Fripturi la gratar pentru gustul fiecarui roman!
Carnea este “legume noastra preferata” zicea un prieten! Adevarul este ca nimic nu poate sa egaleze un gratar sau o friptura delicioasa, careia ii alaturi o garnitura savuroasa, un vin rafinat si fireste un desert pe masura. Incearca aceste idei noi pentru a gati o friptura delicioasa!

Friptura de curcan marinata in menta si portocale...mii de arome neasteptate!
Joi, 20.05.2010 | de Edda Bild
Hattie Mae iti recomanda o friptura de curcan la tava, Mississippi style
Joi, 20.05.2010 | de Edda Bild
Friptura de mistret la cuptor pentru cuceritoarea cosmopolita din tine!
Joi, 20.05.2010 | de Edda Bild
Rataceste-te in marea de arome mediteraneene cu o friptura de vitel la cuptor
Joi, 20.05.2010 | de Edda Bild
Friptura de ied napoletana pentru un gust spectaculos de fraged!
Joi, 20.05.2010 | de Edda BildIn meniu pentru astazi? O friptura sau un gratar savuros?
Incearca sa adaptezi oricare dintre retetele clasice de friptura sau gratar pentru a obtine mereu gusturi noi si experiente culinare deosebite. Transforma orice fripturi cu ajutorul unor condimente bine alese sau cu o garnitura desavarsita!