascorbic sau DHA, care distruge celulele maligne. 

Descoperă secretul vindecării cancerului cu ajutorul vitaminei C!

„Studiul actual arată că DHA acționează ca un cal troian. Odată ajunși în interior, antioxidanții naturali din celulele canceroase încearcă să transforme DHA înapoi în acid ascorbic; în acest proces, acești antioxidanți sunt epuizați, iar celula moare din cauza stresului oxidativ”, raportează News Medical Today.

Linus Pauling, biochimist de la Universitatea de Stat din Oregon și câștigător al Premiului Nobel, a făcut cunoscute numeroase potențiale utilizări ale vitaminei C în medicina modernă. Printre acestea se numără și eficacitatea sa ca tratament intravenos pentru cancer și diverse boli grave. Administrarea intravenoasă a vitaminei C, în contact direct cu sângele, are efect mult mai puternic decât consumul oral. 

vitamina c

Administrarea intravenoasă a vitaminei C ucide celulele canceroase

„Pauling a descoperit că vitamina C a ajutat pacienții cu cancer să trăiască aproximativ de patru ori mai mult decât pacienții cu cancer cărora nu li s-a administrat vitamina C”, afirmă doctorul Ronald Hoffman.

Alegerea variantei administrării vitaminei C intravenos nu înseamnă că administrarea orală nu are un efect benefic. Dimpotrivă, dozele mari de vitamina C administrată orală contribuie la maximizarea sistemului imunitar al organismului și ajută la repararea țesuturilor. 

Institutul Național al Cancerului recunoaște, pe baza studiilor de laborator, că vitamina C contribuie la încetinirea creșterii celulelor canceroase în prostată, pancreas, ficat și colon. Atât studiile realizate pe animale, cât și cele pe subiecți umani au arătat că terapia intravenoasă cu vitamina C poate ajuta la blocarea creșterii tumorilor și la îmbunătățirea calității vieții pacientului.

„Vitamina C, administrată de un medic instruit și experimentat, este sigură și bine tolerată, chiar și la doze de 100.000 de miligrame pe zi”, notează doctorul Hoffman. Cu toate acestea, trebuie efectuate periodic teste de sânge, pacientul este monitorizat și dozele de vitamina C sunt ajustate treptat. 

Iată, așadar, cât de important este aportul de vitamina C în alimentația ta.

Pentru un sistem imunitar mai puternic, pregătit să lupte împotriva celor mai severe afecțiuni, vitamina C nu ar trebui să îți lipsească din gama suplimentelor alimentare de uz zilnic.
Ultra Vitamina C tablete te ajută să te menții sănătoasă și să te bucuri de mai multă energie în fiecare zi. Preț 31,61 de lei

Produs disponibil pe VavianPharma.ro

vitamina c vavian

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!