Horoscop Înapoi la
BlackFriday

Horoscop Lunar Gemeni
noiembrie 2017

Gemeni

Toleranta

In noiembrie, Jupiter te indeamna sa dai dovada de mai multa intelepciune, sa fii mai responsabila si mai precauta. Daca te vei dedica planului profesional, chiar mai mult decat ai facut-o pana acum, poti fi sigura ca totul va merge struna, iar rezultatele bune vor fi rasplata perfecta pentru tine.

Venus activeaza pe partea de exprimare si creativitate, asa ca tot ceea ce iti propui sa faci va fi marcat de o energie placuta, vibranta. Te simti incurajata sa dai tot ce ai mai bun si sa iti expui cea mai buna versiune a ta. Se poate spune ca proiectele la care iei parte capata o cu totul alta esenta, prin simpla ta interventie. Merita sa intervii acolo unde crezi ca lucrurile nu merg pe calea cea buna, deoarece poti aduce imbunatatiri considerabile. Incearca sa nu te cenzurezi in niciun fel, ci fii sincera cu cei din jur, dar si cu tine insati.

Mercur te incurajeaza sa comunici mai mult, dar si sa intelegi nevoia de deschidere a anumitor persoane. Poate ca nu vei mai fi la fel de critica, ci vei incerca sa iei ca atare felul de a fi al fiecaruia.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alege-ti zodia pentru luna noiembrie 2017

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!