Horoscop
Înapoi la

Ascendent Gemeni

Gemeni

Mercur este planeta care guvernează această zodie, și, deci, și ascendentul. De aceea, dacă ai ascendentul în Gemeni înseamnă că ești sub influența „zeului vitezei”. Îți place să lucrezi cu mâinile și cu mintea și să rezolvi totul cât mai repede. Ești ca arginul viu și mereu atentă la ce se întâmplă în jurul tău. Vrei să înveți lucruri noi, să experimentezi, ești o fire curioasă și foarte comunicativă.

Mare atenție însă, mai ales în jurul vârstei de 30 de ani, când ascendentul devine mai puternic și tu ți-ai ales deja o carieră! Există riscul să fii „omul bun la toate” și să îți dorești mai multe surse de venit, poate chiar mai multe profesii. Ar fi mai bine să te specializezi într-un domeniu, chiar dacă preferi să te ocupi de mai multe proiecte în același timp.

Avantajul acestui ascendent este că Gemenii sunt semnul cel mai intelectual din zodiac. De aceea, îți place să investighezi, să cercetezi și îți pui mereu întrebări. Ești o fire sensibilă și ai o intuiție foarte bună. Gemenii sunt însă schimbători prin natura lor, de aceea și starea ta de spirit se poate schimba foarte repede, trecând dintr-o extremă în alta. Cei care te cunosc știu însă că supărarea ta nu ține mult. Te atrag știința, inovațiile, orice îți ține mintea activă și preferi schimbările dese. Îți place să te adaptezi unor situații noi, altfel te plictisești.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.