Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Gemeni
Anul 2022

Gemeni

Pentru tine, draga noastră nativă Gemeni, anul începe cu retrogradarea lui Venus în zona finanțelor comune, deci pot apărea probleme la bugetul comun cu partenerul de viață sau cu un asociat. Pot dispărea anumite sume de bani, sau să apară cheltuieli neprevăzute și să vă strice astfel planurile financiare deja stabilite. Atenție și la cheltuieli făcute în direcții care, de fapt, nu îți sunt necesare.

Află că și intimitatea și pasiunea sunt afectate în această lună, deoarece Venus te pune să te privești mai adânc, să scoți la suprafață piedicile care te rețin în a fi total deschisă cu partnereul tău. Poți fi pusă în fata unor lucruri noi, cu care nu ești familiarizată, ocazie cu care vei reuși să-ți acorzi, în sfârșit, încrederea necesară pentru a le încerca.

În 2022 Saturn îți schimbă viziunile asupra vieții și filozofiile despre viață. Este o perioadă bună de a studia ceva nou, fie pe cont propriu, fie printr-un curs sau o specializare. Universul te poate împinge să simți nevoia să înțelegi mai multe, despre tine, despre viață, despre scopul tău în această lume. Poți să te axezi mai mult pe partea spirituală și ascunsă a vieții, să găsești unele răspunsuri la întrebări care credeai că nu au răspuns. Poți face o călătorie inițiatică, care să-ți schimbe viziunea despre viață...dar atenție la călătoriile în interes de serviciu sau de plăcere, aici pot apărea unele complicații.

Până în mai 2022 și în ultimele două luni ale anului, poți avea parte de frumoase reușite în carieră. Poți fi promovată pentru eforturile depuse în ultimii ani, poți găsi un nou job mult mai pe placul tău sau pur și simplu să te trezești cu o mărire salarială substanțială. Poți avea și momente de claritate în carieră, în sensul că poți vedea mai clar acum ce îți dorești să faci cu adevărat și astfel să-ți găsești scopul în viață.
Pentru cei aflați în relații de iubire de lungă durată, căsătoria poate fi o opțiune pentru voi în 2022.

Perioada de mijloc a anului poate aduce prieteni noi în viața ta, mentori, oameni care să-ți ofere ajutorul mult sperat, sau care să te ajute să te ridici în carieră sau statut social. De asemenea, implicarea în diferite grupuri cu interese comune cu alte tale sau de voluntariat îți pot aduce satisfacții în 2022.

Marte va retrograda chiar în zodia voastră în ultimele două luni ale anului iar asta te poate face să pierzi energie mai ușor, să te simți letargică și să ai senzația că nu poți începe nimic nou. Chiar nu este recomandat să pornești lucruri noi și de anvergură. Este o perioadă bună pentru odihnă, pentru refacerea forțelor, pentru vindecare fizică în special. Deci nu ar strica să te ocupi mai mult de tine și de sănătatea ta și să apeși puțin frâna.

Nu-ți face griji, după această perioadă de retrogradare, energia va fi de partea ta 100%.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta