Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Gemeni
Anul 2023

Gemeni

Marte vă ajută pe măsură ce intră în zona iubirii, de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii octombrie, și vă imprimă energie și dorință pentru dragoste, afecțiune și bucurie. Această energie vă poate ajuta să aduceți mai multă bucurie vieții voastre, să ieșiți mai mult, să socializați și să fiți în centrul atenției, astfel încât este posibil să înceapă o frumoasă poveste de dragoste.

La sfârșitul trecerii lui Marte prin sectorul iubirii, are loc o eclipsă de Soare pe 14 octombrie în același sector, iar aceasta poate aduce oportunități pentru o nouă iubire. Vă puteți îndrăgosti nu numai de o persoană, dar și de hobby-uri sau proiecte dragi, vă puteți bucura foarte mult de dragoste în viața voastră fie alături de cineva, fie că vă răsfățați singuri.

Marte și Ceres vor intra amândoi în sectorul relațiilor și parteneriatelor voastre la sfârșitul lunii noiembrie pentru restul anului 2023, iar acest lucru vă poate ajuta să vă hrăniți relațiile și să vă simțiți mai confortabil cu angajamentul. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să vă concentrați pe conexiuni care par că vor duce la un angajament sigur, în perioada următoare. Dacă sunteți într-o relație, angajamentul poate fi întărit. De asemenea, și celelalte relații parteneriale sunt susținute în această perioadă.

Mercur retrogradează parțial în acest sector la sfârșitul lunii decembrie, așa că pot apărea unele probleme de relație și este posibil să aveți dificultăți în a face față altora. S-ar putea să aveți nevoie de răbdare și va fi necesar să dezamorsați orice problemă ce vine către voi din partea celor din jur. Nu faceți nici un fel de promisiune altei persoane cât Mercur este retrograd. Tot acum, persoane din trecut pot sa reapară în viața voastră.

Dacă Neptun v-a împiedicat să vă aflați obiectivele, credințele, convingerile și viziunea asupra vieții, Saturn va face posibil acest lucru. Aceia dintre voi care au făcut lucrurile în mod corect și din motivele potrivite pot obține recompense majore în 2023 și este posibil să atingeți cote majore, să obțineți recunoaștere și să stabiliți conexiuni cu oameni importanți.

Imediat după ce Saturn intră în sectorul carierei, Marte se situează în sectorul monetar, de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii mai, iar acest lucru poate duce la recompense financiare reale. Vi se pot prezenta noi oportunități semnificative din punct de vedere financiar și vă puteți reconfigura întreaga orânduire financiară. Totuși, pot fi mai multe cheltuieli decât în mod normal, timp de 2 luni, așa că trebuie luat și acest aspect în considerare.

Pe 5 mai are loc o eclipsă de Lună în sectorul muncii, iar acest lucru vă poate amplifica conexiunea emoțională cu munca sau poate provoca lipsa acesteia dacă nu vă mai priește jobul. Dacă vă place, puteți face pași înainte, puteți bifa mai multe oportunități și să constatați că lucrurile dau roade. Dacă vă urâți jobul, îl puteți urî și mai mult și s-ar putea să căutați satisfacție în altă parte. Indiferent de ce se întâmplă, aveți nevoie de muncă zilnică de care vă bucurați și de care să vă simțiți conectat.

Venus va retrograda într-unul dintre sectoarele care vă conduc mintea de la sfârșitul lunii iulie până la începutul lunii septembrie, iar concentrarea poate lipsi foarte mult în acest timp. Probabil că veți fi mai leneși din punct de vedere mental și poate fi un moment bun pentru o pauză, dacă o puteți obține. Dacă nu puteți, asigurați-vă că recitiți totul de două ori și lucrați pentru a vă îmbunătăți abilitățile de ascultare. Marte se află în acest sector chiar de dinainte, de la jumătatea lunii mai până la jumătatea lunii iulie, iar acest lucru vă poate oferi oportunitatea de a interacționa cu ideile și planurile dvs. în avans și de a face tot ce puteți pentru a păși înainte, astfel încât să nu aveți probleme pe parcursul retrogradării venusiene.

Saturn se află într-unul dintre celelalte sectoare care vă conduc mintea, începe anul aici, dar doar până la începutul lunii martie și apoi iese din scenă definitiv. Probabil că a trebuit să eliminați problemele mentale, vechiul bagaj mental, să înțelegeți cum funcționează mintea voatră, să vă îmbunătățiți stilul de comunicare și să deveniți mai practic în ultimii doi ani. Puteți observa încheierea acestui proces, iar energia voatră mentală se poate deschide din nou către idei și proiecte mai mari.

De asemenea, Jupiter se mută într-un sector mai sumbru al vieții, în casa a 12-a, la mijlocul lunii mai, astfel încât puteți începe să lucrați și mai mult la voi și să curățați și mai mult la un nivel interior. Temeri si frustrări pot ieși acum la suprafață și chiar este momentul perfect de a lucra la ele. Este momentul să vă desprindeți de vechile concepte și suferinţe. Aveți şansa să vindecați destul de multe angoase, până în vara lui 2024, toate acestea pentru a curăța terenul pentru intrarea lui Jupiter in zodia dvs, în 2024, și a porni pe o nouă cale, din multiple puncte de vedere.

2023 începe cu Marte retrograd în semnul vostru, ce s-a plasat pe această poziție de la sfârșitul lunii octombrie 2022 și durează până la 12 ianuarie 2023, continuând să rămână în semnul vostru până în martie 2023. Acest lucru poate aduce o mulțime de energii provocatoare, puteți simți că lucrurile vă scapă de sub control, iar nervii sunt întinși la maximum, dar o dată cu ieșirea din retrogradare Marte vă va ajuta timp de 2 luni să împingeți corabia cu toată viteza, deci profitați și finalizați cât mai multe proiecte.

Jupiter este în Berbec până la jumătatea lunii mai, iar acest lucru vă luminează sectorul de prietenie și țeluri. Puteți întâlni o mulțime de prieteni și cunoștințe noi și vă puteți extinde destul de mult cercul social. Puteți urmări oportunități care vă apropie de visele voastre și puteți fi deschis către metode și abordări neconvenționale. Acest lucru poate fi și mai puternic odată cu eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie și puteți profita de șansa de a transforma un vis în realitate.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.