Horoscop
Înapoi la

Mantra după care-ți ghidezi inima vara asta, în funcție de zodie

Mantra după care-ți ghidezi inima vara asta, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Simți că ai ghinion în dragoste și că nicio persoană pe care o întâlnești nu te mulțumește? S-ar putea să nu cauți unde trebuie sau să nu ai atitudinea potrivită. Poate felul în care gândești sau acționezi nu este menit să atragă sufletul pereche în viața ta, așa că ar trebui să te gândești la o schimbare.

Nu este nevoie să citești cărți de dezvoltare personală, nici sfaturile altora despre „cum să ai o relație perfectă cu partenerul/a”. Trebuie doar să fii tu, să crezi în tine și în puterea sufletului tău. El poate atrage ca un magnet o prezență specială, dar ai nevoie de cheia care deschide cufărul în care se află secretul reușitei. Totul pleacă de la modul în care percepi realitatea și de la dorința arzătoare de a-ți împreuna inima cu inima altcuiva. Vara asta, poți încerca să ai o abordare diferită!

Îndrăgostiți care se sărută pe plajă, în timp ce stau cu picioarele în mare.

Ai auzit de mantre? Acele fraze rostite de adepții religiilor orientale, exact! Sunt, de fapt, afirmații pozitive care le dau încredere și îi ajută să se convingă singuri că tot ce își doresc va deveni realitate. Nu pierzi nimic dacă încerci să îți redirecționezi mintea pe un nou drum, să o umpli cu multe, multe gânduri pozitive. Fiecare zodie are o mantră reprezentativă pentru această vară, așa că, odată rostită și însușită, va aduce mult noroc în plan amoros.

Iată „formula magică” de care ai nevoie, în funcție de semnul zodiacal:

Berbec – „Mă mișc încet, fac totul cu răbdare”
E suficient să rostești aceste cuvinte în fiecare dimineață, iar totul în jurul tău se va schimba. De obicei, ești pasional/ă și grăbești lucrurile, fiindcă nu ai răbdare să iei totul pas cu pas. Dacă te-ai strădui puțin să devii mai calm/ă în interacțiunea cu persoanele din jur, ai observa că nimic nu este așa cum ai crezut. Când discuți atent cu fiecare om din viața ta, îl cunoști mai bine și poți să îți formezi așteptări realiste. De ce oare nu ai avut noroc în dragoste până acum? Te-ai lăsat dus/ă de val, te-ai entuziasmat prea tare la începutul fiecărei relații, astfel că nu ai avut destule momente în care să îți cunoști partenerul/a. Cum să știi dacă ți-e potrivit/ă? Nu este așa ușor să îți dai seama dacă ai găsit omul tău, fiindcă îți trebuie timp să te convingi.

Taur – „Îmi deschid sufletul”
Ar trebui să îți deschizi sufletul așa cum face un fluture cu aripile sale colorate. Ești întotdeauna lent/ă și constant/ă, iar acesta este motivul pentru care nu ai parte de o poveste de iubire ca în filme. Cine și-ar dori un/o partener/ă plictisitor/oare? Nimeni! Ar fi cazul să îți lași inima să exploreze în tandem cu inima jumătății tale, în încercarea de a petrece cât mai multe clipe interactive împreună. Ești sensibil/ă, ceea ce înseamnă că te poți lăsa descoperit/ă, doar că ai nevoie de curaj pentru a ieși din zona de confort. Nu-ți fie teamă să accelerezi puțin ritmul în viața amoroasă, fiindcă doar așa poți fi cuprins/ă de sentimente intense.

Gemeni – „Am nevoie de un plan pe care să-l urmez”
Faci planuri pentru orice, fiindcă îți dorești ca totul să iasă bine. Din păcate, nu te ții mereu de toate proiectele pe care ți le imaginezi. Ce-ar fi dacă ți-ai impune să aplici mai des ce îți trece prin minte? Pentru unii oameni, dragostea nu este spontană, ci atent planificată, fiindcă se bazează pe amintiri de neuitat. Partenerul/a la care visezi poate chiar va fi cucerit/ă de surprizele puse la punct de tine. Există șanse foarte mari ca aceasta să fie calea spre inima alesului/ei. Încearcă diferite strategii, dar axează-te pe o singură persoană. Dacă simți atracție puternică, nu ai de ce să renunți! Chiar dacă nu îți iese din prima, destinul va fi de partea ta și în final te vei bucura de iubirea pe care o meriți.

Rac – „Îmi păzesc inima”
Da, exact asta trebuie să faci! Deși ești o persoană introvertită, tinzi să te atașezi prea repede de partener/ă, chiar dacă nu ai certitudinea că veți rămâne împreună. Ca să eviți suferința și dezamăgirea, ar trebui să fii mai reținut/ă și să te gândești la inima ta. De ce să simtă durerea din cauza unui eșec? Nu mai bine simte dragostea adevărată la momentul potrivit? Ia-ți timp să cunoști, să explorezi și nu te entuziasma prea tare de la primii fluturi în stomac. O doză de cumpătare este tot ce ai nevoie pentru o iubire ca în povești. Marile binecuvântări nu vin imediat și le primesc doar oamenii care știu să aștepte.

Leu – „Voi renunța la dorința de a fi lider”
Iubirea înseamnă egalitate, nu uita acest lucru! Trebuie să renunți la atitudinea ta de lider, fiindcă nu poți intra cu ea într-o relație. S-ar putea să îți fie de folos în carieră, dar în dragoste nu prea... Nimeni nu dorește un/o partener/ă care vrea să dețină controlul, care se ambiționează să fie mai presus decât el/ea în toate. Vei avea noroc în plan amoros doar dacă te convingi singur/ă că poți la fel de bine să te așezi pe o poziție de egalitate cu omul din viața ta. Sigur că este distractiv să fii în centrul atenției, dar trebuie să îți dai seama că la o primă întâlnire trebuie să te axezi pe cunoaștere, nu pe lauda de sine.

Citește și: Ce cuvinte îți spune un bărbat îndrăgostit, în funcție de zodie

Fecioară – „O să mă relaxez și o să mă distrez”
Ai standardele mult prea înalte și ești mult prea critic/ă în orice situație. Ca să trăiești armonios cu altcineva, ai nevoie de toleranță și răbdare. Dacă dorești să atingi perfecțiunea, chiar nu vei fi niciodată fericit/ă. Nu există iubire ideală, așa că trebuie să te bucuri de fiecare defect al relației tale. Imperfecțiunile fac totul mai special și puterea de a le accepta are menirea de a te lega și mai mult de sufletul pereche. Mantra aceasta îți va schimba puțin stilul, te va ajuta să te relaxezi și să nu mai ai așteptări atât de mari de la persoana de lângă tine. Așa te vei simți în largul tău și vei reuși să construiești o relație care are la bază respect și îngăduință.

Balanță – „Nu voi lăsa pe nimeni să treacă peste limitele mele”
Deși ești o fire echilibrată, uneori te lași dus/ă de val și le permiți altora să facă tot ce vor în prezența ta. Este în regulă să ai întâlniri spontane, să te implici în cunoaștere, să fii relaxat/ă în preajma jumătății tale, dar nu trebuie să îi dai voie să te calce în picioare. Dacă există lucruri care te deranjează încă de la prima întâlnire, semnalează-le și spune că nu le accepți. În caz contrar, vei trăi permanent într-o relație în care nu vei fi luat/ă în considerare. Părerea ta nu va conta, dorințele tale nu vor fi importante – îți sună cunoscut? Poate că ai avut parte de astfel de experiențe în trecut, dar vara aceasta va fi diferit, dacă îți impui să nu îți cobori limitele.

Îndrăgostiți care se plimbă de mână pe plajă.

Scorpion – „O să mă relaxez”
În acest sezon te vei bucura de o iubire ca în povești, iar tot ce ai nevoie este o gândire pozitivă. De ce nu mergeau relațiile tale înainte? Erai prea stresat/ă, îți făceai tot felul de scenarii despre posibilele probleme care ar fi putut apărea și îți era teamă să îți arăți adevăratele sentimente. Dacă vei reuși să scapi de toate aceste griji, te vei îndrepta în direcția bună și te vei apropia de persoana potrivită. Inima ta va primi totul cu mai multă deschidere, doar că mintea ar trebui să o ajute puțin. Poți face asta! Ai încredere în tine, în instinctul tău și evită să mai gândești excesiv pe baza unui subiect. Dacă nu riști, nu câștigi!

Săgetător – „Voi rezista oricărei provocări”
Te-ai gândit vreodată că poate ești încă singur/ă din cauza impulsivității? Renunți prea ușor la iubire, fiindcă ți-e teamă de angajament și pentru că preferi să te distrezi, în loc să înfrunți greutățile care apar în evoluția unui cuplu. Chiar dacă ai temeri, ar trebui să treci peste ele, mai ales dacă îți dorești să simți fiorii dragostei. Încurajează-te constant, rostește zilnic mantra aceasta și vei găsi puterea să rămâi lângă persoana de care îți place. Indiferent de piedicile apărute în calea voastră, o să poți suporta neplăcerile. Așa e când ești îndrăgostit/ă, găsești motivația de a merge mai departe pe același drum cu încredere și determinare.

Capricorn – „Voi da voie spontaneității să mă ghideze”
De ce să plănuiești totul în detaliu și să nu lași neprevăzutul să te surprindă? O relație este mai frumoasă dacă este presărată cu momente pline de gesturi naturale, venite direct din suflet. Nu o să ai o legătură sinceră cu partenerul/a dacă te forțezi să faci lucrurile altfel de cum le simți. Încăpățânarea de a părea dur nu își are locul în interacțiunea cu iubitul/a. Nu ai renunțat la această atitudine până acum? Atunci e clar de ce nu ești deja căsătorit/ă. Vara aceasta o să fii mai aproape de visul tău, dar trebuie să îți dai voie să lași dragostea să te poarte pe cărările doar de ea știute. Nu încerca să păstrezi aparențele, ci bucură-te de modurile unice în care îți poți exprima emoțiile. Vei vedea că este extrem de bine să dai frâu liber sentimentelor.

Vărsător – „Voi îmbrățișa plăcerile simple ale vieții”
De ce să nu te bucuri de lucrurile mărunte? Știi fiorii unui început de relație? Fluturașii în stomac, săruturile furate la un colț de stradă, o mângâiere sinceră și un pupic de noapte bună oferit pe frunte – nimic mai frumos și mai intens! Aceste gesturi mici, dar semnificative contează cel mai mult și îți oferă certitudinea că ai ales persoana potrivită. Poate le-ai ignorat înainte și probabil nici plimbările în doi nu se aflau pe lista cu activitățile tale preferate. Dacă îți dai seama cât de importante sunt aceste mici dovezi de iubire, o să apreciezi altfel fiecare gest venit din partea alesului/ei. Nu te poți schimba atât de repede, dar câteva zile vor fi suficiente pentru ca mantra rostită să îți devină ghid în drumul spre fericirea absolută în cuplu.

Pești – „Mă voi aventura în joc”
În această mantră, jocul reprezintă viața, iar tu ai nevoie să o trăiești pe a ta la intensitate maximă! Inima ta are nevoie de relaxare și ar fi bine să te distrezi puțin. Dacă vrei să ai o relație sudată, trebuie să fii împăcat/ă cu tot ce se întâmplă în jur. Cum poți face asta dacă nu ești ancorat/ă în realitate? Implică-te în cât mai multe activități, socializează mai mult și când te vei simți mai bine ca niciodată în pielea ta, va apărea și alesul/a. Vei avea parte de zilele fierbinți la care visai, așa că nu lăsa nicio clipă să treacă fără să profiți din plin de ea. Nu știi în ce fel de conjunctură neașteptată îți vei intersecta privirea cu ochii blânzi și iubitori ai jumătății tale.

Ce spui? Te vei lăsa condus/ă pe drumul iubirii de mantra potrivită zodiei tale? Dacă răspusul este „da”, vei avea o vară plină de iubire.🥰

Citește și: Trei zodii pentru care vara 2022 va fi plină de pasiune și romantism

Surse foto: PexelsUnsplash

Surse articol: ElitedailyFlipboardNewsbreak

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Dupa ce motto ar trebui sa te ghidezi in viata?
Incepe quiz
Dupa ce motto ar trebui sa te ghidezi in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.