Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

13 dovezi clare că în lume mai există bunătate, dar că suntem prea ocupați să o observăm...

Otilia Geavlete
Un străin îți aduce un lucru important pe care l-ai pierdut

Un străin îți aduce un lucru important pe care l-ai pierdut

Nu o dată, am fost ajutați de persoane străine, ale căror gesturi de bunătate ne-au rămas în minte. Poate că ai pierdut acte importante pentru tine și cineva te-a sunat să ți le aducă sau chiar a venit la ușa ta și ți le-a înmânat, când nu mai credeai că o să le găsești. Acestea sunt gesturi de bunătate necondiționată, pe care mulți dintre noi le-am trăit. 

Uneori, ai sentimentul că în lume nu mai există nimic bun și toate lucrurile stau să se prăbușească. Bombardamentul de informații negative cu care te confrunți în fiecare zi, stresul la care ești supus, relațiile tensionate, ghinioanele, suferința, toate îți dau imaginea globală a unui Univers din care binele a dispărut și răul pare să triumfe. 

Dar este oare așa sau cea care s-a schimbat este percepția noastră? Confruntați cu tot felul de grozăvii și știri de senzație, am ajuns orbi în fața binelui care nu are putere să se lupte cu imaginile media ale dezastrului. 

Dar nu înseamnă că binele nu există. Așa, nebăgat în seamă, el se inserează în viața noastră de fiecare zi și o face suportabilă, iar dacă deschidem bine ochii, chiar minunată. 

Descoperă în galerie câteva dovezi că Binele continuă să existe în lume, chiar dacă noi suntem prea ocupați ca să-l vedem. 

Surse foto: Pixabay; Pexels, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!