Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Gemeni

Gemeni

Persoanele născute în această zodie de aer sunt experte în comunicare și își fac cu ușurință prieteni, fiind foarte atractive și șarmante. Nativul Gemeni râvnește după variație, este foarte curios și are mintea foarte deschisă, dar poate fi și superficial în relațiile cu ceilalți, fiind destul de instabil. Despre el se spune că ar avea două fețe, dar, de fapt, se răzgândește adesea și își schimbă cu ușurință opiniile, fără vreo rea intenție.

Destinul Gemenilor este de a explora cât mai multe oportunități pe care viața le oferă și de a acumula cât mai multe cunoștințe, pentru a-și stăvili setea de cunoaștere. Pentru că firea lui este orientată către „hoinăreală”, nativul trebuie să meargă în cât mai multe locuri și să cunoască cât mai mulți oameni. Soarta acestei zodii nu este de a se forța să fie mai „serioasă”, ci de a-și urma drumul, chiar dacă este îmbârligat, și de a crea legături cu alți oameni. Din punct de vedere al carierei, nativul din Gemeni este perfect pentru meseriile care implică multă comunicare și interacțiune cu alte persoane (relații publice, public speaker, profesor etc.).

Nativul Gemeni va fi fericit în dragoste doar dacă găsește pe cineva care îl stimulează permanent din punct de vedere intelectual. Îi este menită o persoană inteligentă și cu gândire limpede, care îi respectă nevoia de libertate, variație și de aventură. Uneori, se poate întâmpla ca persoanele născute în Gemeni să își găsească foarte greu perechea, dar oricât de greu ar fi să accepte o relație serioasă, până la urmă o fac atunci când își găsesc sufletul pereche și constată cu uimire că nu e, de fapt, atât de dificil.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.