Nu Skin

Trucuri care îți pot salva viața

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Cu toții am trecut prin anumite situații-limită la un moment dat, însă, din fericire, am reușit să scăpăm cu bine. Nu toată lumea este la fel de norocoasă sau de inspirată pe moment, iar acest lucru ne poate costa scump.

De aceea este esențial să știi anumite trucuri care îți salvează viața atunci când te afli în pericol. În galeria de mai sus vei afla care sunt trucurile care îți pot salva viața și de ce trebuie să ții cont atunci când ești în pericol.

Când ești cu mașina în apă, nu atinge ușa

Când ești cu mașina în apă, nu atinge ușa

Dacă ajungi în această situație, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te eliberezi de centura de siguranță. După ce faci acest lucru, folosește fereastra pentru a ieși din mașină, nu ușa. Este destul de greu să deschizi ușa în apă, iar odată ce ai făcut acest lucru, mașina se va scufunda rapid.

Alege un loc în avion aproape de ușa de evacuare

Alege un loc în avion aproape de ușa de evacuare

Pentru persoanele extrem de precaute, acest lucru este universal valabil. În caz de incendiu sau de alte incidente nefericite, este bine să fii cât mai aproape de ușă.

Când ești atacat în lift, apasă pe cât mai multe butoane

Când ești atacat în lift, apasă pe cât mai multe butoane

Acest lucru îl va împiedica pe atacator să scape, iar cei care așteaptă liftul vor sesiza că ceva nu este în regulă. În plus, faptul că liftul se va deschise la fiecare etaj îți va da posibilitatea de a scăpa.

Atunci când ești înjunghiat, nu scoate lama din corp

Atunci când ești înjunghiat, nu scoate lama din corp

Majoritatea persoanelor își pun viața în pericol încercând să scoată singure cuțitul sau obiectul cu care au fost înjunghiate. Acest lucru duce la hemoragii interne și la pierderea unei cantități uriașe de sânge. Lasă obiectul intact și așteaptă medicii să se ocupe de asta.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta