Bucatarie - Intrebari cu raspunsuri
Intreaba!
Vezi categorii sfaturi
Bucatarie
de ce trebuie dat in clocot borsul inainte de a-l adauga in ciorba?eu il pun direct de la frigider si nu vad nici o diferenta.
andreea | 11.02.2012
- vezi 4 raspunsuri
- raspunde
Bucatarie
cum sa repar dulceata de visine pe care deja am pus-o la borcane caci este prea subtire
alina dinu | 06.07.2011
- vezi 2 raspunsuri
- raspunde
- vezi 2 raspunsuri
- raspunde
- vezi 2 raspunsuri
- raspunde
- vezi 2 raspunsuri
- raspunde
Bucatarie
cum inmoi ciocolata de casa care a iesit prea sfarimicioasa si un pic tare?
andreea | 21.02.2013
- vezi 2 raspunsuri
- raspunde
Bucatarie
Cum fac sa nu se lipeasca aluatul fraged de vergeaua de intins sau masa ?
HabarN-am | 12.01.2013
- vezi 2 raspunsuri
- raspunde
- vezi 5 raspunsuri
- raspunde
- vezi 2 raspunsuri
- raspunde
- vezi 3 raspunsuri
- raspunde
- vezi 3 raspunsuri
- raspunde
- vezi 3 raspunsuri
- raspunde
- vezi 2 raspunsuri
- raspunde
- vezi 3 raspunsuri
- raspunde
Bucatarie
Stie cineva cu precizie daca fructele de mare si scoicile (atentie nu pestele) sunt de post ?
Victor | 01.03.2012
- vezi 4 raspunsuri
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde
- vezi 3 raspunsuri
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde
Bucatarie
Ce sa fac daca supa a iesit prea sarata si nu am timp sa gatesc alta?
Iustina | 17.08.2011
- vezi 8 raspunsuri
- raspunde
- pagina 1 din 2
- înainte