Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Gemeni

Gemeni

Gemenii au nevoie de putere de concentrare mai mare și de liniște interioară, pentru că de regulă sunt destul de agitați și nu se pot focusa pe un singur lucru o dată. Cristalele care le poartă noroc sunt:

• Agatul: acesta este cristalul cel mai potrivit pentru zodia Gemeni, pentru că promovează stabilitatea, liniștea interioară și maturitatea, calități de care nativul are mare nevoie pentru a fi mai echilibrat. Totodată, agatul oprește dorințele deșarte, care nu ne aduc niciun beneficiu și ne ajută să fim mai productivi la muncă.

• Safirul albastru: este unul dintre cele mai puternice cristale pentru zodii, care ajută la organizarea mentală și la îmbunătățirea comunicării cu ceilalți. Uneori, safirul albastru ajută nativii din Gemeni să își „ascută” intuiția și să asculte mai mult vocea interioară, ceea ce le aduce multe beneficii.

• Tanzanitul: este de mare ajutor în meditație și creează o stare mentală și spirituală propice pentru descoperirea eului. Energia tanzanitului îl va face pe nativul din Gemeni să fie mult mai calm și mai cumpănit, am putea spune chiar mai înțelept, pentru că îl ajută să ia decizii mai bune, nepripite.

 

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.