Horoscop
Înapoi la

Astrologie Gemeni

Gemeni

Semnul mutabil, de aer, al Gemenilor, este guvernat de planeta comunicării și a informației: Mercur. Aceasta le oferă o abilitate deosebită de a relaționa cu ceilalți și de a se exprima prin cuvinte, iar nu puțini sunt Gemenii care ajung să aibă cariere de succes în comunicare sau ca speakeri motivaționali. Sunt persoane șarmante și foarte prietenoase, motiv pentru care sunt în permanență înconjurate de oameni, pe care adoră să îi asculte. Gemenii sunt foarte curioși și au o puternică sete de cunoaștere, provenită tot de la planeta care îi guvernează, însă, spre deosebire de Fecioară, cealaltă zodie guvernată de Mercur, ei nu sunt destul de organizați mental pentru a-și menține interesele pentru mult timp, fiind recunoscuți pentru faptul că se schimbă de la o zi la alta. Poate tocmai de aceea se consideră că Gemenii sunt falși, când de fapt ei sunt doar foarte schimbători. Relațiile lor sunt adesea trecătoare, însă în rarele cazuri când se atașează de cineva, sunt în general loiali, mai ales dacă li se oferă libertatea necesară.

Zile norocoase: miercurea, ziua planetei Mercur.

Piatra norocoasă: agat și topaz

Compatibilitatea și incompatbilitatea cu alte zodii

O relație neașteptat de bună se poate forma între Gemeni și Leu, pentru că ambele zodii sunt dinamice, iar Leul vorbește mult, ceea ce îi surâde din plin nativului din Gemeni. Leul ar putea fi puțin cam posesiv din când în când, dar un Gemeni îndrăgostit devine foarte tolerant la multe lucruri. Desigur, persoana născută în Gemeni este foarte compatibilă și cu Balanța sau Vărsătorul, alte două zodii de aer care percep la fel libertatea și relațiile.

Cel mai puțin compatibili sunt Gemenii și Fecioarele, pentru că acestea sunt inflexibile, prea calculate și prea critice, deși sunt guvernate de aceeași planetă. O altă pereche fără șanse de izbândă este reprezentată de Gemeni și Capricorn, acesta din urmă nefiind capabil să accepte vreodată firea schimbătoare a primului.

Calități: inteligență, expresivitate, elocvență, idealism, optimism, curaj, generozitate, toleranță ridicată.

Defecte: neliniște, superficialitate, viclenie, impulsivitate, nesăbuință, lipsă de concentrare, tendința de a exagera.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.