Călăul dragostei din zodiac: ucide orice sentiment

Redactor Andreea Baluteanu

Zodiacul e populat de femei de aur, pe care îţi este imposibil să nu le iubeşti, dar are şi câteva verigi slabe în dragoste, native cu care îţi este greu să legi o relaţie care să supravieţuiască pentru eternitate.

Descoperă mai jos semnul care va stinge sentimentul de iubire din piept, oricât de arzător ar fi acesta! E ca un ucigaş plătit, al cărui unic scop este acela de a distruge dragostea înfiripată! Vă prezentăm călăul dragostei din zodiac!

Fereşte-te de călăul iubirii!

Noi vă avertizăm de pe acum: să îţi dăruieşti inima unei Fecioare este un act care presupune o doză de risc mai accentuată decât săriturile cu paraşuta! Chiar dacă te îndrăgosteşti intens de ea şi o divinizezi mai ceva ca pe o primadonă, afecţiunea intensă tot nu o va mulţumi, aşa că va ajunge să sfărâme chiar şi cele mai puternice sentimente cu atingerea ei îngheţată.

Perfecţionismul Fecioarei este trăsătura care o împiedică să se bucure de dragoste. În timp ce alte native abia aşteaptă să îşi dăruiască inima şi se uită la cel pe care îl iubesc ca la un prinţ din poveşti, nativa noastră rece va descoperi mai întâi tot ansamblul de defecte al admiratorului, aşa că nici cea mai strălucitoare calitate nu i se va mai părea atrăgătoare apoi. Pur şi simplu, aşa e firea ei!

Mai mult, femeia-călău nu se poate abţine să nu se întrebe dacă nu cumva pe piaţă e disponibil un partener superior celui pe care îl are deja. Chiar dacă e căsătorită cu Preşedintele Americii, campion la acte caritabile, cu un fizic desăvârşit şi o inteligenţă sclipitoare, ea tot va fi bântuită de ideea că cineva cu şi mai multe calităţi o aşteaptă undeva, în lume. Această atitudine o împiedică să fie fericită, dar îi răpeşte şi bucuria celui îndrăgostit de ea.

Trebuie să adaugăm şi faptul că nativa e incredibil de greu de mulţumit. Ea naşte pasiuni furibunde, aşa că va avea la picioare tot felul de îndrăgostiţi disperaţi. Atitudinea ei glacială îi vrăjeşte pe bărbaţi şi îi determină să renunţe la orice pentru a o avea: nu e de mirare că se numără printre femeile care au schimbat faţa monarhiilor, convingând regii să arunce cât mai departe coroana de aur. Cu toate acestea, Fecioara este rareori satisfăcută de gesturile de adoraţie ale iubiţilor ei: dacă până şi Luna de pe cer o face să strâmbe din nas, cum ar putea flacăra pasiunii să dăinuie în sufletul bărbatului ei?

Nu putem trece cu vederea nici atitudinea critică a acestei femei! Iubitul îi şopteşte înfierbântat la ureche cuvinte dulci, iar ea îl ceartă că a uitat să ducă gunoiul: cunoaşteţi o modalitate mai bună de a stinge scânteia de iubire din inima oricui? Nu numai că îl chinuie cu criticile ei, dar nativa îi serveşte şi porţii îngheţate de dispreţ, de fiecare dată când acesta eşuează. Pare că principalul ei scop în viaţă este să lupte înverşunat împotriva iubirii.

Deşi cuvintele noastre de mai sus au fost dure, nu afirmăm că nativa este malefică. Aşa cum am mai spus, pur şi simplu, aşa a fost creată. Într-adevăr, Fecioara are aceeaşi atitudine intransigentă şi faţă de propria persoană. Va dubla aşteptările pe care le are de la alţii atunci când vine vorba de reuşitele sale şi va fi de o mie de ori mai critică la adresa sa atunci când greşeşte. Însă rareori această realitate îi consolează pe bieţii îndrăgostiţi cu inima frântă.

Desigur, va veni şi o clipă în care nativa se va îndrăgosti nebuneşte şi îşi va dărui inima. Ceea ce nu înseamnă că va demisiona aşa uşor din poziţia de călău al dragostei. Chiar şi atunci când iubeşte înflăcărat, ea îşi va păstra pretenţiile exagerate, atitudinea rece şi critică şi pragul foarte scăzut al toleranţei.

Tocmai de aceea, noi le sfătuim pe nativele acestei zodii să privească dovezile de amor ale admiratorilor cu mai multă tandreţe şi să mai renunţe la securea de călău, cu care distruge sentimentele înflăcărate. Astfel, vor descoperi o nouă cale către fericire şi noi definiţii ale mulţumirii şi ale satisfacţiei!

Articolul urmator Timpul vindeca orice rana… dar trebuie sa-l lasi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.