Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Horoscop Anual Gemeni
Anul 2021

Gemeni

În cazul tău, Saturn și Jupiter se mută în zona casei a noua, care ține de studii, filozofie, spiritualitate și străinătate. Este o poziție bună pentru cei care studiază, mai ales cei la studii de lungă durată, sau cei care lucrează în mediul academic. Poate să apară mai multă responsabilitate și mai mult stres, dar ai și un potențial mai mare de a duce proiectele la bun sfârșit sau de a începe altele noi.

Această poziție aduce cu ea și mai multe lecții din partea Universului pentru a te împinge în direcția spiritualității. În 2021 poți începe să cauți răspunsuri la întrebări despre viață, spiritualitate, despre tine sau despre ceea ce te înconjoară. Simți nevoia să afli mai multe. Sigur, acest aspect se poate manifesta și prin începerea unor studii, a unui curs sau a unei specializări, care poate fi pentru propria cunoaștere sau pentru cariera ta, iar ajutorul acestor studii să-l vezi mai mult în 2022.

Atenție însă la călătoriile în străinătate sau la relația cu străinii. Prima parte a anului nu este prea indicată pentru astfel de acțiuni, a două jumătate însă poate fi mai pozitivă, dar cel mai probabil călătoriile vor avea un scop clar, mai ales în scopul serviciului.

Unii nativi Gemeni pot avea și procese în 2021, sau cei cu procese deja începute, se pot intensifica situațiile și astfel să ajungă la finalul proceselor.

Uranus din ultima ta casă face însă aspecte stresante cu Saturn, de aici posibile probleme juridice din cauza unor dușmani, în general fiind bine să te ferești anul acesta de persoane care îți doresc mai puțin binele.

De asemenea, ultima casă fiind și casa somnului și a viselor, partea spirituală se poate amesteca cu inconștientul și visele, de aici mai multe vise, chiar premoniții prin intermediul viselor, și o ieșire mai puternică la suprafață a subconștientului. Intuiția va juca și ea un rol important...ideal este să îți asculți mai mult, sau să înveți să asculți în 2021, intuiția. Acea voce interioară îți va atrage tot mai mult atenția.

Pe 23 Aprilie avem o adunare de trei planete în Taur, ceea ce ție îți poate aduce o revelație, poate fi un moment în care realizezi lucruri care nu le-ai realizat niciodată, o surpriză care vine din interiorul tău, din intuiție și te clarifică asupra unor lucruri importante. Unele secrete pot ieși acum la suprafață, secrete care pentru tine să fie piesa lipsa dintr-un puzzle ce de mult încerci să-l descifrezi.

Mercur retrogradează de trei ori în 2021 în semnele de aer, semnele surori ție, inclusiv în semnul tău retrogradează. În luna Februarie retrogradarea va avea loc în zona studiilor și a spiritualității, deci atenție la studii și cursuri, pot apărea greșeli acum, amânări, nu este indicat să dai examene. Nu călători în străinătate și amână deciziile importante.

În Iunie va retrograda chiar în semnul tău, deci pot reveni probleme din trecut, greșeli pe care le-ai făcut în trecut, în general trecutul te poate bântui mai intens acum. Poți să revizuiește anumite aspecte din viața ta și chiar să le îndrepți. Vei face o mică analiză a ultimelor luni sau chiar ani in Iunie.

Ultima retrogradare are loc în Balanță, în luna Octombrie, și poate să provoace anumite probleme în relația cu copiii, sau în hobbyurile sau afacerile tale. Nu semna nimic ce ține de afaceri, nu decide nimic drastic nici în cazul relațiilor de iubire și încearcă să nu-ți pierzi răbdarea cu copiii.

Urmează un an care te poate deschide mai mult către lumea nevăzută, către lumea interioară și nu ar strica să te apleci și tu mai mult către astfel de lucruri. Mintea ta poate fi surprinsă acum de realitatea acestei lumi. Doar fii deschisă către noile informații.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alege-ti zodia pentru anul 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Tot ce am aflat din interviul lui Meghan și Harry cu Oprah: mărturisirile fără precedent făcute de cei doi sunt tulburătoare (31803 vizite)
  2. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (27822 vizite)
  3. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21301 vizite)
  4. Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență: imagini de colecție (21041 vizite)
  5. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20313 vizite)
  1. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
  2. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
  3. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
  4. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
  5. O vizită la salon ca o zi într-o vacanță exotică . Uite locul unde te poți relaxa pe deplin (nota 4.5)
  1. Prințul Harry regretă interviul controversat acordat lui Oprah Winfrey? Dezvăluiri neașteptate despre ce se întâmplă acum cu ducele de Sussex (0 comentarii)
  2. Planuri de vacanță în vreme de pandemie (0 comentarii)
  3. Zodiile de bărbați care oferă dragoste necondiționată (0 comentarii)
  4. Horoscopul săptămânii 10-16 mai: zodiile cunosc suferința în umbra lui Mercur în preretrograd (0 comentarii)
  5. Ce face și cum arată în prezent Dida Drăgan. Nimeni nu știa asta despre artista noastră! (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!